Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

În luna iulie, astrele se joacă cu sentimentele noastre, făcându-ne să trecem de la agonie la extaz! Mai mult, apare tendinţa de a investi totul în numele iubirii. Iată ce ţi-au rezervat ţie astrele în plan amoros, în funcţie de zodia în care te-ai născut!

Ultimele luni ale lui Saturn în Balanţă. Moment crucial pentru relaţii

Saturn este planeta care ne "scutură" serios, care ne pune la încercare şi ne testează, dar pentru ca rezultatul să fie în folosul nostru. Acest "profesor" astral pune la îndoilă ceea ce facem

Horoscop: Vezi dacă e bun de soţ sau de amant, în funcţie de zodia lui

Ai vrea să păşeşti la altar cu iubitul tău, dar nu ştii ce părere are el despre căsătorie şi nici cum s-ar comporta în postura de soţ? Potrivit astrelor, acest rol le vine unor bărbaţi ca o mănuşă, în timp ce alţii au un comportament tipic burlăcesc.

Horoscop: Cât de mult depinzi de iubitul tău în funcţie de zodia ta

Unele femei s-ar da şi peste cap doar ca să intre în graţiile iubitului. Altele, n-ar face niciun compromis, nici chiar de dragul persoanei iubite. Tu din care categorie faci parte? Află cât de mult depinzi de iubitul tău, în funcţie de zodia ta.

Venus îşi reia cursul direct. Află cum îţi infleunţează relaţia!

Începând cu 27 iunie, Venus îşi reia mişcarea directă, după o lungă perioadă în care a fost retrograd şi ne-a cam dat planurile peste cap. Venus a fost retrograd de pe 15 mai, ceea ce a

Horoscop: Cu ce-l poţi păcăli dacă nu vrei să faci sex, în funcţie de zodia lui

Dacă simţi că nu ţii pasul cu iubitul tău, care ar vrea să faceţi sex non-stop, iată cum îi poţi distrage atenţia şi cum îl poţi păcăli să nu faceţi sex atunci când el îţi propune, totul în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Trucurile cu care poţi cuceri orice bărbat în funcţie de zodia ta

Astrele ne-au înzestrat cu anumite calităţi pe care ar fi bine să le dezvoltăm şi arătăm bărbaţilor din jur atunci când ne propunem să-i cucerim. Profită de atuurile date de zodia în care te-ai născut ca să fii seducătoare. Iată cum!

Sex-Horoscop: Ce înseamnă pentru el să fii bună la pat, în funcţie de zodia lui

Calităţile unei femei bune la pat diferă de la bărbat la bărbat. În timp ce unii tânjesc după o femeie îndrăzneaţă, alţii o preferă pe cea care pare inocentă. Află ce calităţi trebuie să aibă o femeie bună la pat în viziunea unui bărbat, în funcţie de zodia acestuia.

Horoscop: Ce-l face să fie îndrăgostit ca-n prima zi, în funcţie de zodia lui

Atâtea cupluri ajung să se destrame după ani şi ani de iubire! În ziua de azi, sentimentele vin într-un pachet cu dată de expirare. Ai vrea ca iubirea partenerului tău de cuplu să fie veşnică? Iată ce-l face să fie îndrăgostit de tine ca-n prima zi, în funcţie de zodia lui!

Obsesiile tale, în funcţie de zodie

Zodia ta îţi imprimă unele caracteristici care se manifestă în toate aspectele vieţii tale. Chiar şi obsesiile pe care le ai, problemele care te frământă cel mai des şi cele mai puternice

Horoscop: Gesturile de care are nevoie un bărbat ca să se simtă iubit

Pentru bărbaţi un "te iubesc" valorează mai mult atunci când e punctat de anumite fapte care le confirmă că ai intenţii serioase şi nu arunci cu vorbe-n vânt. E important să-i arăţi, nu doar să-i spui partenerului tău de cuplu că-l iubeşti!

Soarele intră în Rac. Iată cum te afectează!

Începând cu 21 iunie, Soarele intră în zodia Racului. Această schimbare ne infleunţează pe toţi, iar cele mai semnificative efecte vor fi cele de ordin emoţional. Pentru că Racul este

Horoscop: Cum arată femeia cu care te va înşela în funcţie de zodia lui

Pentru că bărbaţii susţin că infidelitatea e o trăsătură tipic masculină, iată cum arată cea după care va întoarce capul iubitul tău mai devreme sau mai târziu, în funcţie de zodia lui, dar şi cum te poţi transforma tu în acea femeie!

Sex-Horoscop: Ce visează să-i faci în pat, dar nu are curajul să ţi-o spună

Dacă iubitul tău nu ţi-a mărturisit încă cele mai ascunse fantezii ale sale, află care sunt ele! Iată ce visează el să-i faci în pat, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Trucul secret cu care îl seduci pentru totdeauna, în funcţie de zodie

Să seduci un bărbat pentru o noapte e floare la ureche! Cu o pereche de pantofi cu toc, un ruj roşu ca focul şi o clipire de gene poţi obţine orice bărbat pe termen scurt.

Topul celor mai buni taţi, în funcţie de zodie

Cele mai multe femei sunt înnebunite după bărbaţii care dau dovadă de responsabilitate, mai ales când vine vorba de creşterea unui copil. Capacitatea de a face faţă problemelor care-i

Horoscop: Ce tip de sex îl satisface cel mai tare, în funcţie de zodia lui

Pentru unii bărbaţi sexul ideal este cel care le oferă orgasme intense, în timp ce alţii vânează apropierea emoţională din timpul actului. Unii îşi doresc să rişte făcând sex într-un loc public, alţii îşi doresc să experimenteze cât mai multe poziţii sexuale.

Horoscop: Ce te face să te simţi irezistibilă în vara asta, în funcţie de zodie

Vara, se încinge competiţia între reprezentantele sexului frumos! Poate fi destul de greu să te mai simţi sexy când te uiţi în jur şi vezi o mulţime de femei superbe, atent aranjate, care atrag toate privirile. Nu preda însă armele!

Jupiter în Gemeni până în iunie 2013. Vezi care vor fi efectele!

Începând cu 11 iunie 2012 şi până pe 26 iunie 2013 Jupiter va tranzita zodia Gemeni. Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, este numită în astrologie şi Marele Benefic,

Horoscop: Cum să-i refuzi avansurile fără să-l oftici în funcţie de zodia lui

Specialiştii spun că bărbaţii au tendinţa de a se supăra atunci când sunt refuzaţi în pat. Aceştia iau refuzul ca pe o jignire sau ca pe o dovadă a faptului că nu mai sunt iubiţi.