Ce spune zodia bebelușului tău despre personalitatea lui

Află care este personalitatea bebelușului tău, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest copil abordează viața cu mare energie și viteză, fiind impulsiv din fire. Activitatea este totul, el este cu capul înainte în toate, uneori la propriu. El va fi copilul arhetipal cu lovituri și vânătăi.

Pasionat și dedicat, el își va asuma rolul de inițiator și lider și se va aștepta ca prietenii lui de joacă să îi urmeze ordinele și să îi respecte dreptul de a conduce.

Cheia personalității lui: pasionat, puternic, independent, energic, curajos, ambițios și puternic.

Sfatul părintesc: netezește drumul învățându-l pe copilul tău Berbec noțiunea de compromis.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acesta este un copil pragmatic, senzual, care apreciază ceea ce poate fi deținut, gustat, atins și experimentat. Acesta este motivul pentru care e atât de îndemânatic - îi place să producă ceea ce poate fi văzut și apreciat.

El se mulțumește adesea să lase lucrurile să rămână așa cum sunt, deoarece îi place siguranța rutinei. Este iubitor și generos și așa va fi și în viața de adult.

Cheia personalității lui: pasiv, cooperant, creativ, armonios, frumos, afectuos, moderat, indulgent, rezistent și sociabil.

Sfatul părintesc:
învață-ți copilul Taur că uneori este benefic să faci lucrurile în felul altcuiva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest copil este foarte sociabil și comunică cu ușurință cu oricine. Varietatea este condimentul vieții lui. El găsește mereu următoarea activitate mult mai interesantă decât prima.

Poate fi extrem de zgomotos și obositor, deoarece energia lui fizică este mereu la niveluri crescute, mișâcndu-se continuu și rapid. Interesul lui nu este ușor de menținut, așa că plictiseala se poate instala cu ușurință.

Cheia personalității lui:
rapid, vorbăreț, deștept, abil, inteligent, rațional, expresiv și adaptabil.

Sfatul părintesc:
puterea de concentrare/rezistență poate fi încurajată asigurându-te că micuțul/micuța ta Gemeni stăpânește o abilitate înainte de a trece la următoarea. 

Citește și: Află care este cel mai bun moment pentru a rămâne însărcinată, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Acesta este un copil sensibil care învață prin memoria sa emoțională. El are o relație puternică cu ceilalți, dar are nevoie de siguranța familiei și a rutinei, dispărând rapid în carapacea lui dacă se simpe nesigur.

Este generos și dispus să-i ajute oricând pe ceilalți.

Cheia personalității lui: protector, grijuliu, empatic, amabil, atent, expresiv și tipicar.

Sfatul părintesc: oferă-i constant asigurări pentru a crește încrederea de sine a copilului tău Rac.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acest copil nu se teme să fie el însuși și adoră să arate altora cât de bun este. Vitalitatea lui îl face eternul interpret care prosperă în lumina reflectoarelor.

Energic și generos, cu o nevoie profundă de recunoaștere, abilitățile sale creative sunt acolo pentru a fi eliberate în lume. Leul este un prieten loial, orice ar face, el face din toată inima.

Cheia personalității lui: dramatic, romantic, energic, darnic, curajos și grandios.

Sfatul părintesc: dacă îl înveți să recunoască că și alții au puncte forte, copilul tău Leu poate deveni o forță pozitivă în viață. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acesta este un copil pretențios. Ochiul lui pentru detalii este benefic, dar trebuie să învețe ce este important. Iubește curățenia și ordinea.

Îi place să-i mulțumească pe ceilalți și respingerea va fi resimțită profund de el. Este curios și interesat de multe lucruri și este întotdeauna pregătit să învețe.

Cheia personalității lui: analitic, inteligent, eficient, critic, pretențios, metodic, atent și modest.

Sfatul părintesc: încrederea de sine a copilului tăi Fecioară va crește proporțional cu laudele pe care le primește.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Acest copil iubește frumusețea și confortul. El va acționa adesea ca aducător de pace și mediator, incapabil să suporte discordia și inegalitatea. Uneori, încearcă prea mult să-i mulțumească pe toți, așa că poate părea indecis.

Este corect, cinstit și nu jignește niciodată pe nimeni dacă poate evita asta. Mental este foare puternic, îi place sitabilitatea și compania celorlalți. De asemenea, este un prieten locial.

Cheia personalității lui: frumos, artistic, iubitor, cooperant, armonios, corect și sociabil.

Sfatul părintesc:
copilul tău modest din zodia Balanță poate fi un aducător de pace, dar asta nu înseamnă că nu se va ridica pentru el însuși.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sentimentele acestui copil sunt profunde și ascunse. Memoria lui emoțională este totală, ceea ce îl interesează la nivel emoțional va rămâne cu el toată viața. Este misterios și un gânditor profund.

Este genul de copil totul sau nimic, fără jumătăți de măsură. Poate fi suspicios față de cei pe care nu îi cunoaște, dar prețuiește relațiile pe termen lung și se așteaptă la același lucru de la ceilalți.

Cheia personalității lui:
descurcăreț, misterios, loial, emoțional, pasional și analitic.

Sfatul părintesc:
nu încerca niciodată să-ți păcălești copilul Scorpion cu jumătăți de adevăr, el va vedea întotdeauna diferența.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest copil este o împrăștiere zbuciumată de energie. El trece direct la subiect, dar nu rămâne întotdeauna pentru a culege beneficiile.

Este vesel și optimist, poate așteaptă prea mult de la lume. Generos cu prietenii, va împărți fără să socotească costul. Este curajos și îi place să exploreze în toate sensurile cuvântului.

Cheia personalității lui: optimist, plin de așteptări, prietenos, generos, indulgent, corect, liber, jucăuș și energic.

Sfatul părintesc:
cu toată acea curiozitate nativă a lui de a explora, trebuie să îți ajuți copilul Săgetător să se concentreze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acesta este un copil foarte serios, o minte matură într-un corp tânăr. Tenace, va munci neobosit pentru a-și atinge obiectivele. Este ambițios și nu se teme de munca grea.

Abilitățile lui precum imaginația, gândirea structurată și optimismul îl vor face să se remarce la școală. Îi place să fie aprciat și încurajat pentru eforturile lui.

Cheia personalității lui: ordonat, dedicat, tenace, atent, formal, responsabil, serios și minuțios.

Sfatul părintesc: copilul tău înțelept din Capricorn va înțelege tot ceea ce spui, așa că ai grijă ce spui în fața lui!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acest copil va fi întotdeauna sută la sută original. Este un inovator înnăscut și nu va dansa pe muzica nimănui. El poate răspunde la un program de învățare mai puțin rigid, absorbind rapid și energic informații.

Îi place să fie văzut și apreciat pentru ceea ce poate face singur. Își prețuiește foarte mult libertatea și independența.

Cheia personalității lui: original, excentric, extrem, sfidător, experimental, ciudat, perturbator, inovator și independent.

Sfatul părintesc:
trucul este să-ți ții copilul Vărsător ocupat și, prin urmare, interesat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Acestui copil îi pasă de ceilalți și se pune de bunăvoie în serviciul lor. Este bun, iubitor și capabil să empatizeze cu ceilalți. Unii oameni vor profita de acest lucru.

Imaginația lui lucrează în exces, ceea ce poate produce rezultatele artistice remarcabile. El este un povestitor, un visător și un vizionar.

Cheia personalității lui: plin de imaginație, iubitor, grijuliu, visător, magic, mistic, plin de compasiune, intuitiv și expresiv.

Sfatul părintesc: ajută-ți copilul Pești să se concentreze asupra propriilor idei și poate realiza multe!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod