Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 aprilie. Ies la suprafață sentimente nebănuite pentru Rac

Săptămâna aceasta, ies la suprafață sentimente nebănuite pentru Rac.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Poziția astrelor din această săptămână îți oferă șansa de a readuce tensiunea din cuplu, deoarece atmosfera a fost cam incendiară în ultima vreme.

Probabil că acest lucru este exact ceea ce ai nevoie, deoarece preferi o viață liniștită și prea multă schimbare poate fi dezechilibrantă pentru tine.

Așadar, pentru moment, relaxează-te, gândește-te la lucruri pozitive și dă-ți voie de te bucuri de o odihnă așa cum meriți.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să îți fie foarte greu să legi două vorbe în această săptămână, în ciuda înțelegerii minunate a limbajului și a capacității tale de a comunica fluid.

Poziția astrelor reduce cumva toate aceste abilități și, brusc, totul e numai ceață.

S-ar putea să simți că trebuie să te gândești serios la relația ta actuală, dar, de fapt, ar fi mai bine dacă nu ai face-o. Doar las-o să curgă de la sine o vreme.

Citește și: Cum va fi prima noapte de amor pentru fiecare zodie în parte

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Biroul sau locul tău de muncă ar putea fi locul în care pasiunea te lovește în mijlocul ființei tale, având în vedere configurația astrală actuală.

Deși poate nu ai acordat prea multă atenție acestei persoane în trecut, cu siguranță o vei face în această săptămână.

O converație pe care o veți avea vă face pe amândoi să realizați că între voi există o chimie inconfundabilă și extrem de puternică. Se anunță o situație interesantă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Configurația astrală din această săptămână face ca viața ta amoroasă să iasă în evidență.

Într-adevăr, este excepțional, pentru că vei descoperi că cineva pe care l-ai considerat doar un prieten este mult mai mult decât atât. Niciunul dintre voi nu și-a dat seama cât de profundă e legătura dintre voi.

Un eveniment la care participați amândoi scoate în evidență sentimente mai profunde, ceea ce este atât incitant, cât și puțin tulburător.

Leu(22 iulie - 22 august)

Poziția astrelor din această săptămână s-ar putea să te împiedice să duci la bun sfârșit un plan actual sau să implementezi o decizie importantă.

S-ar putea să te întrebi cum ai reușit să ajungi la o anumită concluzie radicală și, poate, să începi să pui la îndoială propria sănătate mentală.

Relația în care ești implicat/ă va reveni la normal în câteva zile, așa că stai fără griji și fă ceea ce vine de la sine. Va avea șanse mult mai mari să funcționeze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Deși ai tendința să încerci să-ți mulțumești partenerul actual sau potențial în loc să acționezi uneori din propria cunoaștere interioară, poziția astrelor din această săptămână te încurajează în mod activ să reflectezi la ceea ce ai vrea să faci.

Nu atât în sensul de a găsi următorul cel mai logic pas, cât a intra în contact cu sentimentele tale și de a asculta cu mare atenție ceea ce au de spus.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poziția astrelor din această săptămână îl încurajează pe poetul din tine să-și facă apariția. De obicei, nu te interesează cuvintele și alegi să vorbești direct și la obiect în orice situație.

Cu toate acestea, simți mișcări creative în sânul tău și dorința de a le împărtăși cu cineva drag. Bucură-te de această explozie de inspirație, așa cum, cu siguranță, o va face iubitul sau iubita ta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să obții un răspuns clar la o întrebare clară în această săptămână.

Cumva, când vine vorba de o problemă crucială, unei persoanei dragi (iubit, iubită) îi este mai ușor să se sustragă de la răspuns și să schimbe subiectul.

S-ar putea să nu afli adevărul din gura ei, dar îl vei afla pe altă cale și apoi poți lua o decizie cu privire la ce să faci în continuare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poziția astrală din această săptămână înseamnă că o problemă dintre tine și parnerul/a de viață, care a devenit un obstacol real și tangibil în calea unei comunicări adevărate, poate începe treptat să se înmoaie și să se rezolve.

Poți începe procesul de a descoperi ce a mers prost și cum puteți amândoi să îndreptați lucrurile și să faceți totul corect.

Cheia este să fiți blânzi unul cu celălalt și să vă ascultați cu adevărat. Acest lucru va fi vindecarea și salvarea voastră.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea ca în această săptămână să ți se pară că atmosfera dintre tine și iubirea ta să fie un pic prea sentimentală și romantică pentru gusturile tale. Cu alte cuvinte: siropoasă.

Spre surprinderea multora, asta te poate determina să devii oarecum distant/ă pentru a evita să ai de-a face cu jumătatea ta.

Săptămâna aceasta, astrele îți aduc un contact mai profund cu sentimentele tale, iar acest lucru te poate face să te simți inconfortabil. Ai răbdare cu tine însăți/însuți!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta se simte ca și cum a fost făcută special pentru tine și partenerul/a tău de viață (actual sau viitor).

Poți obține tot ce e mai bun din asta dacă decizi să te relaxezi și să iei lucrurile mai ușor. Pentru a face acest lucru atât de dificil pentru tine, fă-ți timp pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

De asemenea, folosește fiecare truc din cărțile romantice pentru a face din asta o sărbătoare a dragostei pe care v-o purtați unul altuia.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Configurația astrală face ca această săptămână să fie una destul de importantă în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Dacă ești deja într-o relație de lungă durată, atunci fii pregătit/ă să vă îndrăgostiți din nou unul de celălalt.

Dacă ești în căutarea jumătății tale, atunci s-ar putea să o vezi și să-ți simți inima și pulsul bătându-ți nebunește. Tot ce trebuie să faci în continuarea este să încerci să cunoști mai bine acea persoană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod