Horoscopul dragostei pentru săptămâna 18-24 aprilie. Berbecul are îndoieli serioase

Berbecul are îndoieli serioase cu privire la relația în care este implicat.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Configurația astrală din această săptămână poate da naștere unor speculații cu privire la motivul pentru care te-ai implicat într-o anumită relație.

Dacă ai îndoieli serioase cu privire la înțelepciunea deciziei tale, atunci poate că trebuie să-ți faci puțin timp pentru a reflecta asupra motivelor tale și a ceea ce te-a atras inițial.

Este posibil să fie nevoie să te așezi și să vorbești cu partenerul/a despre cum te simți.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Schimbarea și transformarea par să fie la ordinea zilei. Poate că ați crezut anumite lucruri unul despre celălalt când ați început o relație, dar pe măsură ce timpul a trecut, amândoi v-ați schimbat.

Poate că este necesar să vă gândiți la cum vă vedeți amândoi viitorul împreună și unde trebuie să permiteți reciproc mai multă libertate de a explora adevăruri diferite.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

De ce trebuie să joci atât de multe jocuri când vine vorba de dragoste și întâlniri?

Tranzitul planetar din această săptămână indică faptul că cineva special s-ar putea să se îmbolnăvească și să obosească să stea în jurul tău încercând să-ți înțeleagă stările de spirit ciudate.

A încercat toate modurile posibile de a străpunge armura de protecție până la adevăratul tău sine, ascuns adânc, dar e pe cale să renunțe.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tranzitele planetare din această săptămână îți pot oferi scuza de care ai nevoie pentru a te preface mai puțin interesat/ă decât ești de o anumită persoană.

Ai observat în interacțiunile ei cu ceilalți că această persoană este pusă pe fugă de o abordare prea entuziastă, dar mai receptivă dacă cineva este greu de cucerit.

Deoarece ești un/o romantic/ă incurabil/ă, vei ști să îi faci jocul.

Citește și: Ce spune zodia bebelușului tău despre personalitatea lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Configurația astrală din această săptămână poate crea sentimente conflictuale în tine cu privire la un eveniment recent din relația ta.

S-ar putea să te întrebi dacă a fost, de fapt, un eveniment pozitiv sau negativ sau poate puțin din ambele.

Ar fi mai bine dacă ai considera-o totuși o experiență de evoluție care te-a învățat cât de departe sunt limitele tale și unde este trasată linia.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Impulsul tău natural este să aduce oamenii sau problemele conflictuale într-un fel de acord armonios, deoarece dezacordul este ceva greu de suportat pentru tine.

Configurația astrală actuală indică faptul că trebuie să faci față unei posibile rupturi în propria relație și să aplici toate abilitățile tale pentru a crea o punte între inimile voastre.

Trebuie doar să faci primul pas.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Configurația astrală din această săptămână poate înseamnă că reacționezi devenind paranoic/ă în legătură cu un anumit eveniment emoțional.

Persoana de care ești îndrăgostit/ă s-ar putea să nu comploteze cu tine, deși s-ar putea să nu te poți abține să-ți imaginezi că așa este.

Se pare că ești prea speriat/ă ca să o înfrunți de teamă să nu descoperi ceva ce nu vrei să știi.

Este mai bine să afli adevărul decât să continui așa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pe măsură ce anii trec, înveți din ce în ce mai multe despre capacitatea ta de a te ocupa de diferitele aspecte ale relației tale și, astfel, configurația astrală actuală poate indica faptul că ai ajuns la o altă fază în obținerea unei înțelegeri mai profunde a relației tale.

Deși atât tu, cât și partenerul/a de viață aveți tendința de a avea diferențele voastre, atuurile compensează mai mult decât acest fapt.

Poate că este o bună ocazie de a sărbători.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Configurația astrală actuală îți poate aduce în atenție o problemă pe care ai încercat să o împingi în altă parte.

Faptul că este în fața ta chiar acum indică faptul că este momentul să o rezolvi.

Trebuie doar să recunoști adevărul despre cum te simți față de partenerul/a tău/ta, iar acest lucru în sine va crea o descoperire majoră.

Vindecarea este pe drum!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să nu existe o modalitate ușoară de a ocoli sarcina pe care ți-ai propus-o în legătură cu relația în care ești implicat/ă.

Configurația astrală din această săptămână indică faptul că ar fi mai bine doar să o confrunți și să o învingi.

Problema este că încerci să te gândești la orice altceva în loc să faci pasul. Cu siguranță nu va fi atât de rău pe cât îți imaginezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Configurația astrală actuală te poate aduce în această săptămână la o răscruce de drumuri în ceea ce privește o decizie cu privire la o relație importantă.

S-ar putea să descoperi că ai sentimente care se bat cap în cap despre ce să faci în continuare.

Te poate ajuta dacă petreci timp pentru a reflecta în liniște pentru a descoperi cum te simți cu adevărat, spre deosebire de cum crezi că ar trebui să te simți.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Tranzitul planetar din această săptămână poate crea indecizie pe măsură ce încerci să-ți dai seama dacă merită să ceri o întâlnire unei anumite persoane.

Se pare că se dovedește extrem de greu de impresionat și, totuși, ai informații din interior că are ceva sentimente pentru tine.

Răspunsul poate fi că are un mod ciudat de a-și arăta afecțiunea. Fii sigur/ă, e interesat/ă de tine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod