Horoscopul banilor pentru săptămâna 11-17 aprilie. Balanța își irosește banii pentru a-i intra cuiva pe sub piele

Balanța își irosește banii și timpul pentru a-i intra cuiva pe sub piele.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Apare un fel de explozie financiară pentru tine în această săptămână, iar ceilalți nu au cum să nu observe diferența.

Cu toate acestea, casa ta este cea care poate cere mai multe cheltuieli decât ai anticipat sau decât ți-ai propus.

Dacă descoperi că trebuie să faci unele economii temporar, este în regulă, fă-o chiar dacă o duci bine cu banii. 

Citește și: Cum va fi prima noapte de amor pentru fiecare zodie în parte

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână este posibil să trebuiască să ajustezi modul în care te raportezi la bani și rolul acestora în viața ta, precum și modul prin care te ocupi de ei.

Poate te-ai obișnuit să te consideri un econom sau un cheltuitor. Poate că poți fi puțin din amândouă și ar fi cel mai bun echilibru astfel.

De asemenea, acum o să-ți spui părerea în chestiuni financiare. Speranța este că poți face acest lucru într-un mod diplomat și tolerant și să ții seama de perspectiva tuturor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Urmează o mulțime de schimbări în sectorul monetar de acum înainte.

Întrucât anumite moduri de a face bani dispar în favoarea altora noi, gândește-te la cum îți dorești să trăiești peste cinci sau zece ani.

Acest schimbări vor fi pozitive și vor fi salvarea ta atunci când ai nevoie de numerar. Cu toate acestea, nu uita să ceri ajutor dacă e necesar!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Treci printr-o transformare uriașă, în special în ceea ce privește aspectul și comportamentul tău. Devii ceea ce ți-a fost întotdeauna menit să fii.

Între timp, aspectele astrale zguduie lucrurile în locuri posibil învechite. Aici poate fi vorba despre casa ta sau biroul tău.

Pentru mai mult timp pentru a-ți înfrumuseța locurile în care petreci cel mai mult timp sau chiar pentru a începe o afacere secundară. Ai bani să o faci și ești pregătit/ă să-ți asumi rolul care ți se cuvine.

Leu(22 iulie - 22 august)

S-ar putea să descoperi în această săptămână că abilitățile tale de comunicare au nevoie de ceva efort și muncă din partea ta pentru a se îmbunătăți.

În timp ce simți că punctele tale de vedere sunt clare, alții ar putea avea nevoie de clarificări. Nu o lua personal!

Sfatul astrelor este să rămâi întotdeauna politicos/oasă, în special în ceea ce priveste afacerile, tranzacțiile sau discuțiile despre bani.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Intri într-un grup cu totul nou, dar acest lucru nu îți va afecta stituația financiară. Acești oameni știu despre mâncare și vin bun, dar știu și cum să facă bani frumoși și știu că nu trebuie să-i irosească.

Studiază-le căile și ai putea învăța trucuri extrem de utile. În același timp, creează-ți un plan de economii și investiții serios și realizabil. E acum ori niciodată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să nu fii cel/cea mai răbdător/oare zodie, dar săptămâna aceasta vei întâmina unele probleme din această cauză.

E posibil să faci cumpărături impulsive și să îți irosești timpul doar pentru a intra pe sub pielea cuiva sau pentru a impresiona pe cineva.

Dacă nu îți revizuiești rapid comportamentul, buzunarele tale vor fi goale în cel mai scurt timp.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă cu multe schimbări pentru tine. Cariera ta se poate îndrepta într-o direcție mai plăcută și poți să-ți creezi o liniște în mijlocul stresului altora.

Universul nu îți cere nimic mai puțin decât o transformare completă atunci când vine vorba de tiparele tale de cheltuieli cu membrii familiei, copii sau parteneri romantici. Nu trebuie să întreci limita!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre faptul că o parte din tine dorește să te cufunde în frumusețe și creativitate, dar forțele vor să te preocupi mai mult de datoriile pe care le-ai acumulat.

Nu face bine să intri în panică sau să te cerți pentru că ai cheltuit în exces. Din acest moment înainte, fă un jurămând de a schimba modul în care îți gestionezi banii. O poți face!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta poate aduce câteva probleme interesante pentru tine, care au de-a face cu cheltuieli legate de casă și familie.

Tensiunea creată este din cauza faptului că frumusețea, luxul și confortul ar trebui să treacă temporar pe locul doi, astfel încât să poți obține un plan financiar mai solid.

Cei mai apropiați confidenți ai tăi au în vedere interesele tale cele mai bune. Ai încredere în instinctele lor când vine vorba de economisirea și investiția banilor. Împreună puteți face lucruri grozave!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru tine, această săptămână este despre dorința ta puternică de a-ți comunica experiența în scris, mesaje, e-mail sau verbal. Toate aceste eforturi îți pot aduce bani frumoși în viitor.

De asemenea, un câmp energetic puternic îți cere să abordezi cu seriozitate problemele la locul de muncă. S-ar putea ca în cariera ta să aibă loc schimbări enorme acum.

Nu te opune acestor schimbări și nu lua decizia de a abandona nava dacă nu obții rezultatele pe care le cauți. Adaptează-te modificărilor cât de bine poți!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Acum ai mai multe șanse ca niciodată să câștigi mai mulți bani. Oportunitățile pot veni în special de la femei, așa că fii pregătit/ă să profiți de ele.

Pe măsură ce transformi aceste șanse în aur, gândește-te cum să reduci cheltuielile în sectorul familial. Reducerea cheltuielilor inutile va face o diferență considerabilă.

Poți folosi ceea ce economisești pentru o aventură fabuloasă în viitorul apropiat dacă ai grijă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod