Se întâmplă și la case mari: Regina Letizia a Spaniei a purtat aceeași ținută ca cea a unei femei căreia i-a acordat o diplomă

Regina Letizia a Spaniei a participat miercuri la un eveniment oficial desfășurat în orașul Merida, din Spania. Regina în vârstă de 49 de ani a acordat diplome unor persoane din cadrul Consiliului Regal al Dizabilității și a avut parte de o surpriză amuzantă. Letizia a acordat o diplomă unei femei care purta o rochie identică.
Regina Spaniei a arătat uimitor într-o rochie Mango, fiind întâmpinată de președintele regiunii Extremadura, Guillermo Fernandez.

Letizia a asociat rochia în alb și negru cu o curea neagră lată și o pereche de pantofi negri stiletto. Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei în formă de stea.


Însă Regina Spaniei nu a fost singura care a ales rochia Mango pentru acest eveniment oficial.
La scurt timp după ce a intrat în sala de ceremonii, Letizia a observat că una dintre participante purta aceeași ținută. Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele care a primit un premiu din partea Reginei, a purtat aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.


Atunci când Inmaculada Vivas Teson a fost chemată pentru a primi o diplomă din partea Reginei, ambele femei s-au amuzat pe seama coincidenței și s-au îmbrățișat.

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile.
Ea alege de obicei branduri spaniole, precum Zara sau Mango.

De asemenea, Letizia a purtat de-a lungul timpului rochii care i-au aparținut soacrei sale, Regina Sofia. În luna septembrie a anului trecut, Letizia și soțul său, Regele Felipe al Spaniei, l-au întâmpinat la Palatul Regal din Madrid pe președintele chilian Sebastian Pinera. Pentru această ocazie, regina a purtat o rochie albă cu imprimeuri florale roz și albastre, care i-a aparținut inițial soacrei sale. Sofia, soția fostului rege Juan Carlos, a purtat aceeași ținută în urmă cu 40 de ani, în timpul unei vizite oficiale la Roma.

Iar la începutul acestui an Letizia și-a făcut apariția la un eveniment oficial într-o rochie Valentino pe care Sofia a purtat-o în anul 1977.


Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea (54 de ani), care a urcat pe tronul Spaniei în 2014, după ce fostul rege Juan Carlos, soţul Sofiei, a abdicat în același an.
Relația lor a început în noiembrie 2002, iar în 2003, la doar câteva luni după ce a fost promovată în poziția de prezentatoare de știri a postului public de televiziune, ea și-a dat demisia. Câteva zile mai târziu a fost făcut anunțul oficial despre relația sa cu Felipe.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid și au două fiice - prințesele Leonor, în vârstă de 16 ani, și Sofia, în vârstă de 15 ani.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod