Integritatea: 5 lucruri pe care să le ții numai pentru tine

Nu este util să împărășești absolut orice detaliu al vieții tale cu ceilalți pentru că uneori o persoană care pare un bun ascultător se va grăbi să spună ce a aflat despre tine. Integritatea îți indică subtil ce subiecte ar fi bine să rezervi pentru propriile gânduri pentru a nu fi dezamăgit.

Ce ar trebui să știi despre tulburarea de personalitate paranoidă

Persoanele care suferă de tulburarea de personalitate paranoidă nu au încredere în ceilalți, având un model îndelungat al neîncrederii. O persoană cu tulburare de personalitate paranoidă va considera aproape întotdeauna motivele altor persoane suspecte sau chiar răuvoitoare.

De ce nu ar trebui să iei decizii după ce ai pierdut o persoană dragă

Atunci când pierzi o persoană dragă, indiferent dacă este un membru al familiei sau un prieten, nu ar trebui să iei decizii.

20 de secrete ale persoanelor care au depresie ultra-funcțională

Depresia ultra-funcțională este foarte dificil de identificat pentru că persoanele afectate par că se simt bine, muncesc în ritm normal și obțin rezultate bune, deși se prăbușesc în interior. De multe ori chiar pacienții cred că trec printr-o etapă dificilă care se va încheia curând.

5 semne că nu corpul tău a obosit, ci sufletul

Vrei să zâmbești, să te bucuri de viață, dar parcă nimic din ceea ce faci nu funcționează? Atunci când simptomele specificie depresiei se prelungesc perioade îndelungate, sufletul poate obosi, iar epuizarea nu va fi cea obișnuită pe care o recunoști ușor.

Tot ce ar trebui să știi despre cleptomanie

Cleptomania este o afecțiune caracterizată printr-o dorință irezistibilă de a fura. Oamenii vor fura obiecte de care nu au nevoie, pe care își permit să le cumpere sau care au o valoare monetară foarte mică. Iată ce ar trebui să știi despre cleptomanie!

Sunt băieții mai buni decât fetele când vine vorba de matematică și știință?

Probabil că ai auzit stereotipul conform căruia băieții sunt mai buni decât fetele când vine vorba de matematică și știință.

6 semne că nu te iubești pe tine însăți

Poate ai impresia că totul este în regulă, dar există semne subtile care îți arată că nu te iubești. Viața este prea scurtă pentru a-ți face mereu griji despre ce cred ceilalți. Ai încredere în tine și fii convinsă că poți face orice ți-ai propus.

De ce nu ar trebui să lași pe nimeni să te definească

Te-ai uitat vreodată în oglindă și ai simțit că se uită o persoană străină înapoi la tine? Poate că ai renunțat la cine erai pentru o altă persoană din viața ta.

7 motive pentru care plânsul arată că ești o persoană puternică

Plânsul este de obicei evitat și se fac mari eforturi pentru a opri lacrimile în public, dar psihologii consideră că este un semn al puterii în plan emoțional. Nu te mai rușina de fiecare dată când plângi.

Te mulțumești cu prea puțin? 5 lucruri la care să nu te limitezi

Ți se pare că te mulțumești adesea cu o variantă cu mult inferioară dorințelor tale? Ți-e teamă să obții ceea ce îți dorești pentru că te intimidează ideea de a-ți schimba situația? Învață să lași în urmă confortul și să-ți regăsești mulțumirea.

5 semne fizice ale singurătății

Deși aparent suntem cu toții conectați datorită aplicațiilor online și mesajelor care pot fi transmise și primite instantaneu, se pare că simptomele singurătății s-au intensificat în ultima perioadă, în lipsa interacțiunii directe cu persoanele apropiate.

Ce înseamnă să devii cea mai bună variantă a ta?

Cea mai bună variantă a ta poate fi diferită în funcție de ce perspectivă iei în calcul. Cu toate acestea, te gândești adesea ce înseamnă să devii cea mai bună variantă a ta.

Gata cu amânările: 6 soluții pentru a rezolva rapid orice problemă

Te întrebi ce ar trebui să faci pentru a avea soluții mai rapide și a scăpa de amânările care te încetinesc? Poate fi tentant să lași ceva pe mai târziu, dar te vei simți mult mai bine când știi că ai făcut totul la timp și nu ai lăsat să treacă pe lângă tine un termen limită sau o dată importantă.

Diferențele dintre o femeie puternică și o femeie arogantă

O femeie puternică va avea întotdeauna viața ordonată, pe când o femeie arogantă va avea un haos complet în viață sa, în timp ce se va îndepărta de oamenii din jurul ei.

4 lecții pe care le poți învăța de la copii

Copiii nu primesc doar afecțiune și grijă din partea adulților, ci de multe ori acțiunile și atitudinile lor pot constitui adevărate lecții pentru persoanele care vor să aibă o viață mai sănătoasă, liniștită și productivă.

Ce efect are ploaia asupra ta dacă ești pluviofil

Iubești ploaia. Te atrage mirosul asfaltului ud și noul peisaj pe care-l creează picăturile care cad într-un ritm cadențat. Sunetul stropilor de ploaie te cucerește și nu-ți imaginezi nimic mai plăcut decât să asculți muzica pe care o creează. Descoperă și alte indicii că ești pluviofil.

5 obiceiuri ale persoanelor care au avut un părinte toxic

Copiii care cresc într-un mediu familial toxic și plin de tensiune sau în care există certuri și abuzuri își creează o serie de obiceiuri pentru a putea rezista și care le afectează comportamentul inclusiv la vârsta adultă.

Ce semnifică alunițele de pe fața ta conform unei tehnici chineze

Nu sunt familiarizate multe persoane cu diferitele semnificații ale trăsăturilor feței. Cu toate acestea, fizionomia este o știință care este folosită pentru a prezice soarta oamenilor prin citirea trăsăturilor lor faciale.

Când te simți mizerabil, citește asta

Atunci când ne trezim dimineața, simțim că suntem liberi. Pentru câteva secunde, simți că nu ai nicio problemă.