Testul controversat de iubire care duce la despărțirea cuplurilor

Un chestionar denumit Testul iubirii analizează modul în care oamenii iubesc, analizând compatibilitatea dintre limbajele lor de iubire. Însă în unele cazuri acest test poate avea efecte adverse.
In privinta relatiilor, de regula se vorbeste mai mult despre stiluri de atasament si despre cum le pot influenta acestea pe cei doi parteneri. Dar in ultimul timp cuplurile incearca sa caute mai mult pentru a afla cum este „limbajul dragostei” lor, in incercarea de a se intelege mai bine. Insa pentru unele perechi acest test poate avea efecte adverse, ducand chiar la despartire, noteaza Marie Claire.

Dr. Gary Chapman, autorul bestsellerului „The 5 Love Languages” („Cele 5 limbaje ale iubirii”), publicat in anii ’90, a creat un chestionar online, cunoscut sub denumirea de Testul iubirii.

Testul analizeaza modul in care oamenii iubesc si le place sa fie iubiti, autorul explicand ca limbajele dragostei evolueaza de la gesturile amabile si primirea de daruri, la petrecerea timpului impreuna, cuvinte placute si atingere fizica.

Toti avem un mod diferit in care ne place sa fim iubiti de catre partener si in care ii aratam dragostea noastra.
Teoria sustine ca putem sa ne imbunatatim relatia daca aflam ce ne face sa fim romantici. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod