5 tips & tricks pentru a te simți ca în weekend în tot restul săptămânii, rămânând totuși productivă

De când am început să urâm ziua de luni și de ce nu ne putem bucura de fiecare zi a săptămânii lucrătoare, așa cum ne bucurăm de weekend?
O intrebare buna, nu-i asa? Stim cu totii ca sambetele si duminicile sunt pentru relaxare, prieteni si activitati placute, in timp ce, de luni pana vineri, trebuie doar sa muncim si sa ne plangem.

Totusi, poate ca lucrurile nu trebuie sa ramana asa. Ce ar fi daca ai afla cum sa te simti mereu ca in weekend? Da, este posibil.

Cum sa te simti mereu ca in weekend: 5 tips & tricks utile


1. Fa-ti timp pentru odihna in fiecare zi, astfel incat sa nu te prabusesti vineri seara


De multe ori, te simti obosita toata saptamana pentru ca asociezi odihna doar cu weekendul. Cu alte cuvinte, este vorba despre mindset.
Daca ti-ai rezerva in fiecare seara cel putin 15-30 de minute pentru a te odihni fara vinovatie, de luni pana vineri, ai gasi un echilibru intre munca si relaxare.

De exemplu, la final de program, lasa-te sa stai in pat sau pe canapea, fara sa faci nimic si fara sa ai mustrari de constiinta, macar un sfert sau jumatate de ora. Fa putin stretching, asculta muzica preferata si permite-ti sa simti relaxarea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod