12 lucruri surprinzătoare care îți fură energia și 12 care te fac să te simți energică și fericită

De ce este acest subiect atât de discutat? Pentru că fără energie ne transformăm în persoane letargice, lipsite de optimism și viață.
Mai mult, cand esti lipsita de energie, totul din jurul tau se poate pierde. Iti poti pierde locul de munca, iti poti pierde prietenii si relatia cu persoana iubita, te poti pierde pe tine. Gandurile se intuneca, mintea se inchide, fruntea se incrunta, iar de aici pana la depresie mai sunt cativa pasi mici. De aceea, este extrem de important sa nu neglijezi aceasta stare atunci cand isi face aparitia.

Pe cat de multi factori exista care ne fura energia, la fel de multi sunt si cei care ne-o redau.
Si nu este nevoie sa apelam la pastile sau alte suplimente, la terapia cu un psiholog sau alte forme de terapie. Asta pentru moment, depinde de cat de mult lasam lipsa energiei sa ne afecteze stilul de viata.

Deschidem lista cu factorii care iti fura energia. Pentru ca, asa cum se intampla in multe situatii, intai trebuie sa se instaleze problema ca sa o remediem. Bineinteles, ideal este sa previi, sa te uiti la ce poti face ca sa nu ajungi in situatia asta.

Ce iti fura energia

Frica – persoanele care sufera de anxietate, implicit atacuri de panica, cunosc cel mai bine ce inseamna sa fii controlat de frica. Se poate spune ca frica este cel mai puternic factor care ne priveaza de energie, chiar mai puternic decat munca in exces.

Stresul – in foarte multe cazuri, lipsa de energie apare atunci cand obosim psihic.
Faptul ca ne stresam la job, in relatia de cuplu ori avem o relatia tensionata cu parintii, toata aceasta agitatie ne epuizeaza. Ne seaca de energie si ne intristeaza. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod