Tazz lansează Tazz Republic, programul de susținere a partenerilor din HoReCa în procesul de digitalizare și extindere în toată țara

Tazz lansează primul său program de investiții, Tazz Republic, creat pentru a susține antreprenorii din HoReCa în procesul de digitalizare și extindere națională.
Prin noul program, Tazz aduce cele mai bune restaurante locale direct la ușa clienților săi din toată țara, la cele mai înalte standarde de calitate de preparare și livrare.
 

Tazz Republic, un prim pas major în strategia de dezvoltare a companiei în 2022

 
Tazz, compania locală de food delivery, își continuă planurile ambițioase de creștere și contribuie la redefinirea modului în care se fac business-urile în HoReCa prin susținerea apariției noului val de antreprenori digitali locali, orientați spre cele mai noi tendințe de pe piață. Astfel, pe aceeași direcție alimentată permanent de inovație, Tazz lansează mai multe branduri virtuale sub umbrela Tazz Republic, care vor fi disponibile în mai multe orașe în care Tazz este prezent. 
 
Tazz Republic își propune să ofere clienților săi cele mai bune restaurante din țară, chiar la ei în oraș.
Programul funcționează pe baza unui sistem de suport consolidat prin parteneriate pe termen lung și se desfășoară în trei etape importante. 
 
 
 
„În primă fază, identificăm cele mai apreciate restaurante din orașele în care activăm, cu potențial să își extindă rețeta de succes și în alte orașe. Apoi, selectăm parteneri din țară care întrunesc toate condițiile necesare pentru a opera aceste rețete de succes, garantând cele mai înalte standarde de calitate, inclusiv o experiență de livrare similară cu cea din restaurantul de origine. La final, lansăm aceste branduri de succes prin aplicație în mai multe orașe din toată țara, iar ele devin branduri virtuale cu o nouă strategie de expansiune, care merge dincolo de orașul de origine. Tazz Republic devine deci un program-premieră la noi, în care un rol crucial îl joacă ecosistemul solid de parteneri de încredere din HoReCa, construit de-a lungul ultimilor ani, dar și creșterea susținută a business-ului, pe care urmărim să o accelerăm prin acest tip de programe,” a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.
 

Dei Frati, The Empanadas Factory, Fresh Kebab, Gyroserie, Untold Magic Burger și Nori Yakitori  –  primele branduri virtuale din Tazz Republic

 
Tazz Republic înseamnă în momentul de față 6 branduri virtuale, care au fost extinse prin aplicația Tazz într-un total de 11 de orașe din România până acum, număr în continuă creștere de la o lună la alta.
Mai mult, în ceea ce privește numărul de restaurante din Tazz Republic, planurile de extindere ale programului urmăresc atingerea a 25 de branduri virtuale până la finalul anului în curs.
 
Printre primele branduri virtuale din Tazz Republic se numără The Empanadas Factory, un brand de origine argentiniană din Cluj-Napoca, lansat acum în 9 orașe din țară. Cu planuri de extindere și în alte orașe din țară, Fresh Kebab, cel mai de succes brand de kebab din Timișoara, s-a lansat virtual în Brașov și Cluj-Napoca, iar brandul bucureștean Gyroserie, cunoscut pentru produsele sale autentice grecești, în Brașov, Timișoara și Cluj-Napoca. Nori Yakitori, brandul creat de câștigătorul Master Chef 2017 Robert Petrescu din pasiune pentru bucătăria asiatică, s-a lansat pe Tazz inițial în Timișoara, iar acum se extinde virtual prin Tazz Republic și în Brașov și Cluj-Napoca.
Considerat unul dintre cele mai bune restaurante italiene de la noi, Dei Frati din Brașov s-a lansat virtual în Timișoara, și urmează să fie lansat și în București și Cluj-Napoca. 
 
Pe lângă toate aceste rețete de succes locale, Tazz Republic extinde aria de acoperire și pentru UNTOLD Magic Burger. Produsul-premieră pentru piața din România a fost lansat de Tazz în parteneriat cu UNTOLD în 2021 și poate fi comandat acum în 8 orașe din țară.
Brandurile virtuale, ajutate de Tazz să se extindă online în toată țara, diversifică astfel experiențele culinare din orașele țării, oferind în același timp acces prin aplicația Tazz la cele mai bune restaurante locale. 

De Eva
eva
6 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod