Ce să faci când un bărbat din zodia Rac e supărat pe tine și te ignoră? 10 soluții

Când un Rac este supărat pe tine și nu dorește să aibă de-a face cu scuze sau cu acceptarea unui comportament care îl rănește, el te va ignora.

Este nevoie de mult pentru ca un bărbat Rac să te ignore și dacă l-ai rănit suficient de mult, îți vei da seama deoarece nu va mai vrea să aibă deloc de-a face cu tine. Pentru el ești o persoană în care și-a pierdut încrederea.

Citește și: De la ce le sare țandăra zodiilor cel mai des. Principalul motiv


Personalitatea complexă a Racului este în mare parte plină de emoții și sentimente, motiv pentru care ia totul în serios.

Ce ar trebui să faci când un Rac te ignoră?


Când un Rac te ignoră, ar trebui să și știi de ce. Încrederea este atât de importantă pentru această zodie, încât nu îi este deloc ușor când aceasta îi este spulberată și e trădat de tine.

S-ar putea să nu poți face multe lucruri în acest sens, dar există totuși unele soluții pentru a obține iertarea:

Ce să faci când un bărbat din zodia Rac e supărat pe tine și te ignoră? 10 soluții

 

Oferă-i spațiu


Racii au nevoie de timp pentru a se îndepărta de lucrurile care îi afectează emoțional.

Ei nu iau cu ușurință emoțiile și sentimentele, așa că dacă tu sau alții îi puneți într-o situație solicitantă mental, atunci trebuie să le acorzi spațiu.



Literalmente, Racul nu poate gândi atunci când e stresat și când are emoții, mai ales atunci când e presat sau rănit de altcineva.

Reflectarea de sine


Întreabă-te sincer de ce un Rac este supărat pe tine. Ai văzut unele semne și le-ai ignorat? L-ai rănit în vreun fel în care meriți să fii ignorată?

Pune-ți aceste întrebări profunde pentru a înțelege de ce Racul te ignoră, deoarece există întotdeauna un motiv.

Racul nu ignoră o persoană fără niciun motiv. Întotdeauna va exista un motiv și, dacă el e de vină pentru o situație, își va cere scuze. De aceea, se așteaptă ca cealaltă persoană să facă același lucru dacă este vina ei.

Fii sinceră și autentică


Odată ce i-ai oferit unui Rac spațiu, reflectă la motivul pentru care ai greșit și gândește-te la sentimentele lui. Odată ce ai făcut asta, poți încerca să vorbești din nou cu el.

În discursul tău, trebuie să fii autentică și sinceră în cuvintele tale, deoarece el cunoaște și poate depista imediat un mincinos.

Dacă știi exact ce ai făcut pentru ca el să te ignore, atunci cere-ți scuze cu sinceritate și vorbește complet deschis așa cum ar face el.

Iubește-l și mai mult


Acesta poate părea un pas simplu, dar înseamnă totul pentru un Rac dacă ești dispusă să pui și mai multă dragoste și grijă în relația voastră.

În acest fel, un Rac își va da seama că apreciezi, de fapt, relația cu el dacă ești dispusă să faci asta.



Arată-i mai multă afecțiune atât din punct de vedere fizic, cât și verbal.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Întreabă-l ce vrea


Acest sfat este adesea trecut cu vederea, deoarece, uneori, Racul este pasiv-agresiv și nu îți spune ce este în neregulă, așa că ar trebui să încerci să afli.

Dacă este ceva ce vrea de la tine, cel mai probabil mai multă dragoste și afecțiune, atunci încearcă să fii deschisă și sinceră cu el cât poți de mult.

Cu siguranță te ignoră pentru că simte că iei de-a gata dragostea și atenția lui pentru tine.

Pune-te în calea lui


Fă acest lucru doar dacă nu ai supărat cu adevărat un Rac, ci e supărat puțin sau trist.

Pune-te în calea lui și spune-i că nu vei pleca nicăieri până când amândoi nu vă rezolvați sentimentele. Ar putea să se enerveze la început, dar merită efortul.

De fapt, să-ți faci timp pentru el și să fii în contact fizic cu el ajută la restabilirea relației și contează mult!

Provoacă-l


Dacă a trecut prea mult timp de când te ignoră și ești pregătită să mergi mai departe, atunci cel mai bine e să o faci.

Dacă încă nu ești pregătită să faci asta și încă vezi potențialul de a avea o relație mai bună în viitor cu el, acordă-i puțin spațiu. Întâlnește-te cu oameni noi și dă-i timp să îi fie dor de tine.

Uneori, a face un Rac puțin gelos, aprinzând un mic foc sub el, îi va aminti că își dorește să continue relația.

Înțelege-i sentimentele


Acest lucru este important, pentru că uneori faptul că te ignoră nu are nicio legătură cu tine.

Uneori, un Rac trece prin ceva care îl deranjează și îl deprimă. Nu este întotdeauna vorba de tine când un Rac te ignoră, are nevoie doar de timp singur cu el însuși.

Singurul lucru pe care îl poți face este să-l anunți că ești acolo pentru el în caz că vrea să vorbească.

Dacă nu îl contactezi, îl poți pierde


Acestea este ultimul pas pe care ar trebui să-l faci dacă vrei cu adevărat să-ți păstrezi relația cu un Rac.

Racului nu îi place să fie nevoit să te contacteze după ce i-ai oferit spațiu, pentru că vrea să-ți dai seama de greșelile tale și să-ți ceri scuze.

Dacă nu o faci niciodată, s-ar putea să riști să-l pierzi, deoarece, dacă aștepți să vină el la tine, se va transforma într-un joc de așteptare... fără sfârșit.

Reconstruiește încrederea


Dacă ești lăsată să intri din nou în inima lui, încrederea tot nu este complet restaurată.

Trebuie să reconstruiești asta și trebuie să-ți dai seama când să te lupți și să te cerți cu un Rac.



Știi că e un bărbat sensibil și dacă îl tratezi fără respect și trădezi legătura de loialitate, totul este foarte greu de reconstruit.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod