Sex-Horoscop: Dragoste pasională de Sărbători. Cum să-l înfierbânţi pe iubitul tău

Un costum sexy de Crăciuniţă este perfect ca să-l dai pe spate pe bărbatul din Balanţă. Află care este trucul ideal pentru iubitul tău!

Horoscop: Cum să supravieţuieşti de Sărbători alături de rudele nesuferite

Nativa din Berbec nu trebuie să răspundă la provocări, altfel poate intra în conflict cu rudele pe care nu le are la suflet.

Horoscop: Care sunt cele mai dezvoltate instincte, în funcţie de zodia ta

Nativa din Scorpion poate simţi pericolele. Descoperă ce instinct este foarte puternic dezvoltat în cazul tău, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut.

Cei cinci asteroizi care îţi influenţează destinul. Descoperă-i!

Există peste 10.000 de asteroizi cunoscuţi şi "supravegheaţi" cu stricteţe de cercetători şi astronomi, dar în astrologie, cinci dintre aceştia sunt consideraţi esenţiali pentru

Horoscop: Ce tip de energii negative atragi, în funcţie de zodia ta

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să te simţi ciudat sau chiar neplăcut în preajma unor persoane, deşi n-au făcut nimic care să te derenjaze. Fiecare persoană este sensibilă la anumite forme de energie negativă, iar această sensibilitate poate fi influenţată de zodie. Iată ce tip de energie negativă te poate afecta, în funcţie de zodie:

Trucuri ca să fii mai sănătoasă în iarna asta, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce să faci ca să te fereşti de răceli, să te simţi mai bine şi să ai mai multă energie, în funcţie de elementul zodiei tale. Berbec şi Săgetător Aceste două semne de foc

Horoscop: Cum ar trebui să-ţi împodobeşti pomul de Crăciun, în funcţie de zodia ta

Nativa din Gemeni e bine să aleagă decoraţiuni în nuanţe de albastru şi argintiu. Vezi care sunt cele mai potrivite stiluri, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce tip de obsedaţi atragi, în funcţie de zodia ta. Vezi de cine să fugi!

Ţi s-a întâmplat să întâlneşti bărbaţi care par să facă adevărate obsesii pentru tine? Sau care au devenit ciudaţi prin comportament şi te-au speriat îngrozitor? Iată ce fel de "ciudaţi" ai tendinţa de a atrage, în funcţie de zodia ta:

Planeta Uranus îşi încheie mişcarea retrogradă. Vezi cum te afectează!

De pe 10 decembrie, Uranus, planeta schimbării, îşi reia mersul direct. Descoperă ce influenţa va avea asupra ta. Din 13 iulie, de când Uranus a intrat în fază retrogradă, gândurile

Horoscop: Cum te vei simţi de Crăciun, în funcţie de zodia ta

Sărbătorile se apropie şi cu siguranţă vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele pentru această frumoasă perioadă a anului. Citeşte horoscopul pentru zodia ta:

Horoscop: Motivele pentru care eşti părăsită de bărbaţi, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă poate fi prea nehotărâtă şi uşor de manipulat. Descoperă ce anume îi face pe bărbaţi să te părăsească, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Ce i se pare urât la o femeie, în funcţie de zodia lui

Fiecare bărbat detestă unele lucruri în ceea ce priveşte aspectul fizic al unei femei. De exemplu, nativul din Săgetător urăşte colăceii inestetici de pe abdomen. Află ce i se pare oribil iubitului tău, în funcţie de zodia lui:

Cât de mult te laşi condusă de febra cumpărăturilor, în funcţie de zodie

Pentru că luna decembrie ne îndeamnă să cumpărăm multe cadouri, unii dintre noi pot exagera cu dărnicia, pot face gesturi frumoase, dar care apoi să-i coste foarte mult sau chiar se pot

Ce cadou să-i iei de Moş Nicolae, în funcţie de zodia lui

Vrei să-ţi surprinzi iubitul cu un cadou absolut special de Moş Nicolae? Descoperă ce să-i oferi, în funcţie de zodia lui. Iată care sunt cele mai potrivite cadouri pentru fiecare zodie:

Horoscop: Cele mai enervante gesturi pe care le faci în pat, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii ce greşeli faci în pat, care îl scot din sărite pe iubitul tău? Află care sunt gesturile enervante pe care le faci, în funcţie de zodia ta:

Bărbatul din zodia Peşti. Tot ce vrei să ştii despre el

Zodia Peşti este un semn feminin, mutabil, de apă, guvernat de planeta Neptun. Simbolizează religia, devotamentul şi sacrificiul. Nativul are un temperament limfatic, fiind sensibil, emotiv,

Horoscop: Lenjeria sexy cu care-l faci să-şi piardă minţile, în funcţie de zodia lui

Ai de gând să-l surprinzi pe iubitul tău cu o lenjerie sexy şi absolut senzaţională? Află ce-i place cel mai mult, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Bărbatul din zodia Vărsător. Tot ce vrei să ştii despre el

Vărsătorul este un semn masculin, fix, de aer, guvernat de planeta Uranus. Nativii născuţi în această zodie sunt persoane nonconformiste, originale, sociabile. Semnul simbolizează

Horoscop: Cum să-l calmezi când e nervos, în funcţie de zodia lui

Pe nativul din Săgetător trebuie să-l ignori până îi trece. Află ce să faci ca să nu declanşezi o ceartă cu iubitul tău în momentele sale irascibile, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Luna cadourilor ne obligă să scoatem mai mulţi bani din buzunar. Află ce schimbări ar putea să apară pentru tine în sfera financiară în decembrie, în funcţie de zodie.