Horoscop 15 februarie: Norocul va fi de partea Racului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi pot apărea probleme cu prietenii partenerului/ei, iar certuri pot izbucni brusc, fără un motiv întemeiat. Sunt favorizate călătoriile în scop profesional, deoarece îți poți îmbunătăți astfel situația financiară.

Taur


Sinceritatea ta brutală îți poate aduce mulți dușmani care îți vor face viața dificilă, așa că fă tot posibilul să nu lași impulsivitatea să iasă la suprafață. Dacă la începutul acestui an ai făcut unele schimbări în ceea ce privește sănătatea, acum se vor vedea primele rezultate favorabile.

Gemeni


Dacă ești singur/ă, nu fi disperat/ă să fii cu nimeni doar pentru că te simți singur/ă.
Ți se pare că toată lumea este îndrăgostită și fericită, dar nu aceasta este realitatea și nu așa stau lucrurile cu adevărat.


Rac


Dacă faci naveta până la serviciu și drumul este destul de lung, încearcă să cauți câteva alternative pentru a-ți face călătoria mai plăcută. Ascultă muzică relaxantă, spre exemplu. În ceea ce privește banii, ține-ți ochii deschiși și norocul va veni la tine.

Leu


Nu vei avea probleme cu banii astăzi. Unii îți pot datora niște bani, dar îi vei primi înapoi în curând, așa că nu îți face griji pentru asta. Fii atent/ă la sănătate, în special la picioarele și spatele tău!

Fecioară


Astăzi s-ar putea să te simți puțin mai emoționat/ă decât de obicei, dar este foarte bine, deoarece în mod normal ai tendința de a fi o persoană rece.
Persoana de lângă tine are nevoie să îți revii și să fii mai afectuos/oasă.


Balanță


Starea ta de spirit va fi foarte instabilă astăzi. Dar, din fericire, partenerul/a tău/ta știe cum să reacționeze la astfel de situații. Dacă nu ai făcut-o deja, ar fi grozav să plecați împreună într-o călătorie anul acesta! Veți râde mult, iar tu te vei destresa.

Scorpion


Dacă ai în plan să faci o achiziție astăzi, vei avea mare noroc. În ceea ce privește cariera, există ceva care te sâcâie, cel mai probabil legat de salariu. Un coleg de muncă te va distra și te va face să îți iei gândul de la probleme.

Săgetător


Punctul tău slab astăzi va fi stomacul, mai ales dacă ai un eveniment mare și important care îți dă emoții.
În general, sănătatea ta mentală și fizică este în regulă. Astrele te sfătuiesc să îl înfrunți cu curaj, deoarece vei face o impresie grozavă.


Capricorn


Sentimentele și reacțiile tale vor fi puțin sălbatice astăzi, așa că fii pregătit/ă pentru asta. Nu spune nimic și nu face nimic impulsiv, deoarece îți vei regreta vorbele.

Vărsător


Dacă tu și partenerul de viață va aflați la mare distanță, astăzi ți se va face foarte dor de el. Vorbiți pe video sau ia-ți bilet pentru a-i face o surpriză în viitorul apropiat.

Pești


Un prieten te va ajuta financiar astăzi. Cariera ta merge extraordinar, dar nu ești foarte mulțumit/ă de bani.
Șeful tău poate chiar va vrea să vorbească cu tine. Va fi o conversație foarte serioasă pentru că s-ar putea să obții o mărire de salariu.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod