Horoscop. Cât eşti de predispusă la îngrăşare, în funcţie de zodia ta

Descoperă cât de predispusă eşti la îngrăşare şi ce trebuie să faci pentru a arăta cât mai bine, în funcţie de zodia ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din păcate pentru tine, dieta şi kilogramele în plus sunt o problemă majoră.

Eşti foarte gurmandă, îţi place să găteşti şi nici nu faci măcar minimul de mişcare recomandată. Fugi de tot ce înseamnă sport, iar soluţia pentru toate problemele tale este mâncatul. Nu ştii când să te opreşti şi rişti să te îngraşi enorm!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti predispusă să te îngraşi fără doar şi poate, şi asta din cauza faptului că îţi place să încerci tot ce e nou în materie de mâncare.

Un alt minus este că fugi de sport cât te ţin picioarele, iar kilogramele se lipesc mult mai uşor de tine. Cu siguranţă, momentul în care vei conştientiza că trebuie să iei măsuri este când deja te-ai îngraşat foarte, foarte mult!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă ai tendinţa de a te îngrăşa foarte repede, tu eşti foarte atentă şi precaută atunci când vine vorba de aspectul tău fizic.

Dieta ta este una echilibrată, ştii exact ce să mănânci şi ce nu, iar sportul este un stil de viaţă deja pentru tine. Nu vei întâmpina probleme cu greutatea atât timp cât rămâi tot aşa!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă mănânci exagerat şi nu ai grijă să faci mişcare, cu siguranţă corpul tău va căpăta proporţii.

Din fericire pentru tine, felul în care te prezinţi în faţa oamenilor este foarte important şi eşti capabilă de eforturi mari pentru a arăta bine. Ai grijă de tine şi eşti adepta dietelor drastice chiar şi atunci când iei doar un kilogram în plus.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Majoritatea Fecioarelor sunt minione, aşa că orice kilogram în plus contează, şi se vede!

Din fericire, eşti critică atât cu alţii, dar şi cu tine, şi vei avea mereu grijă să revii la greutatea normală atunci când simţi că deraiezi. Te îngraşi uşor şi ai perioade când mănânci necontrolat, după care ţii diete drastice. Adoptă un stil de viaţă mai echilibrat!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme cu kilogramele în plus la nicio vârstă pentru că fluctuaţiile tale de greutate sunt foarte mici şi nesemnificative.

Te axezi pe echilibru şi eşti educată să nu faci excese, lucru pe care îl vei da şi tu mai departe celor din jur. Refuzi alimentele nesănătoase, ba chiar nu îţi fac poftă deloc!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai tendinţa de a te îngrăşa rapid, şi asta doar din cauza delăsării.

Nu pui accent pe aspectul tău fizic, ci pentru tine contează mai mult să îţi satisfaci plăcerile. Doar în momentul în care vei avea probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus te vei convinge că trebuie să iei măsuri!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te îngraşi destul de rapid, însă iei măsuri imediat cum sesizezi acest lucru.

Poate deveni o corvoadă din moment ce kilogramele se pun atât de repede şi vei ajunge să renunţi la multe din plăcerile tale culinare. Încearcă să nu duci un stil de viaţă sedentar şi să mergi la un nutriţionist pentru a vedea care este cauza.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti preocupată de sănătate şi vei avea grijă să nu te îngraşi prea mult pentru a nu avea probleme.

Odată ce înaintezi în vârstă, riscul de a te îngrăşa este mai mare, însă tot vei reuşi să ţii situaţia sub control. Nimic nu îţi poate sta în cale atunci când îţi propui ceva.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti conştientă că te îngraşi rapid, de aceea vei avea grijă când şi ce mănânci.

Faci sport, însă din când în când mai ai scăpări, iar în acele perioade iei câteva kilograme în plus. E suficient să îţi spună cineva că te-ai mai rotunjit şi atunci renunţi la stilul de viaţă haotic.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti predispusă la îngrăşare, dar pare că nu te deranjează câteva kilograme în plus.

Cu această atitudine rişti să ajungi la o greutate destul de mare fără să îţi dai seama că se produce o schimbare majoră a corpului tău. Din păcate, te mulţumeşti cu orice şi nu eşti adepta eforturilor.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Firea agitată a Berbecului îl va ajuta enorm în menţinerea greutăţii potrivite.

Chiar dacă are perioade în care exagerează cu mâncarea, arderile sale sunt rapide şi nu va lua nici un gram în plus. Felul în care arată contează mult pentru acest nativ, iar sportul face parte din viaţa lui!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod