Horoscop: Care-i cea mai mare teamă a lui atunci când iubeşte, în funcţie de zodie

Orice bărbat are temeri atunci când se implică într-o relaţie, care dacă prea puţini reprezentanţi ai sexului opus sunt dispuşi să o recunoască. Dacă vrei să afli de ce anume îi este cel mai teamă atunci când iubeşte, citeşte predicţiile pentru zodia lui!

Zodia ta: Cum să treci mai uşor peste o despărţire

Sfârşitul unei relaţii poate fi foarte dureros. Dacă din păcate te afli într-o astfel de situaţie, semnul tău zodiacal te poate ajuta să descoperi cum să treci mai uşor peste suferinţă.

Horoscop: Ce remarcă un bărbat prima dată la o femeie în funcţie de zodia lui

Vrei să afli ce-i sare unui bărbat în ochi atunci când interacţionează cu o femeie? Unii reprezentanţi ai sexului opus analizează comportamentul tău şi sunt atraşi de inteligenţa ta, în timp ce alţii se lasă furaţi de peisaj şi nu trec dincolo de aspectul fizic.

Zodia lui: Ce trebuie să ştii dacă locuiţi împreună

Traiul în doi este cel mai bun test pentru un cuplu. Numai aşa îţi cunoşti cu adevărat iubitul, îi descoperi tabieturile dar şi obsesiile sau obiceiurile enervante. Zodia lui îţi spune ce

Horoscop: Cum stai cu banii în luna februarie, în funcţie de zodie

Ai vrea să ştii dacă se iveşte vreo oportunitate de a câştiga ceva bani în plus? Sau chiar de a câştiga potul cel mare la loto? Astrele îţi oferă câteva indicii în acest sens. Descoperă cum stai cu banii în februarie.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna februarie, în funcţie de zodie

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în luna februarie. Află cum te vei înţelege cu persoana iubită sau dacă eşti singură, află ce şanse ai să întâlneşti pe cineva care să-ţi sucească minţile!

Din ce zodii sunt formate cele mai sexy cupluri celebre?

Când ne analizăm cuplul din punct de vedere al compatibilităţii, suntem curioşi adesea să ştim ce alte cupluri cunoscute sunt formate din aceleaşi zodii. Cu siguranţă nu te poţi abţine

Horoscop: Cât de predispusă eşti să suferi din dragoste în funcţie de zodie

Astrele îşi pun amprenta asupra modului în care reacţionăm în faţa problemelor amoroase. Unele semne zodiacale dramatizează orice eşec în dragoste, în timp ce altele trec peste obstacole cu mare uşurinţă. Din ce categorie faci parte tu?

A început Anul Dragonului de Apă. Află care sunt influenţele majore!

Pentru că tocmai ce am intrat în Noul An Chinezesc, cel al Dragonului de Apă, trebuie să ştim ce ne aşteaptă din punct de vedere astrologic. Anii Dragonului încurajează schimbările şi

Horoscop: Relaţia dintre penis şi dragoste în funcţie de zodia lui

Între inima şi penisul unui bărbat trebuie să existe o legătură invizibilă, altfel nu ne-am explica cum de bărbaţii iau atâtea decizii amoroase gândind cu ce au în pantaloni, nu în suflet. Este o realitate pe care trebuie să o acceptăm şi, mai mult, una pe care trebuie să o înţelegem.

Horoscop: Cât de iertător e în funcţie de zodia lui. Descoperă cum îl împaci

Unii bărbaţi acordă o a doua şansă, în timp ce alţii taie răul din rădăcină. Din ce categorie face parte iubitul tău? Răspunsul îl afli în funcţie de zodia lui. Află cât de repede trece peste o ceartă, cât de dispus e să lase de la el şi să te ierte când greşeşti!

Horoscop: Gestul cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Şi bărbaţii suferă din dragoste, şi ei îşi fac iluzii şi pot fi dezamăgiţi. Diferenţa este că ei nu-şi arată întristarea, ci preferă să meargă mai departe, cu sau fără femeia care i-a rănit. Vrei să afli cu ce gest îi frângi inima? Citeşte predicţiile pentru zodia lui!

Răspunsuri la întrebări sensibile, în funcţie de zodie

Citeşti zilnic horoscopul dar te tot întrebi cum reacţionează o persoană în funcţie de zodie, la o întrebare foarte delicată? Ca să nu fii luată pe nepregătite de un răspuns dureros de

Horoscop: Ce gesturi îi taie cheful de sex în funcţie de zodia lui

Se spune că bărbaţii se plictisesc destul de repede când fac sex cu aceeaşi femeie. Dacă vrei să-i menţii vie atracţia lui pentru tine, e important să eviţi repetarea acelor gesturi care îl plictisesc teribil, dar care ţie poate că ţi se par fireşti.

Horoscop: Ce exerciţii de fitness ţi se potrivesc în funcţie de zodia ta

Dacă ai fost cam sedentară în ultima vreme şi vrei să te mai dezmorţeşti puţin, ar fi bine să practici un sport care să ţi se potrivească, adică un sport de care să nu te laşi după două, trei încercări.

Marte retrograd între 22 ianuarie - 14 aprilie. O perioadă sensibilă!

De pe 22 ianuarie până pe 14 aprilie, Marte va avea o mişcare retrogradă, ceea ce ne va aduce cu siguranţă tot felul de încurcături, încetiniri şi revizuiri importante în vieţile noastre.

Horoscop: Ce fel de preludiu îl incită în funcţie de zodie

Nu încape îndoială că bărbaţii se bucură de fiecare partidă de sex. Totuşi, au şi ei fantezii despre cum şi-ar dori să înceapă o noapte de amor, ce anume i-ar incita la maxim şi i-ar aduce la orgasm într-un ritm ameţitor.

Horoscop: Ce greşeli să eviţi când vrei să-l seduci. 3 exemple

Îţi doreşti să seduci un bărbat şi să-l convingi, mai apoi, să se implice într-o relaţie serioasă cu tine? Dacă tu te gândeşti deja la un viitor cu el, dar el pare indecis, nu comite următoarele greşeli. Iată ce tactici de seducţie îl pun pe fugă, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cum să obţii ce vrei de la iubit în funcţie de zodia ta

Dacă la început îţi făcea toate poftele, iată că timpul a trecut, iar iubitul tău s-a culcat pe-o ureche şi, mai nou, se aşteaptă ca tu să faci diverse lucruri ca să-l ţii lângă tine. Dacă vrei să fii din nou în avantaj, iată cum te ajută zodia în care te-ai născut să obţii ce îţi doreşti de la iubitul tău.

Luna plină şi efectele asupra relaţiei tale

Luna plină din rac este una dintre cele mai puternice influenţe asupra atmosferei din familie, ce va continua până la finalul săptămânii. Dacă îţi este greu să indici cu exactitate