Fiica cea mică a lui Steve Jobs a devenit model de succes. Eve nu va primi niciun ban din averea de 21,7 miliarde de dolari a tatălui său

Fiica în vârstă de 23 de ani a lui Steve Jobs, fondatorul Apple, a semnat un contract cu una dintre cele mai mari agenții de modeling, DNA Model Management.

Citește și: Cu tata la petrecere. Prințul William a însoțit-o pe fiica sa, Charlotte, la ziua de naștere a unui coleg de clasă


Eve este cel mai mic copil al lui Steve Jobs, care a încetat din viață în anul 2011, și a soției acestuia, Laurene Powell Jobs, în vârstă de 58 de ani.
Potrivit Daily Mail, tânăra și-a început cariera de model în urmă cu mai puțin de un an, iar de curând a semnat un contract cu DNA Model Management, agenție ce reprezintă nume mari din lumea modei, precum Doutzen Kroes, Emily Ratajkowski sau Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford.

Ea a dezvăluit vestea printr-o postare pe Instagram, în care a scris mesajul „Acum reprezentată de @dnamodels”.

Eve Jobs a participat în urmă cu câteva zile la show-ul de prezentare a colecției Louis Vuitton toamnă-iarnă 2022/2023, la Săptămâna Modei de la Paris.
Fiica fondatorului Apple a fost prezentă în public la evenimentul de modă și a purtat o ținută formată dintr-un top alb scurt, pantaloni albaștri evazați, botine cu platfomă și o geantă neagră Louis Vuitton. Look-ul a fost completat de o cămașă albă.

Tânăra și-a făcut debutul în industria modelingului în luna septembrie a anului trecut, când a defilat pentru prima dată într-o prezentare de modă, la Săptămâna Modei de la Paris.

Ea a defilat pentru brandul Coperni și și-a exprimat ulterior pe Instagram entuziasmul pentru oportunitatea de a-și face debutul pe catwalk.
„Nu pot exprima în cuvinte cât de minunată este această colecție. A fost o onoare să fiu parte din viziunea @coperni”, a scris Eve pe pagina sa de Instagram.

În trecut, modelul a apărut în campania de sărbători a brandului Glossier, alături de actrița Sydney Sweeney, cunoscută pentru rolul său din serialul „Euphoria”.
În afară de modă, Eve este pasionată de echitație și a câștigat în 2019 locul cinci din o mie cei mai buni călăreți sub vârsta de 25 de ani. Ea a absolvit cursurile Universității Stanford din California.

Steve Jobs și Laurene Powell Jobs au avut împreună trei copii: un fiu pe nume Reed, în vârstă de 30 de ani, și două fiice, Erin, de 26 de ani și Eve, de 23 de ani.
Fondatorul Apple mai are o fiică în vârstă de 43 de ani, pe nume Lisa, din relația cu Chrisann Brennan.

În ciuda faptului că tatăl său a lăsat o avere de 21,7 miliarde de dolari după decesul lui din 2011, se pare că Eve nu a moștenit niciun ban.
Mama sa, Laurene, a declarat că familia nu crede în „acumularea de bogății”.

Într-un interviu din 2013 pentru The New York Times, Laurene a spus că nu pune preț pe avere și își dorește ca cei trei copii ai săi să urmeze aceeași cale. 

„Am moștenit averea de la soțul meu, căruia nu îi păsa de acumularea bogăției”, a declarat 

„Nu sunt interesată de moștenirile bazate pe avere și copiii mei știu asta. Steve nu era interesat de acest lucru. Dacă trăiesc suficient de mult, acest lucru se va sfârși odată cu mine”, a adăugat Laurene.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod