Zodiile copiilor care scapă basma curată atunci când mint

Indiferent cât de bună este o persoană, ea va minți dacă situația o cere.

O minciună poate fi spusă din numeroase motive: pentru a evita neplăcerile, pentru a scăpa de o răutate sau, pur și simplu, pentru că o persoană nu se poate abține să nu cedeze tentației.

Citește și: Greșelile pe care le fac zodiile față de prieteni


Acestea fiind spuse, uneori, cei mai amabili, drăguți și nevinovați sunt cei mai mari mincinoși. Copiii, spre exemplu! Ei sunt cei mai vulnerabili oameni de pe pământ, dar, în mod surprinzător, există unii extrem de norocoși și inteligenți care scapă basma curată de fiecare dată.

Cu ajutorul astrologiei, poți afla exact cine sunt acești copii. Așadar, copii care aparțin acestor zodii sunt cei mai buni mincinoși și scapă mereu cu ușurință.

Zodiile copiilor care scapă basma curată atunci când mint:

 

 

Rac


Racul este emotiv și e cunoscut pentru natura lui grijulie. Acestea fiind spuse, copiii născuți sub acest semn zodiacal sunt și ei foarte sensibili.



Totuși, ei pot fi și, maeștri povestitori, care scapă cu brio din fiecare episod de minciună.

Deși pot părea cinstiți și sinceri, ceea ce sunt, uneori pot exagera, spunând lucrurile care nu s-au întâmplat niciodată, justificându-le cu multă inteligență.

Gemeni


Spre deosebire de copiii care sunt introvertiți social și adesea timizi, copiii Gemeni sunt grozavi în inițierea conversațiilor.

În timp ce le place să fie în preajma oamenilor, să-i fermece cu inteligența și umorul lor, pot merge mai departe și pot denatura adevărul pentru a-l face să sune mai interesant.

Din moment ce o fac cu cea mai mare precizie, aproape că nu sunt prinși niciodată.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Leu


Copiii născuți sub zodia Leu sunt cu totul despre atenție. Le place să fie în centrul tuturor lucrurilor și adesea pot merge prea departe pentru a atrage lumina reflectoarelor.

Pe cât și inocenți și vulnerabili ar putea părea, sunt la fel de înverșunați și neînfricați, motiv pentru care, uneori, pentru a-și face povestea credibilă, ar putea alege să țese povești neadevărate.

Le iese ceva fascinant, așa că mereu scapă basma curată!

Balanță


Când vine vorba de copiii care aparțin acestei zodii, ei sunt extrem de maturi pentru vârsta lor.

Pe lângă faptul că lucrează pentru atingerea echilibrului corect și menținerea păcii, ei vor face orice pentru a preveni conflictele în familie și vor acționa adesea ca mediatori.

Cu toate acestea, vei descoperi că apar modificări de personalitate în funcție de situație.

În funcție de confortul lor, ei își vor schimba personalitatea.

Ei vor minți conform propriei lor convenții, adesea pentru a avea grijă de propriul sine emoțional.

Scorpion


Copiii născuți în zodia Scorpion sunt manipulatori grozavi.

Având în vedere natura lor misterioasă, este foarte puțin probabil să-i faci să mărturisească ceva.

Acest lucru îi face să fie mincinoși extrem de buni și ceea ce este uimitor este că și ei scapă fără probleme de fiecare dată. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod