Greșeli de frumusețe pe care nici nu-ți dai seama că le faci

Descoperă cum să previi sau să îndrepți cele mai frecvente greșeli de frumusețe și revigoreaza-ți rutina de beauty!
Exista cateva greseli comune care si-au facut loc in rutina noastra de infrumusetare fara sa ne dam seama. Indiferent ca este vorba de par sau piele, aceste procedee gresite au devenit obisnuinta si nici nu realizam ca ne pot face mai mult rau decat bine.

Datorita faptului ca vedetele ne vorbesc din ce in ce mai des si mai mult despre secretele lor de frumusete, incepem sa adaugam tot mai multi pasi propriilor noastre rutine de beauty. Astfel ajungem sa realizam incorect actiuni sau procedee pe care nu le stapanim si le includem in programul nostru de infrumusetare.
Aceste secrete mici cu rezultate uriase te vor ajuta sa iti updatezi rutina de beauty!

Greseala #1

Pielea ta „scartaie” de curatenie dupa dus


Stiu ca poate fi satisfacator sa ai pielea atat de curata incat „scartaie”, dar asta insemna ca ai stat prea mult sub dus sau ti-ai frecat pielea excesiv. Acest lucru inlatura uleiurile naturale si hidratarea atat de necesara atat pielii, cat si parului.

Solutia: Asigura-te ca produsele pe care le folosesti la dus (de la lufa sau burete si pana la gelurile sau cremele de dus) nu sunt prea agresive cu pielea ta.
Incearca sa limitezi dusurile la maxim 10 minute si asigura-te ca pielea ta ramane hidratata dupa baie spalandu-te cu apa calda, nu fierbinte. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod