Regina Elisabeta a ținut secret față de familie apariția sa în filmarea cu Daniel Craig la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012

În urmă cu zece ani, Regina Elisabeta a II-a și actorul Daniel Craig au apărut într-unul dintre cele mai memorabile momente ale ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. Iar Familia Regală nu a știut nimic despre planurile Reginei de a apărea într-o scenetă alături de faimosul personaj James Bond, interpretat de Craig.


Pentru a aniversa zece ani de la Jocurile Olimpice de la Londra, jurnaliștii postului de radio BBC 4 au vorbit cu câțiva dintre membrii echipei de producție care au organizat ceremonia de deschidere. În cadrul acesteia a fost difuzat un video în care Craig, actorul care interpretează rolul faimosului spion britanic, o escortează pe Regina Elisabeta la elicopter, iar apoi amândoi sar cu parașuta și aterizează pe Stadionul din Londra.
În același an s-au aniversat 50 de ani de la primul film din seria James Bond, iar producătorii și-au dorit să celebreze ambele ocazii prin acest video inedit.


„Regina nu a spus familiei sale ce urmează să facă. Aceasta a fost una dintre condițiile pe care le-a pus pentru a participa”, a declarat producătorul Sam Hunter pentru BBC. 

Stephen Daldry, nominalizat la Premiile Oscar, care a fost producător executiv pentru ceremonia de deschidere, a declarat că pentru a respecta dorința Reginei de a ține totul secret față de familia sa, echipa de producție a fost nevoită să ascundă acest lucru și de membri din guvernul lui David Cameron, care era prim-ministru la acea vreme.
El a mai spus că a fost nevoie să țină secretul pentru că unii dintre aceștia erau în contact direct cu Palatul Buckingham.


„A fost greu pentru că nu voiai să spui prea mult Guvernului, pentru că nu știai în cine poți avea încredere”, a declarat Daldry, potrivit The Wrap.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra a fost urmărită de peste un miliard de oameni din întreaga lume și a stabilit recordul pentru cea mai vizionată ceremonie de deschidere a unor Jocuri Olimpice atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite.


Clipul a fost difuzat chiar înainte ca Regina Elisabeta să intre pe Stadionul Olimpic.

Filmarea începe cu Daniel Craig, în rolul lui James Bond, care ajunge la Palatul Buckingham cu un taxi, iar Regina îl întâmpină cu mesajul „Bună seara, domnule Bond”.

Cei doi urcă apoi în elicopter și zboară până deasupra stadionului.
La final, doi cascadori îmbrăcați ca Bond și Regina Elisabeta se parașutează din elicopter pe stadion. Câteva minute mai târziu, Regina apare pe stadion, în Loja Regală, purtând aceeași rochie ca cea a parașutistului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod