Horoscop 14 februarie: Zi memorabilă pentru Taur

Citește horoscopul zilei de 14 februarie și află ce te așteaptă de Ziua Îndrăgostiților!

Cum crezi că va fi pentru tine ziua de 14 februarie? Citește mai jos și află ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta!

 

Berbec


Vezi lucrurile total diferit de partenerul/a de viață, ceea ce ar putea cauza numeroase probleme de relație. În plus, gândul la o problemă persistentă te poate face să te simți puțin neputincios/oasă și furios/oasă de unele lucruri. Dacă ești singur/ă, examinează-ți intențiile și sentimentele, dar nu lua nicio decizie.

Taur


Chiar dacă crezi că relația ta are multe lipsuri, realitatea este că te așteaptă lucruri și amintiri grozave. Pe măsură ce trece timpul, vei descoperi ce legătură grozavă ai cu persoana iubita.
Azi va fi o zi memorabilă.


Gemeni


Pentru ca relația ta să meargă bine, ar trebui să-i dedici mai mult timp persoanei iubite. Dacă nu îi acorzi atenție, aceasta se va simți ignorată. Fă un efort măcar astăzi să îi acorzi o zi de neuitat!

Rac


Chiar dacă din când în când te poți simți nesigur/ă în privința viitorului, încearcă să te concentrezi asupra prezentului. Poți face acest lucru pregătindu-i o surpriză soțului/soției astăzi.

Leu


Pentru binele relației cu soțul/soția, tot ce trebuie să faci este să vorbiți sincer și deschis unul cu celălalt. Nu te certa astăzi cu partenerul de viață, deoarece este o zi specială care merită celebrată cum se cuvine.

Fecioară


Astrele te sfătuiesc să ai o evadare romantică cu iubita/iubitul într-un loc din apropiere.
Acest lucru nu numai că va aduce o oarecare varietate rutinei, dar te va încuraja și să te gândești pozitiv la viitor.


Balanță


Pentru îmbunătățirea vieții sentimentale, cei care au probleme de relație ar putea să-și invite partenerul la o discuție și să-și exprime grijile. Astrele prezic fericire astăzi, așa că nu ar trebui să fii șocat/a dacă obții o reacție favorabilă propunerii tale.

Scorpion


Dacă ești singur/ă, astăzi îți vei recăpăta optimismul, dar trebuie să-ți înfrânezi sentimentele ca nu cumva ele să se deterioreze și să te facă să-ți pierzi elanul și să strici ziua. Trebuie să ai grijă să nu jignești pe nimeni drag cu limbajul tău dur.

Săgetător


Chiar dacă nu vrei să rănești sentimentele cuiva astăzi, un cuvânt neglijent ar putea declanșa o serie de sentimente nefavorabile în relația ta de cuplu.
Poți fi abătut/ă din cauza incertitudinii care se abate asupra viitorului relației tale.


Capricorn


Dacă ești singur/ă, horoscopul dragostei de astăzi prezice că vei întâlni noi persoane care vor aduce culoare vieții tale sentimentale. Dacă ești cu cineva, trebuie să-ți gestionezi orgoliul pentru a preveni degradarea relației tale.

Vărsător


Atenția se va concentra asupra ta astăzi, așa că orice problemă minoră care crește ar putea strica starea de spirit a soțului/soției, dar și ziua aceasta grozavă. Starea ta emoțională se va degrada pe măsură ce te gândești mai mult la tine și la problemele tale. Încearcă să fii mai altruist/ă și să lași deoparte problemele personale pentru a-ți salva relația.

Pești


Ziua de astăzi va fi plină de plăcere.
Te poți aștepta ca gândurile tale să rătăcească fără permisiunea ta. Nu trebuie să stai cu acest sentiment foarte mult timp. Ar trebui să dai dovadă de mai multă răbdare în ceea ce privește partenerul de viață.

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod