Horoscop: Planeta care îţi guvernează zodia. Ce înseamnă pentru tine?

Fiecare zodie este guvernată de una sau în unele cazuri de două planete, care îi împrumută din caracteristicile sale. Astrul care îţi ghidează viaţa este cel care îţi defineşte personalitatea, dorinţele, nevoile, dar şi norocul şi modul în care îţi manifeşti dragostea.

Horoscopul lui Saturn: Cum va fi influenţată zodia ta până în 2015

Odată cu intrarea lui Saturn în Scorpion, pe 5 octombrie, debutează un nou capitol din viaţa noastră, care durează aproximativ doi ani şi jumătate. Ţelurile şi priorităţile se schimbă, pe măsură ce descoperi că alte aspecte ale vieţii tale au nevoie de atenţia ta.

Marte în Săgetător, până pe 18 noiembrie. Pasiune şi aventură!

Marte, planeta pasiunii, tranzitează aventuroasa zodie a Săgetătorului. Energia dinamică a acestui aspect astral influenţează toate relaţiile amoroase, iar aventurile exotice sunt calea cea mai

Horoscop: Predispoziţia ta de a iubi un bărbat cu mult mai în vârstă decât tine

Află ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în persoana unui bărbat cu mult mai în vârstă decât tine. Vezi care sunt trăsăturile zodiei tale care te pot determina să-ţi alegi un iubit mai bătrân.

Verbul care îţi defineşte zodia. Ce spune despre tine?

Fiecare zodie este reprezentantă de un verb care îi concentrează perfect caracteristicile, acţiunea şi cele mai mari dorinţe. Este adesea cuvântul care ne poate arăta calităţile,

Horoscop: De ce fel de bărbaţi să te fereşti ca să nu suferi în dragoste

Descoperă care este tipul de bărbaţi care îţi pot aduce suferinţă, în loc de iubire şi armonie. Află de cine să te fereşti ca să nu treci prin momente dificile în viaţa sentimentală.

În ce zodii sunt cele mai reuşite cupluri din România?

Unele cupluri par foarte frumoase şi reuşite, cel puţin din exterior. Este şi cazul unor cupluri de vedete de la noi, care reuşesc să-şi menţină o relaţie plină de iubire şi armonie, în

Horoscop: Zodia potrivită a copilului tău pentru a vă înţelege perfect

Te întrebi în ce zodie ar fi bine să se nască viitorul tău copil şi cât de bine v-aţi înţelege? Află care sunt zodiile ideale pentru copilul tău, în funcţie de zodia ta:

Mercur în Scorpion, până pe 29 octombrie. Vezi cum te influenţează

Mercur va tranzita zodia Scorpionului până pe 29 octombrie, iar dacă nu gestionăm bine acest aspect astral, suspiciunea şi paranoia ne pot controla acţiunile. Detaliile sunt acum mai mult

Horoscop: Top cei mai slabi şi uşor de manipulat bărbaţi, în funcţie de zodie

Află în ce zodii sunt bărbaţii care nu se pot lăuda că au personalitate foarte puternică. Descoperă care sunt cei mai slabi din punct de vedere emoţional şi cât de uşor ajung să fie manipulaţi de alţii.

Horoscop: Diferenţa de vârstă ideală dintre tine şi partener, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce diferenţă de vârstă ar trebui să existe între tine şi partenerul perfect, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află cum îţi influenţează acest lucru relaţia.

Jupiter retrograd până pe 20 ianuarie 2013. Cum te afectează?

Jupiter, planeta expansiunii, a dezvoltarii şi a oportunităţii, devine un astru al introspecţiei şi al spiritualităţii - dar temporar! Jupiter va fi retrograd în zodia Gemeni, din 4 octombrie

Horoscop: Cu cine nu te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta

Descoperă în ce zodii sunt bărbaţii care nu reuşesc să te satisfacă din punct de vedere sexual şi află de ce nu sunteţi compatibili.

Află ce copac te reprezintă şi ce spune despre destinul tău

Zodiacul arboricol celtic, vechi de mii de ani, era folosit de druzi, preoţii celţi, pentru a afla destinul şi viitorul în funcţie de data naşterii. Descoperă ce copac sau plantă te

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum îţi influenţează astrele viaţa sentimentală în luna octombrie. Află cum te vei înţelege cu partenerul de viaţă şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură.

Venus în Fecioară, începând cu 3 octombrie. Cum te afectează?

Venus, planeta iubirii, intră pe 3 octombrie în zodia fecioarei, schimbând semnificativ modul în care se desfăşoară relaţiile şi cum ne manifestăm dragostea. Părăsim atmosfera relaxată

Horoscop: Cum stai cu banii în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Află, în funcţie de zodia ta, cum va fi pentru tine luna următoare din punct de vedere financiar. Vezi dacă eşti predispusă să câştigi mai mult sau dacă poţi avea unele probleme cu cheltuieli neaşteptate.

Horoscop: Cât eşti de predispusă să divorţezi, în funcţie de zodie

Descoperă, în funcţie de zodia ta, care este riscul să divorţezi şi, mai ales, din ce cauză. Află care sunt caracteristile zodiei ce te predispun la despărţirea de persoana iubită.

Luna plină în Berbec. Cum te influenţează?

Pe 30 septembrie, va fi lună plină în zodia berbecului. În momentele de lună plină, soarele este în opoziţie cu luna, ceea ce aduce stări conflictuale, care seamănă mai degrabă cu lupta

Horoscop: În ce zodie este bărbatul lângă care poţi trăi fericită

Prietenia este foarte importantă într-o relaţie, fiind baza unui viitor fericit împreună. Află în ce zodie este bărbatul cu care ai toate şansele să te înţelegi foarte bine şi alături de care poţi avea o căsnicie fericită.