Cele mai bune compatibilități părinte-copil, în funcție de zodie

Creșterea unui copil este plină de provocări care nu par să se termine niciodată. Cea mai dificilă parte a procesului este menținerea unei relații în care există înțelegere și încredere.
Diferența de vârstă, cunoscută în mod obișnuit sub denumirea de diferența dintre generații este principalul motiv pentru perspective variate care duc la dezacorduri.

Construirea unei relații bune cu copilul tău este esențială!


Comunicarea deschisă, exprimarea și empatia sunt factorii cheie care facilitează dezvoltarea unei mai bune înțelegeri și a unei relații armonioase.

Citește și: Horoscop. Cât eşti de predispusă la îngrăşare, în funcţie de zodia ta


Cu toate acestea, din punct de vedere astrologic, există anumite semne zodiacale care se înțeleg cu copiii lor fără efort, pur și simplu de la sine. Citește mai jos dacă tu și copilul tău vă regăsiți în această categorie!

Cele mai bune compatibilități părinte-copil, în funcție de zodie

 

 

Berbec - Leu


Berbecul și Leul aparțin aceluiași element și împărtășesc trăsături de independență, autosuficiență și aventură.

Atât Berbecul, cât și Leul au emoții intense, dar nu se exprimă foarte des, ceea ce este un factor comun care îi ajută să relaționeze și să se înțeleagă mai bine.



Deoarece ambele semne sunt orientate spre sine, acțiunile copilului vor obține aprobarea mamei.

Taur - Fecioară


Taur - Fecioară este una dintre cele mai compatibile combinații de zodii din punct de vedere romantic, dar nu numai atât. Aceasta va funcționa și în relația părinte-copil.

Semnele de Pământ împărtășesc valori de răbdare, perseverență și consecvență, toate ajutându-i să facă o echipă bună.

În plus, preferința lor comună este rațiunea, dar respectarea reciprocă a sentimentelor și emoțiilor fac ca cei doi să se înțeleagă cu ușurință.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Gemeni - Vărsător


În timp ce Vărsătorul este un semn fix, Gemenii sunt un semn mutabil.

Ferminatatea și forța mentală a Vărsătorului îi sprijină pe Gemenii oscilatori în luarea deciziilor, iar Gemenii care trăiesc liber fac loc pentru flexibilitate – o trăsătură pe care Vărsătorii o manifestă rar.



Completându-se reciproc și împărtășind dragostea pentru curiozitate, cunoștințe și lucruri noi, aceste semne fac o combinație bună părinte-copil.

Rac - Capricorn


Semnele surori sunt grozave la echilibrarea reciprocă.

În timp ce Racul este mai mult despre emoții, Capricornii apreciază emoțiile foarte mult, dar preferă gândirea rațională și pragmatismul în fiecare zi.

Ambele au o perspectivă solidă orientată spre casă și sunt semne afectuoase care manifestă o mare empatie și o bună înțelegere.

Balanță - Leu


Balanța este blândă și iubitoare, în timp ce Leii sunt foarte afectuoși, dar au forță mentală și fermitate în contrast cu Balanța nehotărâtă.

Combinația părinte-copil care implică aceste semne zodiacale este compatibilă și are adesea o mare înțelegere.

Scorpion - Pești


Semnele de apă sunt toate despre emoții puternice, conversații profunde și intensitate.

Deoarece ambele semne își împărtășesc elementul și, prin urmare, valorile și caracteristicile de bază, este destul de ușor pentru ei să se înțeleagă unul pe celălalt și acțiunile celuilalt.

Săgetător - Gemeni


Combinația aer-foc este plină de înțelegere unul pentru celălalt datorită dragostei lor comune pentru lucruri noi.

În plus, Săgetătorii sunt ființe cu spirit liber precum Gemenii.



Săgetătorii au totuși opinii puternice și ferme, în timp ce Gemenii sunt deschiși la schimbare și au opinii flexibile. Acest lucru le creează o relație liniștită, care rareori se confruntă cu dispute.

Capricorn - Pești


Capricornii sunt indivizi stabili și sunt părinți grozavi datorită virtuților lor de răbdare și fiabilitate.

Peștii sunt indivizi excentrici, dar perseverenți, care sunt foarte expresivi în ceea ce privește emoțiile lor. Asocierea are parte de o mare înțelegere și se completează bine.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod