Horoscop: Cum îl faci să te iubească mai mult, în funcţie de zodie

Descoperă cum să-l faci pe iubitul tău să te aprecieze şi să te iubească din ce în ce mai mult, în funcţie de zodia lui.

Ce îşi doreşte un bărbat din Fecioară de la o femeie. Află răspunsul!

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de planeta Mercur. Nativii născuţi în acest semn sunt persoane practice, atente la detalii, cu abilităţi de organizare şi cu un spirit critic

Horoscop: Femeile pentru care are o slăbiciune, în funcţie de zodia lui

Descoperă cum arată "portretul robot" al femeii perfecte pentru fiecare bărbat, în funcţie de zodia sub influenţa căreia s-a născut. Află cum să-l cucereşti, ţinând cont de acest aspect.

Planeta Mercur intră în zodia Peşti. Spune ce ai pe suflet!

Începând cu 5 februarie, Mercur intră în zodia Peşti, unde va sta până pe 14 aprilie. Este un tranzit perfect pentru stimularea creativităţii, iar cei care activează în domenii de

Horoscop: Câtă importanţă dă preludiului, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce să-i oferi iubitului tău în pat şi vrei să afli cum începe partida de amor ideală pentru el? Descoperă aceste detalii, în funcţie de zodia lui:

Ce îşi doreşte un bărbat din Leu de la o femeie. Află răspunsul!

Un semn de foc, gurvernat de Soare, Leul este una dintre cele mai orgolioase şi egocentriste zodii. Nativii acestui semn sunt foarte independenţi şi încrezători în forţele proprii, şi din

Horoscop: În ce zodie este sufletul tău pereche. Află cum să-l găseşti!

Asteroidul Junon îţi oferă multe indicii despre căsătoria ta dar şi despre bărbatul visurilor tale. Descoperă în ce zodie este sufletul tău pereche, în funcţie de locul în care se afla Junon în momentul naşterii tale:

Horoscop: Cum stai cu banii în luna februarie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Scorpion primeşte o sumă din partea unei persoane apropiate. Descoperă ce şanse ai să câştigi mai mulţi bani în luna februarie, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cumpenele tale din luna februarie, în funcţie de zodie

Nativa din Vărsător are probleme cu banii. Descoperă ce dificultăţi ai putea să întâmpini în februarie, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Planeta Venus intră în zodia Vărsătorului. Iubire fără restricţii!

Venus, planeta iubirii, a plăcerii şi a relaţiilor intră pe 1 februarie în zodia Vărsătorului, unde va sta până pe 25 februarie. Graniţa dintre prietenie şi iubire va fi depăşită,

Planeta Jupiter revine. Norocul va fi iar de partea ta!

Jupiter, planeta norocului, a înţelepciuni şi a credinţei a fost retrogradă din 4 octombrie. În toată această perioadă am fost concentraţi mai mult pe propria persoană, introspecţia

Horoscop: Semne că nu este potrivit pentru tine în pat, în funcţie de zodia ta

Vezi ce indicii îţi arată că un bărbat nu este tocmai partenerul ideal pentru tine, din punct de vedere sexual, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum îl faci să se mute cu tine, în funcţie de zodia lui

Dacă ai o relaţie destul de veche, dar iubitul tău nu ţi-a propus încă să vă mutaţi împreună, este cazul să faci tu primul pas. Iată ce să faci, în funcţie de zodia lui, ca să-l convingi să faceţi acest pas:

Horoscop: Semne care îţi arată că s-a îndrăgostit de altcineva, în funcţie de zodia lui

Descoperă ce semne ar trebui să te îngrijoreze în comportanmentul iubitului tău, în cazul în care s-a îndrăgosti de o altă femeie. Află cum se schimbă şi ce îi dă aceste sentimente de gol, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cele mai mari cumpene din viaţa ta, în funcţie de zodie

Saturn este cunoscut în astrologie şi sub denumirea de "Marele Malefic", şi asta pentru că scopul său mai puţin plăcut este acela de a ne arăta lecţiile pe care trebuie să le învăţăm în viaţă.

Ce îşi doreşte un bărbat din Rac de la o femeie. Află răspunsul!

Racul este un semn de apă, iar nativii acestui semn sunt recunoscuţi pentru sensibilitatea lor emoţională şi pentru trăirile sentimentale intense. Dar nu te lăsa păcălită de astfel

Horoscop: Cartea de tarot a relaţiei tale. Ce spune despre viitor?

Adună fiecare cifră din data ta de naştere şi cea a iubitului tău, pentru a descoperi cifra care reprezintă cartea de tarot a relaţiei voastre.

Ce îşi doreşte un bărbat din Gemeni de la o femeie. Află răspunsul!

Zodia Gemeni este guvernată de Mercur, planeta intelectului şi a comunicării, ceea ce îi face pe nativii acestui semn să iubească mai mult cu mintea decât cu inima. Bărbatul din Gemeni

Horoscop: Fertilitatea în funcţie de zodia ta şi influenţa fazelor lunii

Fazele lunii au fost de mii de ani asociate cu fertilitatea femeilor. Luna este în astrologie planeta fecundităţii şi reprezintă femeia, mama, sarcina, naşterea. Această conexiune dintre ciclurile lunare şi fertilitatea femeilor există în numeroase culturi, din timpri străvechi, dar este în continuare învăluită în mister.

Planeta Mercur intră în zodia Vărsătorului. Vezi ce influenţe are asupra ta

Este o perioadă perfectă în care să-ţi pui cele mai originale idei în practică Mercur, planeta intelectului, a intrat în zodia Vărsătorului, unde va sta până pe 5 februarie.