Avantajele și dezavantajele unei relații cu el, în funcție de zodia în care s-a născut

Înainte de a te implica într-o relație, este important să cântărești bine lucrurile. Descoperă care sunt avantajele și dezavantajele unei relații cu el!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecului îi curge sânge fierbinte prin vene. Dacă este interesat de tine, vei ști asta. El vine cu putere, deoarece așa este el - la serviciu, în viață și în pat. Are o dorință sexuală puternică și știe ce îi place. Sexul cu el tinde să fie sportiv și probabil te va învăța destul de multe lucruri noi.

Pro:
Este incitant, pasional și nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lui.

Contra: Este mai concentrat pe el însuși decât pe orice altceva și s-ar putea să uite de ziua ta de naștere. 

Citește și: Aparențe versus realitate. Ce fel de persoană ești în dragoste și relații, în funcție de zodie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sper că îți place să mănânci, deoarece întâlnirile cu un Taur gravitează în jurul alimentelor și băuturilor. Acestuia îi place să atingă totul. Secul este fierbinte și foarte fizic. Iubește natura, animalele și familia ta, dar s-ar putea să nu fie dispus să încerce ceva nou, la modă sau care implică prea multă mișcare.

Pro: Acest bărbat este super erotic și romantic și poate găti ca nimeni altcineva.

Contra: Este cam sedendar și blocat în căile lui. Nu încerca să-l convingi contrariul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fiecare întâlnire cu acest bărbat distractiv va fi diferită și plină de viață. Filme, dans, seară de trivia în oraș, orice e posibil. Viața cu el va fi o aventură. Din punct de vedere sexual, acest tip este al naibii de fierbinte.

Pro: Nu există nicidată un moment plictisitor cu acest bărbat, deoarece el te va face mereu să te distrezi.

Contra: El poate fi foarte vorbăreț și, uneori, capacitatea lui de atenție lasă de dorit.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relația cu un Rac este un fel de montagne russe. Practic, e capricios și va trebui să fii foarte pregătită pentru schimbările sale de dispoziție, care nu au nicio legătură cu tine. Racii își dorec să aibă o relație pe termen lung, dar are nevoie de o asigurare din partea ta că și tu îți dorești la fel. Din punct de vedere sexual, el va pune nevoile tale pe primul loc și nu va fi deranjat dacă preiei conducerea.

Pro: Este foarte drăgăstos, un ascultător grozav și îți va face întotdeauna o cană de ceai fierbinte atunci când ești răcită.

Contra: Sensibilitatea lui îl poate face să aibă o stare de spirit foarte schimbătoare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Din punct de vedere sexual, Leul poate fi motivat să fie cel mai bun sau, pur și simplu, să presupună că e și apoi să nu facă nimic. De obicei, totuși, e foarte distractiv și ați putea rămâne prieteni în cazul unei despărțiri.

Pro: Este iubitor, fidel, generos și darnic în complimente.

Contra:
Poate fi arogant, egocentric și prea preocupat de aparențe, în special de părul lui. Probabil este, de asemenea, foarte încăpățânat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din Fecioară este probabil cel mai organizat tip cu care te vei întâlni vreodată, iar curățenia chiar contează când veți locui împreună. Complimentele sunt puține, dar când te laudă, știi că e sincer. În plus, nu te va face niciodată de rușine cu ținute neglijente sau cu maniere proaste. În par, poate că nu este cel mai original, dar își face întotdeauna treaba.

Pro: Este bine îngrijit și se va ocupa de toate planificările posibile. Întâlniri, vacanțe, orice... va fi o ușurare!

Contra: Este puțin nesigur și timid. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Acest bărbat e orientat spre relații și iubește pacea. Cu toate acestea, îi place să dețină controlul la fel de mult ca oricui și are un dar deosebit de a-și duce drumul cu farmec și o abilitate ciudată de a te face să crezi că a fost ideea ta. De asemenea, se îmbracă și arată bine.

Pro: Este romantic și cumpără cele mai grozave cadouri.

Contra: Poate fi obsedat de aparențe și de flirt, lucruri care ar putea crea mari probleme în relație.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei pasiune, atunci alege un Scorpion. Acest bărbat este profund, intens, misterios și foarte, foarte sexual. În viață, pentru el este totul sau nimic. S-ar putea, de asemenea, să fie ușor pervers.

Pro: Te va face să te simți ca și cum ai fi centrul universului.

Contra: Nu ia în seama opiniile tale și este predispus la gelozie intensă. Dacă cineva îi greșește, va păstra ranchiună pentru totodeauna.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este optimist, altletic, îi place să stea în aer liber și, pur și simplu, e super distractiv să îl ai în preajmă. S-ar putea să te trateze mai mult ca pe o prietenă decât ca pe o iubită, așa că obișnuiește-te cu asta.

Pro:
Este amuzant, deschis la minte și nu devine dramatic. Este un partener pasional și va fi cel mai bun prieten al tău.

Contra:
Onestitatea lui este brutală și nu este prea sentimental. De asemenea, poate fi destul de greu să-l faci să se angajeze într-o relație pe termen lung.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acest bărbat este puternic, stabil și capabil să cucerească mari înălțimi prin eforturile sale. Nu conta pe el pentru entuziasm în relație. De asemenea, poate fi de modă veche.

Pro: E un partener de cursă lungă și nu-și încalcă niciodată promisiunile.

Contra: Este dependent de muncă și poate fi obsedat de contul său bancar.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un spirit liber destul de imprevizibil și foarte original. Nu există o întâlnire obișnuită cu acest bărbat. Din punct de vedere sexual, este ciudat, dar distractiv. Cel mai probabil, imediat după va sforăi.

Pro: Este incitant și inventiv și te va învăța extrem de multe lucruri.

Contra: S-ar putea să te simți puțin jenată de hainele pe care le poartă. Nu vei ști niciodată în ce stadiu se află relația ta cu el. Ar mai putea fi și altă fată în peisaj, așadar păstrează comunicarea deschisă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Acest bărbat este foarte sensibil și tot ceea ce simte, simte cu adevărat. Când este îndrăgostit, este un poet. Cu toate acestea, tânjește și după singurătate și izolare.

Pro:
Este foarte sensibil și nu se teme să-și împărtășească sentimentele.

Contra:
Reversul poate fi natura lui obsesivă, poate fi uneori prea intens. Îți poate arunca telefonul în aer sau se poate închide complet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod