Cele mai proaste compatibilități părinte-copil, în funcție de zodie

Legătura dintre părinte și copil este sacră și extrem de frumoasă. Cu toate acestea, nivelul de încredere și de prietenie poate să difere în fiecare relație părinte-copil.

Unii părinți sunt iubitori de distracție, deschiși la minte, care au capacitatea de a-și face copiii să se simtă extrem de confortabil în compania lor.

Pe de altă parte, sunt alții care impun reguli stricte și cer ordine și disciplină, lucru extrem de deranjant pentru copiii în creștere, îndemnându-i și mai mult să încalce regulile, să devină mai rebeli și să se îndepărteze de ei.

Citește și: Zodia de care bărbaţii se îndrăgostesc pe loc


Acestea fiind spuse, dacă ești cineva care are dezacorduri constante cu copilul tău și certurile dintre voi au devenit o pacoste comună, iată mai jos o listă cu perechile zodiacale părinte-copil care sunt cel mai puțin compatibile.

Cele mai proaste compatibilități părinte-copil, în funcție de zodie:

 

 

Berbec - Rac


Berbecii sunt cei mai entuziaști de scopurile și ambițiile copiilor lor. Totul este despre a te împinge pentru a ajunge la culmile succesului și pentru a profita de fiecare oportunitate care iese în cale.



Cu toate acestea, Racilor le poate lipsi adesea acel zel și entuziasm. Sunt persoane sănătoase din punct de vedere emoțional, care își doresc mai mult să-și ia timpul necesar pentru orice și să se miște în propriul ritm.

Acest lucru creează cumva o barieră uriașă între cei doi, făcându-i cel mai puțin compatibili.

Gemeni - Taur


Gemenii și Taurul au personalități complet diferite.

În timp ce Gemenii sunt foarte sociabili și iubesc să fie în compania oamenilor, Taurii sunt cei mai mari introvertiți și preferă să rămână în propriile lor zone de confort.

Deci, de fiecare dată când un părinte Gemeni își îndeamnă copilul Taur să fie mai deschis față de oameni noi, este probabil ca acesta să se închidă și mai tare în el și să devină mai distant.

Leu - Vărsător


Oamenii născuți în zodia Leu caută atenție și trăiesc în lumina reflectoarelor. Ei iubesc compania altor oameni și le place să fie recunoscuți pentru ceea ce fac și pentru cine sunt.



La polul opus, Vărsătorii sunt oarecum ignoranți în ceea ce privește opiniile oamenilor. Ei aleg să creadă în propriul lor adevăr și nu le pasă cu adevărat ce are de spus societatea despre ei.

În timp ce un părinte Leu poate vedea un Vărsător ca fiind indisciplinat și dezordonat, un copil Vărsător se poate simți mai puternic și întărit de personalitatea sa individualistă.

Balanță - Fecioară


Balanțele sunt despre echilibru și securitate. Ele sunt aducătorii de pace în familie și adesea sunt apreciate pentru asta.

În timp ce Fecioarelor le poate plăcea dăruirea unei Balanțe de a menține stabilitatea, nu le place natura lor indiferentă, neglijentă.

Fecioarele sunt despre perfecțiune și a fi impecabil. Sunt pretențioase și nu lasă lacune pentru a apărea erori.

Acestea fiind spuse, această combinație de zodii părinte-copil poate să se clatine la un moment dat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Capricorn - Săgetător


Capricornul și Săgetătorul au personalități total opuse, în care primul este extrem de practic și calculat cu privire la acțiunile sale, iar cel de-al doilea este mai spontan și mai aventuros.

Niciunul nu este de acord cu ideea celuilalt de a-și trăi viața.



În timp ce Capricornul vede un Săgetător ca fiind nesăbuit, un Săgetător poateconsidera că un Capricorn este eficient, dar plictisitor, ceea ce duce la un aer incompatibil.

Scorpion - Leu


Ceea ce face ca un Scorpion și un Leu să fie incompatibili este trăsătura lor comună de personalitate. Ambii sunt lideri asertivi și înnăscuți.

În timp ce un Scorpion se va asigura că punctul lui de vedere este auzit, în mod similar, Leii împărtășesc aceeași dorință de a conduce.

Acest lucru provoacă rupturi și conflicte care nu au un rezultat concludent. Părinții și copiii care împărtășesc această combinație de zodii se pot lupta adesea să găsească un teren comun.

Pești - Săgetător


Atât Peștii, cât și Săgetătorii sunt visători. Dar, în timp ce cel din urmă crede în punerea gândurilor în acțiune, primul este mai timid și îngrijorat de consecințe.

Deși împărtășesc câteva idei comune, abordarea lor este foarte diferită, făcându-i incompatibile în multe privințe.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod