Horoscopul banilor pentru săptămâna 18-24 aprilie. Racul va fi recompensat

Racul va fi recompensat financiar în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta ești centrul social al lumii tale. Vorbești, primești apeluri și, în general, ești popular/ă. E frumos să fii tu!

Grupurile sociale, politica și transmiterea lucrărilor unui public mai larg sunt importante acum.

Cu toată această putere personală la îndemână, este timpul să avansezi un proiect pentru animale de companie strângând niște bani pentru a începe. Chiar și un mic capital îl va putea pune în funcțiune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Aspectele astrale din această săptămână indică o perioadă de concentrare deosebită asupra carierei tale. Acum ești ca un laser, simțind cel mai bun moment de a avansa.

Deși s-ar putea să ți se solicite să muncești mai mult, solicitarea unor responsabilități suplimentare arată că șeful tău crede că ești o persoană de încredere.

De aici, a solicita o creștere salarială devine o sarcină mult mai ușoară. Cere-o fără emoții și drame, îți cunoști abilitățile și ești convins/ă de valoarea lor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești o persoană ambițioasă, încearcă să descoperi adevărul! Săptămâna aceasta, această căutare capătă o nouă dimensiune.

Vrei să călătorești, dar acum, călătoriile, educația și limbile străine trebuie să se îmbine.

Ia-ți un prieten apropiat sau un coleg și transformă-l într-un tovarăș de călătorie, având ca scop o cercetare pentru muncă. Dacă poți să îmbini afacerile cu plăcerea, vei fi în cel mai mare câștig. 

Citește și: Ce spune zodia bebelușului tău despre personalitatea lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru tine, această săptămână va aduce multă responsabilitate vieții tale profesionale și multe recompense.

Caută oportunități care implică împărtășirea creativității.

Recompensele vin atunci când profiți de o șansă și arăți celorlalți că ești tot ce se așteptau sau chiar mai mult. Nu lua criticile personal! Fiecare provocare pe care o depășești te schimbă în mai bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână tensionată pentru tine. Ia în considerare să înveți ceva nou participând la un curs sau călătorind cu scopul unui schimb de experiență.

Dacă te gândești la ce îți stârnește cu adevărat curiozitatea, îi permiți minții tale să se miște într-o direcție pozitivă.

Este mai important decât oricând să te gândești la viitorul tău și la cum să îți construiești o stabilitate financiară de neclintit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ți se oferă o șansă importantă în această săptămână. Acest lucru îți va oferi timp să fii proactiv cu privire la datoriile pe care le ai și să găsești o modalitate amiabilă de a plăti.

Prietenii și grupurile tale sociale ar putea să nu fie cel mai bun loc pentru a găsi informații financiare de încredere.

Fără supărare pentru ei, dar au scopuri diferite de ale tale. Poate că trebuie să mergi pe drumul tău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta, fără îndoială, vei dori să petreci mai mult timp cu cei dragi, dacă este posibil. A vorbi cu ei despre obiectivele tale este o modalitate excelentă de a vă apropia.

Doar asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă din ounct de vedere financiar pentru a evita problemele.

Familia, copiii și partenerul/a sunt evidențiați. Este o săptămână în care să te bucuri de cele mai frumoase lucruri în viață. Doar asigură-te că rămâi în limitele bugetului.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să te gândești să-ți schimbi locuința și să investești mai mult pe viitor în ceea ce privește acest aspect. Vrei mai mult de la casa ta.

Nu este doar casa ta, ci și un loc pentru a te distra cu prietenii și colegii la un moment dat și pentru a exprima cine ești cu adevărat.

Nu este deloc o idee rea să mai pui ceva bani pentru mai mult confort.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Creativitatea ta este ridicată în această săptămână, aașa că află cum poți încorpora această trăsătură minunată în viața ta profesională.

O parte din tine chiar tânjește să fie văzută pentru ideile tale și nu doar pentru abilitățile tale de vânzări și multitasking.

Cuvintele tale au puterea de a convinge. Poți să-i convingi cu ușurință pe alții că ești mai valoros/oasă decât cred.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru tine, în această săptămână este vorba despre bani. Situația ta financiară chiar e îmbucurătoare.

Te încântă să încerci tot felul de căi noi pentru a câștiga și mai bine. Cu accent pe cariera ta, le arăți altora de câte poți fi capabil/ă.

Comunicarea devine și mai importantă pe măsură ce îți asumi funcția, rolul și salariul. Ceea ce îți dorești este pe cale să se întâmple. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o forță ce nu poate fi ignorată în această săptămână. Acest lucru te va ajuta să îi influențezi pe alții. Nivelul tău de energie este ridicat și cauți o oportunitate.

Între timp, ești și foarte comunicativ/ă. Cuvintele tale pot fi folosite în avantajul tău.

Spune-le oamenilor cine ești și ce poți face, iar banii vor veni rapid. Spune-ți părerile într-un mod diplomatic, dar creativ.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești plin/ă de idei grozave despre cum să câștigi mai mulți bani, ceea ce este întotdeauna minunat. De asemenea, ai planuri creative și în domeniul investițiilor și al economisirii.

Ești destul de organizat/ă când vrei să fii și ai genul de idei care îți vor asigura viitorul pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă ții seama de unele sfaturi, poți avea și mai mult succes în viață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod