Horoscop: Cât de mult te joci cu sentimentele bărbaţilor, în funcţie de zodia ta

Nativa din Taur este sinceră şi urăşte încurcăturile amoroase. Descoperă ce înclinaţii ai către aventurile amoroase şi jocurile sentimentale, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii ce şanse ai să câştigi mai mulţi bani în luna aprilie? Află care sunt previziunile pentru zodia ta în ceea ce priveşte cariera şi banii.

Horoscop: Cumpenele tale din luna aprilie, în funcţie de zodie

Află ce probleme eşti predispusă să întâmpini la începutul primăverii, în funcţie de zodia ta. Vezi ce cumpene poţi avea:

Cele mai sexy vedete născute în zodia ta. Vezi cu cine ai puncte comune

Fiecare se mândreşte cu propria zodie, iar când afli că vedeta ta preferată este născută în acelaşi semn cu tine, mândria este şi mai mare. Descoperă ce vedete sexy de talie

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Taur nu se înţelege bine cu iubitul. Află care sunt previziunile astrelor pentru tine în luna aprilie, în plan sentimental, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce trucuri te ajută să slăbeşti, în funcţie de zodia ta

Vrei să araţi senzaţional când va veni căldura şi vei purta fuste şi rochiţe sexy? Află ce te ajută să fii în formă, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce schimbări trebuie să faci:

Horoscop: Cât eşti de disperată să te măriţi, în funcţie de zodia ta

Descoperă cât eşti de predispusă să faci o adevărată obsesie din dorinţa de a te căsători, în funcţie de zodia ta.

Horoscopul Soarelui în Berbec. Cum te afectează timp de o lună

Soarele a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 19 aprilie. Această tranziţie ne afectează pe toţi, şi asta pentru că Soarele va ocupa pentru fiecare zodie o casă astrologică

Horoscop: Câţi ani eşti predispusă să stai lângă acelaşi bărbat

Ai vrea să ştii cât eşti de predispusă să trăieşti fericită până la adânci bătrâneţi alături de bărbatul viselor tale? Descoperă asta în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut.

Horoscop: Defectele tale care îl scot din minţi, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător este obsedată să aibă întotdeauna dreptate. Descoperă ce defecte ale tale îl enervează maxim pe iubitul tău, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut.

Horoscop: Ce îl excită cel mai mult, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Gemeni adoră să-i vorbeşti despre ce îi vei face în pat. Află ce anume îl aduce pe iubitul tău în extaz, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Ce observă bărbaţii prima dată la tine, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec se face remarcată prin ţinutele sexy şi siguranţa de sine. Descoperă ce anume observă bărbaţii pentru prima dată la tine, în funcţie de zodia ta.

Planeta Venus intră în zodia Berbec. Vezi cum te afectează

Planeta Venus a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 15 aprilie. Pregăteşte-te pentru o perioadă incendiară în viaţa ta amoroasă! Pentru că Venus este planeta iubirii, iar

Horoscop: Ce frustrări eşti predispusă să ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Săgetător este afectată de experienţele negative din copilărie. Află ce frustrări eşti predispusă să ai, în funcţie de zodia ta:

Graniţa dintre Peşti şi Berbec. Ce semnifică şi cum te afectează?

Dacă te-ai născut între 19 şi 24 martie, faci parte din cuspida dintre Peşti şi Berbec, numită şi "Cuspida Renaşterii". Personalitatea ta include caracteristici împrumutate de la ambele

Horoscop: Ce îl plictiseşte într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Descoperă ce nu-i place iubitului tău într-o relaţie şi ce anume îl plictiseşte atât de mult încât ar vrea să fugă fără să privească în urmă.

Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Balanţă

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta frumuseţii. Nu este de mirare că femeile din Balanţă se numără printre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Sunt persoane

Sex-Horoscop: Cât de repede te aprinzi, în funcţie de zodia ta

Află ce anume te excită şi cât de repede te înfierbânţi în pat, în funcţie de zodia ta.

Mercur nu mai este retrograd. Află ce efecte are asupra ta!

Mercur şi-a încheiat mişcarea retrogradă pe 17 martie, ceea ce este o veste bună pentru noi toţi. Iar pentru că planeta comunicării îşi reia cursul direct, este momentul ca şi tu să o iei

Horoscop: Cum te vrea în funcţie de zodia lui. Copilăroasă sau matură?

Nativul din zodia Rac îşi doreşte o parteneră serioasă şi responsabilă. Află cât de serioasă sau de copilăroasă te vrea iubitul tău, în funcţie de zodia lui.