3 zodii care vor mai mult bani decât dragoste. Te numeri printre ele?

Dacă te numeri printre zodiile care vor mai mult bani decât dragoste, luna martie s-ar putea să-ți aducă ceea ce îți dorești!

Îți amintești vremurile în care oamenii îi judecau pe alții dacă se căsătoreau pentru bani? De-a lungul timpului, am minimalizat cu adevărat importanța banilor, de parcă am încerca să ne congingem că sunt rădăcina tuturor relelor. Ne supărăm că alții îi au și rareori admitem că suntem geloși pe cei bogați.

Citește și: Cum să câștigi o ceartă, în funcție de zodia lui

Dacă vedem banii ca inamici, cum ne putem aștepta la bogăție?


Din fericire, nu toți suntem blocați pe această pistă: banii sunt ochiul dracului, iar acest lucru deschide o ușă pentru ca banii să poată intra efectiv în viața noastră.

Banii nu sunt un mic secret murdar, de fapt, sunt ceea ce mulți oameni vor mai mult decât dragoste în anumite momente din viața lor.


3 zodii care vor mai mult bani decât dragoste. Te numeri printre ele?


Berbec


Conjuncțiile astrale din această lună te ajută să ajungi direct la obiect: vrei bani și vrei mulți.

S-au dus vremurile în care așteptai ca prințul salvator să apară și să te scape de toate necazurile financiare. Simți că ești prea bătrână ca să crezi în dragoste. Sigur, e grozav să iubești și să fii iubită, dar dragostea trece prin stomac și, cu siguranță, nu îți oferă stabilitatea pe care ți-o dorești.

Dacă ai putea obține niște bani cash, sigur ai simți că ai ajuns în rai, iar acel rai ar fi mult mai bun decât cel care vine odată cu dragostea.



Nu cauți să intri într-o relație cu cineva care nu se poate întreține și eviți total oamenii care au nevoie să plătești pentru ei. Ai depășit faza în care le permiți altora să profite de tine sau dragostea din interes.

Tu vrei banii tăi, deoarece banii îți oferă libertatea de a te îndrăgosti.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Leu


Nu e neapărat o trăsătură a ta, dar ești chitită pe bani în acest moment al vieții tale. Vrei bani mult mai mult decât îți dorești dragoste. Ai avut parte de dragoste și e grozav, dar acum nu o duci prea bine din punct de vedere financiar și dragostea nu-ți plătește facturile.

Simți că dragostea este o pierdere de timp, deoarece tu îți dorești lucruri fanteziste și seri în oraș, ceea ce poți obține doar cu ajutorul banilor.


Dragostea nu dă roade pentru tine, cel puțin nu acum.

Săgetător


Dragostea e ceva din trecutul tău. A fost grozav? Sigur că da! A fost de durată? Nu! Unde ești acum? Ei bine, nu ești în locul în care credeai că vei fi în acest moment al vieții tale.

Deși ar fi frumos să te cuibărești în brațele cuiva, cu siguranță ar fi mai frumos să ai siguranța că nu vei rămâne fără un acoperiș deasupra capului în următorii câțiva ani și, tocmai de aceea, preferi banii în locul iubirii.

Nu consideri că trebuie să urmezi regulile nimănui. Dacă lumea crede că iubirea este singurul răspuns, atunci așa să fie, ei sunt ei, tu ești tu.



Ești realistă și ai ajuns să știi că, dacă ceva te face să te simți cu adevărat bine, sunt banii, nu dragostea.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod