De la ce le sare țandăra zodiilor cel mai des. Principalul motiv

Cu toții avem un punct sensibil sau... o limită.

 

La modul general, majoritatea dintre noi urâm aceleași lucruri, dar, ca indivizi aparte, există doar anumite lucruri care ne deranjează cu adevărat.

 

Află care sunt acestea!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să enervezi un Berbec, este destul de ușor, deoarece el așteaptă orice oportunitate de a se lupta și certa cu tine. Deci, ai putea la fel de bine să nu te lupți și cerți cu el.

Da, așa este, dacă vrei să enervezi un Berbec, ignoră-l. Nimic nu îl deranjează mai mult decât atunci când vrea să se certe și îl îndepărtezi de parcă nu ar exista.

Citește și: Ce spune zodia bebelușului tău despre personalitatea lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îl lua în serios. Da, dacă vrei să vezi de la ce îi sare țandăra, atunci tratează cu indiferență ceva de care îi pasă.

Fie că este ceva ce îi place să facă, fie că este un interes pe care îl are și care îi e drag inimii lui, dacă vrei să enervezi un Taur, atunci uite-te la realizările și dorințele lui și cere mai mult. În același timp, anunță-l că nimic din ceea ce face nu va fi vreodată suficient!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Setează un obiectiv și pune-l să-l atingă. Nimic nu-l paralizează mai mult decât ideea de presiune. Dacă vrei să enervezi un Geamăn, atunci spune-i că trebuie să rezolve ceva.

Gemenii sunt oameni grozavi, dar când vine vorba de ultimatumuri, ar putea să se simtă total pierduți și să-și piardă controlul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Prinde-l cu o minciună și înfruntă-l direct. Racul nu este întotdeauna înțelept cu faptul că trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lui, așa că, atunci când îl surprinzi făcând sau spunând ceva de-a dreptul fals, atunci provoacă-l să recunoască. Urăște asta!

Urăște să recunoască că greșește, indiferent despre ce este vorba. Vrei să enervezi un Rac? Spune-i că știi ce a făcut!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă vrei să enervezi un Leu, atunci ingoră-i propria realitate. Leul are tendința de a trăi într-o lume fantastică, deoarece estompează destul de des linia dintre fantezie și realitate.

Spune-i că delirează și susține-ți afirmația cu fapte. Dovezile îl enervează de-a dreptul. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Practic, nu există nimic care să nu o enerveze pe Fecioară, dar dacă există ceva care să o scoată la maximum din minți, probabil este vorba despre faptul că tu crezi altceva față de ea.

Fecioarei nu-i place și nu tolerează nimic din ce crezi, cu excepția cazului în care este identic cu ceea ce crede ea. Așadar, dacă faci ceva diferit de lucrurile cu care s-a obișnuit ea, mai mult ca sigur îi va sări țandăra. Pur și simplu pentru că ești diferit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța își iese din minți când vede răutate în jurul ei. Dacă vrei să o vezi cum îi sare țandăra, fă ceva rău cuiva.

Nici Balanța nu este perfectă, dar simțul ei de corectitudine este extraordinar și poate fi nemiloasă când vine vorba de ceea ce crede că este greșit. Rănește o persoană sau un animal și te vei trezi cu o Balanță dezlănțuită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Să enervezi un Scorpion nu e atât de ușor pe cât ai crede. Acești oameni trăiesc într-un fel în acea lume a animozității și agresivității, așa că sunt deja obișnuiți să petrecepă lumea ca fiind ceva alcătuit din furie și supunere.

Cu toate acestea, Scorpionului îi sare țandăra când vede prostie. El este un semn extrem de inteligent, așa că judecă aspru orice idioțenie sau... idiot. Fă o greșeală penibilă în jurul lui și îl vei enerva complet.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este un singuratic. Sigur, le permite oamenilor să intre în viața lui, dar trebuie să fie când vrea el. Săgetătorul carismatic atrage mulți oameni, dar păstrează foarte puțini.

Dacă vrei să-l enervezi, cere-i să-ți dea mai mult din timpul lui decât îți oferă acum. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Spune-i cum să-și facă treaba și îl vei scoate din minți. Capricornului îi place să dețină controlul, să conducă și e mândru de ceea ce face. Nu insistă să conducă viața altora, pur și simplu dorește să-și exercite tendințele de control în propriul spațiu.

Vrei să enervezi un Capricorn? Arată-i cum ar putea să facă ceva mai bine. S-ar putea chiar să te lovească în față pentru că ai îndrăznit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îi da de ales și îi va sări țandăra. Limitează-i opțiunile unui Vărsător și riști să-l enervezi la maximum. Vărsătorului îi place libertatea, îi place ideea de a avea posibilitatea de a alege.

Ceea ce disprețuiește cel mai mult este să fie cumva prins într-o situație, deoarece el are nevoie de opțiuni. Elimină-i opțiunile și vei descoperi un Vărsător rău și urât.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Uită să le mulțumești, uită să-i complimentezi și vei vedea ce e mai rău. Peștii sunt oameni cărora le place să fie adorați și multe dintre lucrurile pe care le fac, le fac pentru a căuta laudă.

Dacă nu le oferi exact reacția pe care și-o doresc, atunci îi vei enerva complet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod