Fapte versus vorbe. Care este modul lui de a-ți arăta că te iubește, în funcție de zodia în care s-a născut

Cât de profundă e dragostea lui pentru tine și cum o arată? Înțelegerea modului în care își exprimă iubirea poate duce la o relație mai puternică.

 

Fie că este vorba de fapte sau vorbe, important este să fie reale, dar e și mai important ce îți dorești tu și ce simți tu!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu este neobișnuit ca Berbecul să lovească în cei pe care îi iubește cel mai mult. De fapt, probabil Berbecul va începe certuri din senin pentru a se asigura că este iubit și pentru a-și arăta sentimentele cele mai lăuntrice.

Deși uneori poate părea pus pe ceartă, înflăcărat și dramatic, Berbecul va depune eforturi enorme și va face aproape orice pentru a-și demonstra dragostea. Și fapte, și vorbe!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul trebuie să-și stimuleze simțurile în orice moment. Preferă atingerea fizică mai mult decât orice altceva și se delectează cu mângâieri senzuale.

Taurul va arăta adesea afecțiune prin îmbrățișări și masaje, chiar și gâdilături jucăușe.

Mângâierile sunt modalitatea Taurului de a-și arăta adevărata iubire față de persoana de lângă el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Comunicarea este esențială pentru Gemeni, motiv pentru care se aigură că rămâne în contact constant cu partenera.

Te poți aștepta să primești mai multe mesaje pe zi de la iubitul tău din zodia Gemeni, care își va face cunoscute sentimentele.

Cuvintele contează mult pentru el, atât în ceea ce-l privește, cât și în ceea ce privește declarațiile de iubire ale persoanei de lângă el.

Citește și: 3 zodii care vor mai mult bani decât dragoste. Te numeri printre ele?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu există nimic pe lume mai distractiv, palpitant și incitant pentru Rac decât să petreacă timp de calitate cu partenera lui.

Atât timp cât își creează amintiri, împărtășește emoții, râde și își deschide inima, Racul se va simți confortabil în relația lui.

Racul va sta mereu alături și va sprijini persoana de lângă el, la bine și la greu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este foarte generos și dăruiește iubire necondiționată celor mai importanți oameni din viața lui. Cum am spus, necondiționată, dar asta nu înseamnă că nu își dorește să primească aceeași cantitate de adorație din partea lor.

Un Leu își va arăta adesea sentimentele oferind cadouri. Deși știe că dragostea nu poate fi cumpărată, el simte o plăcere deosebită în a oferi daruri persoanei iubite, deoarece vrea să o facă și să o vadă fericită în orice moment.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara își arată afecțiunea și adorația față de persoana de lângă ea prin acte de slujire. Se întâmplă foarte frecvent să-și asume lucruri banale pentru partenerul ei, pentru a-i ușura viața.

Fecioara se va ocupa de facturi, de lista de cumpărături, de gătit, de curățenie prin casă și de multe astfel de acțiuni.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca semn de aer, Balanța îți arată cele mai intime și profunde sentimente prin cuvinte amabile.

Așteaptă-te la scrisori de dragoste siropoase, trandafiri, micul dejun la pat și mesaje romantice zilnice care te vor zgudui dacă ai un partener din această zodie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acest semn de apă profund, intens și pasional dă totul atunci când vine vorba de dragoste și cere același lucru în schimb.

Prin urmare, viața alături de un Scorpion va fi extrem de ușoară, deoarece zi de zi acesta îți va demonstra prin fapte și vorbe că ține la tine cu adevărat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fiindcă viața este o mare aventură pentru Săgetător, de ce ar trebui dragostea să fie diferită?

Săgetătorul se va bucura să exploreze și să găsească noi modalități de a-și exprima iubirea, de regulă prin declarații impulsive de dragoste.

De asemenea, acest nativ îți arată iubirea prin loialitate și fiind extrem de protector cu persoana de lângă el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul încearcă mereu să rezolve orice problemă care îi iese în cale sau care interferează cu relația lui amoroasă.

El este mai mult decât dispus să-și ridice mânecile și să facă orice este necesar pentru ca relația lui să dureze și pentru a se asigura că persoana de lângă el este fericită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nu are nevoie de declarații de dragoste exagerate, ci mai degrabă de un prieten care să-i asculte problemele, să fie atent la sentimentele lui, să rămână loial și să aibă același mod de gândire ca și el.

Prietenia este esențială în iubire în cazul lui, deoarece el caută o relație pe termen lung și stabilitate.

Acestea fiind spuse, el își exprimă iubirea față de persoană de lângă el oferind tot ceea ce și-ar dori să primească.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Acestui semn de apă romantic îi place să se simtă ca și cum ar trăi un basm, unde dragostea adevărată cucerește totul.

Peștii sunt tandri, grijulii și iubesc necondiționat.

Muncesc din greu pentru ca persoana de lângă ei să se simtă iubită și o tratează ca pe o adevărată prințesă, atât cu vorbe, dar mai ales cu fapte.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod