Ținută îndrăzneață: Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie decupată la un eveniment oficial

Regina Letizia a Spaniei a atras din nou atenția printr-o ținută inedită.

Soția Regelui Felipe al Spaniei a participat la ceremonia de celebrare a Zilei Mondiale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii, desfășurată marți la Centrul Oceanografic din Valencia. Regina în vârstă de 49 de ani a purtat o rochie statement, nu doar prin culoarea roz intens, ci și prin zonele decupate în dreptul taliei.  

Citește și: O imagine rară. Portretul de familie adorabil pe care Anna Kournikova l-a postat pe Instagram de ziua lui Enrique Iglesias 




Rochia îndrăzneață este una accesibilă, a brandului Cayro, și costă 65 de dolari, potrivit People. Ținuta sa este una inedită, fiind mai puțin obișnuit ca o membră a unei familii regale să poarte o piesă vestimentară cu zone decupate.
Însă Letizia are un stil vestimentar care nu se încadrează în codul vestimentar respectat de alte familii regale ale Europei, cum este, de exemplu, cel adoptat de membrele Familiei Regale Britanice. 


Letizia, care are două fiice - Prințesa Leonor, de 16 ani, și Prințesa Sofia, de 15 ani - a accesorizat ținuta cu o poșetă roz și pantofi cu toc în aceeași culoare și a completat look-ul cu cercei rotunzi din aur.

La începutul acestei luni, Regina Letizia a trecut printr-un moment amuzant din punct de vedere vestimentar. Ea a purtat la un eveniment aceeași rochia ca cea a unei femei căreia i-a acordat un premiu.

Ea a ales o rochie alb-negru a brandului spaniol Mango, iar la scurt timp după ce a intrat în sala de ceremonii, Letizia a observat că una dintre participante purta aceeași ținută.
Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele care au primit diplome din partea Reginei, a purtat aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.


Atunci când Inmaculada Vivas Teson a fost chemată pentru a primi o diplomă din partea Reginei, ambele femei s-au amuzat pe seama coincidenței și s-au îmbrățișat.

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile. Ea alege de obicei branduri spaniole, precum Zara sau Mango.


De asemenea, Letizia a purtat de-a lungul timpului rochii care i-au aparținut soacrei sale, Regina Sofia. În luna septembrie a anului trecut, Letizia și soțul său, Regele Felipe al Spaniei, l-au întâmpinat la Palatul Regal din Madrid pe președintele chilian Sebastian Pinera.
Pentru această ocazie, regina a purtat o rochie albă cu imprimeuri florale roz și albastre, care i-a aparținut inițial soacrei sale. Sofia, soția fostului rege Juan Carlos, a purtat aceeași ținută în urmă cu 40 de ani, în timpul unei vizite oficiale la Roma.

Iar la începutul acestui an Letizia și-a făcut apariția la un eveniment oficial într-o rochie Valentino pe care Sofia a purtat-o în anul 1977, într-o vizită oficială în Germania.


Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea (54 de ani), care a urcat pe tronul Spaniei în 2014, după ce fostul rege Juan Carlos, soţul Sofiei, a abdicat în același an.



Relația lor a început în noiembrie 2002, iar în 2003, la doar câteva luni după ce a fost promovată în poziția de prezentatoare de știri a postului public de televiziune, ea și-a dat demisia.
Câteva zile mai târziu a fost făcut anunțul oficial despre relația sa cu Felipe.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, la Catedrala Santa Maria la Real de la Almudena din Madrid și au două fiice - prințesele Leonor, în vârstă de 16 ani, și Sofia, în vârstă de 15 ani.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod