Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Peşti

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar zodia Peşti este un semn de apă, guvernată de Neptun. Compatibilitatea dintre aceste două zodii este una scăzută, în special din cazua

Horoscopul erotic al verii. Cum stai cu dragostea şi viaţa sexuală, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec este pasională şi se va bucura de multe clipe de plăcere. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în plan erotic şi sexual, în vara aceasta.

Horoscop: Planeta Venus intră în zodia Leu. Cum îţi afectează viaţa sentimentală

Venus, planeta iubirii, intră în zodia Leului începând cu 27 iunie, unde va rămâne până pe 22 iulie 2013. Este un aspect astral care ne influenţează pe toţi, indiferent de zodie.

Horoscop: Trucuri senzuale care-l dau pe spate, în funcţie de zodia lui

Nativul din Rac este fascinat de ţinutele transparente şi sexy. Descoperă cu ce gesturi îl faci pe iubitul tău să te soarbă din priviri şi să te considere foarte senzuală, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Mercur retrograd până pe 20 iulie. Află cum te va afecta

Între 26 iunie - 20 iulie 2013, Mercur, planeta comunicării, va avea o mişcare retrogradă, ceea ce înseamnă că ne va pune beţe în roate în această perioadă. Mercur este planeta

Horoscop: Surprinde-l cu o vacanţă de neuitat, în funcţie de zodia lui

Când îţi planifici concediul, te gândeşti în primul rând la propriiile tale preferinţe. Dar dacă vrei să-i faci iubitului tău o surpriză foarte plăcută, organizează o vacanţă în care să faceţi tot ceea ce visează el. Iată ce preferă, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Părerea greşită pe care şi-o fac bărbaţii despre tine, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii ce cred bărbaţii la prima vedere despre tine? Descoperă ce impresie greşită ai tendinţa de a face, în funcţie de zodia ta.

Horoscopul Soarelui în zodia Rac. Influenţele asupra ta, timp de o lună

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Rac. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 22 iunie - 21 iulie.

Horoscop: Cât de mult îşi doreşte copii, în funcţie de zodia lui

Nativul din Vărsător nu se visează în postura de tată. Descoperă cât de mult îşi doreşte iubitul tău copii, în funcţie din zodia lui.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Vărsător

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus. Compatibilitatea dintre aceste două semne nu este una prea bună, din cauza

Horoscop: Tipul de bărbat care nu te face să suferi în dragoste, în funcţie de zodia ta

Nativa din Capricorn are nevoie de un partener care admiră femeile puternice şi ambiţioase.

Horoscop: Graniţa dintre zodiile Gemeni şi Rac. Ce semnifică şi cum te afectează

Dacă eşti născută între 19 şi 24 iunie, faci parte din Cuspida Magiei. Această perioadă de final a zodiei Gemeni şi de început a zodiei Rac este caracterizată de mister şi de o alură

Horoscop: Instinctul care te defineşte, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec simte nevoia să fie întotdeauna pe primul loc. Descoperă ce instinct te defineşte, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Săgetător

Relaţia dintre o femeie născută în zodia Taurului şi un bărbat din Săgetător poate fi iniţial pasională şi incredibil de intensă, dar au nevoie de timp şi răbdare pentru a o putea

Horoscop: Cum să manipulezi oamenii din fiecare zodie. Descoperă secretele!

Uneori este necesar să faci tot posibilul pentru a convinge pe cineva de care depinzi. De exemplu, când ai neapărat nevoie de ajutorul unei prietene şi nu pare dispusă să-ţi facă pe plac, este cazul să apelezi la câteva trucuri inspirate de astrologie. Iată care sunt:

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Capricorn

Sunt două semne de Pământ care au şanse mari să formeze un cuplu reuşit. Taurul este guvernat de Venus, iar Capricornul de Saturn. Cei doi nativi au multe în comun datorită elementului

Horoscop: Află dacă te vei îmbogăţi, în funcţie de poziţia lui Jupiter la naşterea ta

Jupiter, Planeta Norocului, îţi arată dacă vei avea sau nu mulţi bani. Este planeta care îţi indică şansele de a te îmbogăţi de-a lungul vieţii.

Horoscop: Cea mai bună metodă să treci peste o despărţire, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător trebuie să rupă orice legătură cu fostul iubit. Află ce trebuie să faci ca să eviţi depresia în urma unei relaţii eşuate.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Scorpion

Taurul şi Scorpionul sunt două semne opuse ale zodiacului, între care există o atracţie sexuală puternică. Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar scorpionul este un semn de

Horoscop: Perioadele tale de singurătate în viaţă, în funcţie de zodie

Saturn este cunoscut în astrologie şi sub denumirea de "Marele Malefic", şi asta pentru că scopul său mai puţin plăcut este acela de a ne arăta lecţiile pe care trebuie să le învăţăm în viaţă.