Cum să câștigi o ceartă, în funcție de zodia lui

Dacă ești curajoasă și vrei să câștigi cearta cu partenerul tău încăpățânat, iată un ghid util despre cum ar trebui să îi demontezi și distrugi argumentele sau tehnica de luptă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Rapid și furios este modul de operare al Berbecului, ceea ce înseamnă că tu trebuie să-l combați lent și constant.

Nu lăsa acest semn de foc să îți arunce flăcări! În schimb, găsește-i erori în argumentele sale și privește cum se prăbușește și arde.

Problema cu Berbecul este că uneori trece prea repede prin gândurile sale și își bazează ideile pe ceea ce și-ar dori să audă, așa că descoperă ce nu are sens din ce zice și poți crea o sincopă în argumentele lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este încăpățânat, punct.

Este foaret dificil să învingi un Taur, deoarece el trece totul prin filtrul gândirii. Acestea fiind spuse, exact așa îi poți învinge propriul joc. E temperamental și se poate frustra ușor, așadar contraatacă-i argumentele și mișcă-te în ritmul lui.

Permite-i să se justifice și să se apere, cheia pentru a-l învinge este să-i subliniezi defectele logicii și ideologiei lui. Dacă îl închizi, ai câștigat!

Citește și: Ai o relație secretă? Aceasta se va încheia ACUM pentru 3 zodii
 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii se aprind rapid și nu au probleme în a trece prin detalii importante. Lasă-i să vorbească cu viteza luminii, dar asigură-te că ești cu adevărat atentă.

Uneori, Gemenii câștigă o ceartă doar pentru că știu să copleșească oamenii cu gândurile lor.

Dacă îi asculți cu atenție, ei se vor expune în fața ta. Nu te speria să îi aduci dovezi care să-i contraatace argumentele.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este o persoană care poate manipula foarte ușor oamenii din jurul lui uneori.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când te cerți cu el este să rămâi pe poziții ferme din punct de vedere emoțional.

Nu-l lăsa să te influențeze și menține-ți simțul logicii. Abordarea lui poate fi grijulie sau chiar parentală, dar rămâi cu mâinile pe armă atunci când vă confruntați și nu-l lăsa să te manipuleze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ferm și fioros, acest semn va exploda și se va opri. Ferește-te să agiți și mai tare spiritele cu un Leu, deoarece nu vei câștiga astfel lupta.

E extrem de creativ, ceea ce înseamnă că nu întâmpină probleme în a găsi argumente noi pe măsură ce confruntarea avansează.

Cel mai bun mod de a câștiga o luptă cu el este să înveți cum să spui mai puține lucruri și să-l faci pe el să vorbească mai mult. Pune-i întrebări și urmărește-i răspunsurile, când focul se domolește, el își va pierde din avânt. Cu alte cuvinte, obosește-l!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

De regulă, Fecioara își ține gura închisă și gândurile doar pentru ea însăși.

Rar se întâmplă să o prinzi cu garda jos, dar când se întâmplă, fii atentă la cum comunică.  

Când Fecioara vorbește, poate suna ca un discurs foarte bine pregătit, așa că forțeaz-o să gândească în timp ce vorbește și urmărește-i bâlbâielile. Acolo devine vulnerabilă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poți învinge o Balanță într-o ceartă, deoarece ea nu are nicio dorință de a se certa. Nu o face pentru că ce vrea cu adevărat este ca toată lumea să se înțeleagă.

Nu ai multe de făcut în acest caz, decât să spui ce ai de spus și să speri că măcar va încerca să-ți înțeleagă perspectiva.

A o face să fie de acord este o altă poveste, dar nu trebuie să fie de acord pentru ca tu să câștigi o ceartă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întâi de toate, trebuie să îți dai seama dacă ai de-a face cu un Scorpion de modă veche sau de unul care încearcă să țină pasul cu vremurile.

Dacă te cerți cu un Scorpion de modă veche, îi poți demonta argumentele apăsând pe butoane și punând întrebări provocatoare,

Dacă te cerți cu un Scorpion care vrea să fie la modă, atunci subliniază ceea ce nu știe și fă-l să realizeze că argumentul lui sună învechit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este cu adevărat inteligent, atât de inteligent încât nu intră în lupte pe care poate să le piardă.

Dacă reușești să îl scoți din zona de confort, cheia pentru a câștiga o ceartă cu el este să-l testezi pentru a vedea cât de bine își înțelege argumentele. Există o diferență mare între cunoaștere și înțelegere.

Să câștigi lupta poate fi destul de simplu, e suficient să îi demonstrezi că habar nu are despre ce vorbește.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este cunoscut pentru că dă dovadă de stoicism și siguranță.

Spre deosebire de multe ale semne zodiacale, doborârea lui într-o dispută va fi precum demontarea unui zid de cărămidă.

Acest lucru înseamnă că trebuie să ajungi la rădăcina disputei cu el. Păstrează-ți calmul și nu deveni emoțională. Dacă reușești să tai rădăcinile, întregul turn se va răsturna.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Problema Vărsătorului este că poate fi puțin prea centrat pe viitor, ceea ce înseamnă că ar putea pierde din vedere realitatea situației prezente.

El se înconjoară de oameni care îl aprobă tot timpul și cu care împărtășește aceleași puncte de vedere, așa că cel mai bun mod de a-l învinge într-o luptă este să analizezi ceea ce comunitatea lui refuză să abordeze.

Caută argumente care au rezistat timpului și fii gata să îi distrugi invențiile cu argumente vechi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt foarte bine intenționați și amabili, așa că cel mai bun mod de a câștiga o ceartă cu ei este să-i forțezi să-și susțină punctul de vedere și să înghită realitatea dură.

Peștii pot fi foarte idealiști și, din acest motiv, argumentele lor riscă să fie prea pline de imaginație și de cele mai multe ori nerealiste. Identifică aceste idei și se vor simți ca un pește pe uscat.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod