Horoscopul dragostei pentru săptămâna 9-15 mai. Viața amoroasă a Racului strălucește

Viața amoroasă a Racului strălucește în aceste zile.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Alinierea planetelor din această săptămână face ca viața ta sentimentală să fie îndrăzneață și incitantă.

Știi că o persoană foarte specială te place, dar nu ai reușit încă să îi cucerești total inima. Ai această ocazie acum, trebuie doar să faci un gest emoționant care îl va asigura că sentimentele tale pentru el sunt mai profunde decât ar fi crezut.

Vei fi cu un pas mai aproape de a-l cuceri!

Citește și: Avantajele și dezavantajele unei relații cu el, în funcție de zodia în care s-a născut

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața ta socială îți poate aduce o surpriză în această săptămână.

Capacitatea ta de a flirta cu toți oamenii potriviți ar putea să însemne că există șansa să întâlnești pe cineva destul de fascinant.

Atitudinea ta spontană și foarte naturală este ceea ce îl va atrage către tine. Aveți multe de explorat împreună și de descoperit unul despre celălalt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Energia astrelor e foarte specială din această săptămână și îți va oferi un plus de curaj să mergi și să vorbești cu persoana pe care ai admirat-o de departe.

Totuși, va trebui să fii mai deschis/ă și mai direct/ă, dacă speri să te apropii mai mult de el/ea, deoarece nu este genul de persoană care te va observa dacă taci și îl/o iei pe ocolite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta amoroasă  strălucește în această săptămână cu aceste energii puternice în joc.

Acesta este un moment minunat pentru a ieși și a socializa dacă ești în căutarea unui/unei partener/e, deoarece vei avea multe șanse să cunoști acei oameni care sunt cu adevărat pe aceeași lungime de undă cu tine.

Dacă ai deja o relație de lungă durată, atunci vei redescoperi căldura și strălucirea romantismului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Poziția astrelor indică faptul că s-ar putea să primești cele mai bune sfaturi de dragoste din cărțile pe care le citești și nu este nimic în neregulă cu asta.

Acest lucru poate acționa ca un ajutor didactic în tot felul de situații în care s-ar putea să fie nevoie să înveți mai multe despre anumite lucruri.

Ți-ar putea oferi, de asemenea, câteva răspunsuri la o problemă de lungă durată cu partenerul/a de viață.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu îți face griji dacă dispoziția ta este mai proastă și ai promis că vei ieși la o întâlnire într-una din seri.

Energia astrelor sugerează că atmosfera poate fi sumbră în această săptămână, dar asta poate să nu fie un lucru atât de rău.

Nu lăsa starea ta de spirit să te împiedice să ieși și să te bucuri de compania cuiva special. Amândoi veți descoperi că aveți multe lucruri în comun despre care să vorbiți și a vă încredere unul în celălalt este foarte liniștitor. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poziția astrală din această săptămână îți poate aduce o concluzie puternică ce îți va permite să iei o decizie cu privire la o anumită relație.

Dacă simți că nu știi în ce stadiu se află relația ta, atunci trebuie să rezolvi această problemă odată pentru totdeauna pentru liniștea ta sufletească.

Spune exact ceea ce poți accepta și ce nu poți, astfel încât partenerul/a să știe dacă poate duce.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori e bine să te așezi și să ai o discuție serioasă cu cel drag. Energia cosmică actuală indică faptul că această săptămână ar fi un moment grozav pentru a programa acest lucru, deoarece de multe ori te implici atât de mult în îndatoririle tale uzuale, încât zilele pot trece fără măcar să vă salutați.

Fă-ți timp pentru a rămâne în contact unul cu celălalat și de a comunica. Vorbiți despre toate lucrurile mari, și despre cele mărunte, dar și despre cât de mult însemnați unul pentru celălalt.

Aceasta poate fi o săptămână relaxantă și foarte liniștitoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Configurația astrală din această săptămână indică un moment foarte bun pentru a vorbi cu persoana iubită despre dorința ta de a trece la nivelul următor în relație.

Vei avea, fără îndoială, multe lucruri care trebuie discutate, dar aceasta este o perioadă bună plină de bucurie, deoarece sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt sunt acum foarte solide și sigure.

Este important să vă faceți timp pentru a vă cunoaște gândurile și sentimentele celuilalt.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te poți folosi de energia astrelor din această săptămână pentru a oferi o expresie foarte reală și tangibilă a sentimentelor tale pentru cineva special.

Adesea îți este greu să exprimi în cuvinte cât de mult îți pasă și acea persoană pe care o placi se poate simți confuză. Nu știe dacă vrei sau nu să fii într-o relație cu ea.

Un cadou îi va arăta că o prețuiești cu adevărat. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Alinierea planetară din această săptămână poate aduce o notă mai serioasă relației tale.

Dacă ești singur/ă și intenționezi să te vezi cu cineva, o întâlnire mai lungă vă va ajuta să vă cunoașteți nu superficial, ci la un nivel mai profund.

Este important să-ți faci timp pentru a-ți dezvolta relațiile. Acest lucru te va face să te simți mai relaxat/ă și mai sigur/ă asupra viitorului.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, viața ta sentimentală înflorește într-un mod uimitor.

Configurația astrală din aceste zile te lasă pe tine și pe cineva special cu o dorință reală de a fi împreună.

Dacă ai deja o relație, te înțelegi bine cu partenerul/a tău actual, deoarece există ceva în el care te fascinează.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod