Ținutele purtate de vedete la Premiile BAFTA 2022

Premiile BAFTA au revenit cu prima ediție live de la începutul pandemiei de COVID-19. Gala din acest an a fost marcată de războiul din Ucraina, numeroase staruri profitând de ocazie pentru a-și arăta susținerea pentru poporul ucrainean. Unele vedete au vorbit direct despre conflictul din Ucraina, în timp ce altele au purtat insigne cu drapelul Ucrainei.

Filmul „The Power of the Dog”, în regia lui Jane Campion, a obţinut premiile pentru regie şi pentru cel mai bun film, în cadrul galei ca s-a desfășurat duminică seară, la Londra.
Pelicula „Dune” a fost recompensată cu cinci trofee la categoriile tehnice. 

Citește și: Bella și Gigi Hadid, precum și alte modele, donează pentru Ucraina câștigurile obținute la Săptămâna Modei


Prințul William și Kate Middleton, care sunt patronii Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii, au lipsit de această dată de pe covorul roșu. Nici Will Smith, desemnat cel mai bun actor în rol principal graţie interpretării sale din „King Richard”, nu a fost prezent la eveniment.
Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal i-a fost acordat actriței Joanna Scanlan pentru rolul din „After Love”.

Ca de fiecare dată, starurile au strălucit pe covorul roșu prin ținute spectaculoase, ale unor designeri celebri. Actrița britanică Emma Watson, cunoscută în special datorită rolului din seria „Harry Potter”, a ales o rochie de tip balerină, cu fustă voluminoasă din tule alb și top negru. Lady Gaga a atras toate privirile într-o rochie Ralph Lauren verde închis, din saten.
Cântăreața și actrița americană a completat ținuta cu o pereche de cizme cu platforme extrem de înalte. La rândul său, Salma Hayek a ales o rochie Gucci din catifea, într-o nuanță intensă de mov.

Descoperă în galerie ținutele purtate de vedete la Premiile BAFTA 2022.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod