ENERGY COFFEE lansează o nouă aromă specială în România, caramelul sărat

ENERGY COFFEE, brandul de produse gata preparate pe bază de cafea și lapte dezvoltat de HELL ENERGY, lansează o aromă specială pe piața de cafea îmbuteliată din România, aceea de caramel sărat.
Pe lângă combinația surprinzătoare în ceea ce privește gustul, sortimentul vine pe piață în varianta fără lactoză, fiind ideal pentru toate tipurile de consumatori. Mai mult, cafeaua ENERGY COFFEE cu aromă de caramel sărat este îmbuteliată în cutii din aluminiu reciclabil la infinit, contribuind astfel  la promisiunea de sustenabilitate a brandului.

Pentru noul nostru produs am ales una dintre cele mai mari noutăți în materie de produse de cofetărie, caramelul sărat, un ingredient atât de popular în bomboane, ciocolată, produse de patiserie și înghețată, dar și unul dintre cele mai apreciate în rândul consumatorilor.
Fie că este consumată caldă sau rece, gustul delicios al cafelei combinat cu armonia dintre dulce și sărat o face o băutură excelentă pentru începutul zilei sau un înlocuitor al desertului de la prânz. Noul nostru latte se alătură gamei ENERGY COFFEE fără lactoză, deci este o alegere excelentă pentru clienții cu intoleranță la lactoză
”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național HELL ENERGY România.

HELL ENERGY  a lansat gama ENERGY COFFEE în vara anului 2020, începând cu 3 arome. Ingredientele de calitate, conținutul de lapte și extractul de cafea, precum și aromle îmbinate armonios au câștigat rapid aprobarea consumatorilor, așa că decizia de a extinde portofoliul cu noi arome a fost un răspuns la cererea pieței.
În prezent, ENERGY COFFEE este disponibilă în șase variante care pot satisface toate gusturile iubitorilor de cafea gata preparată, cuprinzând versiunile Latte, Slim Latte, Cappucino, Double Espresso, Coconut și Salted Caramel. Odată cu lansarea noului sortiment, ENERGY COFFEE ajunge la două sortimente dedicate consumatorilor cu intoleranță la lactoză, respectiv cele cu aromă de cocos și caramel sărat.

Succesul de care se bucură brandul original din Ungaria, care îi furnizează doza de energie și lui Bruce Willis, a constituit motivația pentru căutarea continuă de inovații.
În primăvara anului 2021, HELL a creat primul produs pentru fanii cafelei fără lactoză, ENERGY COFFEE Coconut, iar noul sortiment Salted Caramel vine în completarea acestui portofoliu. Noua băutură cu lapte și gust armonios de dulce și sărat vine într-o cutie ecologică de aluminiu, de 250 ml.

Ca și restul gamei ENERGY COFFEE, noua băutura rece pe bază de cafea și lapte este fabricată cu extract de cafea Arabica și Robusta, fără conservanți și contine 40 mg de cofeină /100 ml de produs.

HELL ENERGY  este prezent cu gama ENERGY COFFEE în 20 de țări, inclusiv în România, Grecia, Croația și Marea Britanie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod