Cât de bun va fi ca soț, în funcție de zodia lui

Înainte de a te decide să te căsătorești, ia-ți timpul necesar pentru a cunoaște bine persoana de lângă tine. Este foarte important să îți dai seama de gen de bărbat va fi soțul perfect pentru tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un bărbat Berbec poate fi un soț bun pentru că este sincer. Onestitatea este foarte importantă pentru el într-o relație. Fiind atât de sincer cu tot, e ușor să ai încredere în el. Când este cu tine, toate cărțile lui sunt pe masă.

Onestitatea lui este de neclintit, dar este răcoritoare, nu-ți va spune că arăți bine în rochia aceea care te face să pari grasă. Nu te va face niciodată să te îndoiești de intențiile lui. De fapt, îți va spune el înainte ca tu să te întrebi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un bărbat Taur poate fi un soț bun deoarece este loial. Când se implică într-o relație cu tine, o face pe viață. Chiar dacă uneori apar obstacole pe drum, el nu va da înapoi. El știe cât de important este să fii de încredere și nu va strica asta.

Morala lui, pur și simplu, nu ar permite acest lucru. Este genul de persoană loială care te însoțește și face lucrurile care nu îi plac doar pentru că îți plac ție. El este mereu acolo. Nu va trebui să te întrebi niciodată dacă te va dezamăgi. Un soț Taur urăște să dezamăgească oamenii pe care îi iubește. 

Citește și: Compatibilitate sexuală. Cu ce zodii te potrivești cel mai bine în dormitor, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un bărbat din zodia Gemeni poate fi un soț bun pentru că este afectuos. Și nu e vorba doar de îmbrățișări și sărutări, ci de faptul că te face să te simți specială tot timpul.

Te face să te simți ca și cum ai fi un supermodel, chiar și atunci când abia te-ai trezit de dimineață. El va fi omul care îți va oferi cele mai multe și frumoase complimente. El va fi, de asemenea, acolo pentru a-ți ridica moralul atunci când te simți deprimată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un bărbat Rac poate fi un soț bun deoarece este sentimental. Să fii mai dulce ca un baton de ciocolată are beneficiile sale. Dacă există o aniversare sau ceva de sărbătorit, cu siguranță are ceva planificat.

Întotdeauna va face tot posibilul să-și amiintească micile momente speciale pe care le-ați trăit împreună. Dacă uită, se va revanșa cu siguranță. Este super sentimental și înțelege cum să-ți protejeze inima. Dacă are șansa să te surprindă sau să te uimească, va găsi o modalitate de a o face.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un bărbat Leu poate fi un soț bun pentru că este curajos. Este adeptul cavalerismului, așa că este un cavaler modern în armură strălucitoare.

Nu te vei simți niciodată în pericol sau să-ți fie frică lângă el. El va acționa ca o piatră pentru tine. Curajul lui uimește pe mulți, inclusiv pe tine, și îl face să pară un super-erou. Nu se dă înapoi de la nimic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Un bărbat Fecioară poate fi un soț bun pentru că este muncitor. Este un exemplu de succes pentru că lucrează pentru ceea ce își dorește. Te va impresiona cu persistența sa și te va motiva și pe tine.

Nu va trebui niciodată să-ți faci griji că treci prin momente grele. El va înlătura orice îndoială cu etica sa tenace în muncă și îți va arăta că este acolo pe termen lung. Dacă ceva s-a stricat, el va munci la nesfârșit pentru a remedia și îmbunătăți situația. Când un soț Fecioară face o promisiune, o face pe viață.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Un bărbat Balanță poate fi un soț bun pentru că este diplomatic. O ceartă cu el nu va fi niciodată sfâșietoare, el este echilibrat și corect. El este o viziune a echilibrului și nu veți avea niciodată parte de o tensiune care să dureze prea mult.

Diplomația lui este revigorantă și rară. Un soț Balanță este înțelept și știe că se poate descurca mai bine cu mierea decât cu oțetul. Asta va duce la o relație pașnică cu oricine este. Nu numai că va fi bun cu tine, dar va fi genul de bărbat pe care mama ta îl va plăcea din prima. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un bărbat Scorpion poate fi un soț bun pentru că este pasional. El te va conduce pe noi culmi romantice despre care nu știai că există.

Pofta și focul lui pentru tine sunt revigorante. El nu este niciodată plictisitor și se va asigura ca relația să fie grozavă. Fiecare zi cu el se simte ca o aventură romantică despre care ai citit doar în romane.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un bărbat Săgetător poate fi un soț bun pentru că este optimist. El va vea întotdeauna pozitivul chiar și atunci când este greu de găsit. El îți va oferi încrederea să preiei orice.

Când ceva nu merge bine, el acționează ca o lumină pentru a arăta cu nu totul este atât de întunecat. A fi cu cineva pozitiv ca el te va înălța în fiecare zi. El face ca lumea să pară mai strălucitoare și mai însorită, chiar dacă la orizont este o furtună. Dacă ești jos, el va ști cum să te facă să ai o zi mai luminoasă. Un bărbat Săgetător poate fi independent, dar își va face timp pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un bărbat Capricorn poate fi un soț bun deoarece este orientat spre familie. Nimic nu este mai important pentru el decât să aibă o familie iubitoare în viața lui. El crede că relațiile sunt extrem de importante.

El va lucru mereu din greu pentru a se asigura că relația voastră este strânsă și solidă. Nu va trebui niciodată să te întrebi care sunt prioritățile sale, pentru că el îți va arăra ceea ce este cu adevărat important pentru el, adică tu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un bărbat Vărsător poate fi un soț bun pentru că are răbdare. Nu își va pierde cumpătul și nu se va lăsa purtat de luptă. Răbdarea lui este aproape sfântă. El va fi un exemplu de pace și liniște tot timpul.

Când viața îi dă și lovituri, el are voința să îndure și să repare. Nu se va lăsa copleșit de oboseală și nu se va enerva repede. El acționează ca o forță rezonabilă pentru a ajuta. Nu va reacționa niciodată la nervi. Te face să te simți în siguranță.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un bărbat din zodia Pești poate fi un soț bun pentru că este altruist. El va fi mereu acolo pentru a-ți oferi o mână de ajutor. Nici măcar nu se gânește de două ori înainte, e mereu bucuros să o facă.

Chiar dacă acea favoarea înseamnă să alerge în noapte la magazin după înghețată, o va face fără ezitare. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod