Horoscop: Cât de misogin e, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi au încă răbufniri de misoginism. Răbufnirile depind şi de semnul zodiacal. În timp ce unele zodii sunt orientate către o gândire inovatoare, altele nu se pot dezlipi de conceptele tradiţionale. E important să afli cât de misogin e iubitul tău, mai ales dacă doriţi să vă întemeiaţi o familie.

Horoscop: Ce intenţii are cu tine în funcţie de zodia ta

Eşti genul de femeie cu care bărbaţii şi-ar dori o aventură de-o noapte sau o relaţie serioasă? Răspunsul depinde, în mare parte, de zodia ta, care influenţează felul în care te percep bărbaţii din jurul tău. Află ce vor ei de la tine: iubire sau sex!

Zodia ta: Ce greşeli faci într-o relaţie?

Când o relaţie se încheie, ne întrebăm adesea ce nu a mers. Dar răspunsurile sunt de cele mai multe ori fix la noi. Descoperă ce greşeli faci în cuplu, care ar putea să ducă la

Horoscop: Obsesiile lui într-o relaţie

În funcţie de zodie, bărbaţii au un set de obsesii care îi determină să se implice sau nu într-o relaţie. Iată ce aşteptări are de la tine, fie ele mici sau mari, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Defectele tale care îl fac să te înşele

Semnul zodiacal în care te-ai născut te-a înzestrat cu unele defecte care îl pot determina pe iubitul tău să te înşele, zice el, justificat! Află despre ce defecte este vorba:

Venus în Scorpion: Sex sălbatic şi aventuri amoroase!

De pe 9 octombrie, Venus a intrat în scorpion, până pe 1 noiembrie, iar asta ne transformă viaţa sentimentală, şi în special pe cea sexuală! Seducţia pare să fie elementul principal din

Horoscop: Cum să începi o relaţie serioasă, în funcţie de zodia lui

Multe relaţii se sfârşesc din simplul motiv că nu au avut un început fericit. Dacă ai ieşit la câteva întâlniri cu un bărbat şi simţi că te-ai îndrăgostit de el, poate chiar îţi imaginezi un viitor cu acesta, ar fi bine să ştii ce să faci şi ce nu la începutul unei relaţii cu el.

Zodia ta: Ce te enervează cel mai mult?

Fiecare dintre noi avem câte un punct sensibil şi ceva anume care ne face să ne sară ţandăra, aşa cum se zice. Acest punct sensibil poate fi determinat şi de zodia în care ne-am născut.

Luna Nouă în Balanţă. Cum te afectează?

Începând cu 27 septembrie, Luna Nouă a intrat în semnul balanţei, până pe 26 noiembrie, ceea ce aduce aspecte importante asupra vieţii sentimentale. În mod normal, asta ar însemna armonie

Horoscop: În ce domeniu te poţi îmbogăţi în funcţie de zodia ta

Potrivit astrelor, doar anumite domenii profesionale ni se potrivesc şi ne aduc câştiguri mari, în timp ce altele ne aduc la sapă de lemn. Dacă ţii cont de calităţile şi defectele insuflate de semnul tău zodiacal şi alegi o profesie care ţi se potriveşte, te poţi îmbogăţi!

În ce altă zodie ai vrea să fii?

S-a întâmplat să fii atât de impresionată de cineva încât să îţi doreşti să afli în ce zodie este? Se întâmplă uneori ca zodiile altora să ni se pară mai interesante decât propria

Ce calităţi are zodia ta?

Dacă am vorbit la un moment dat despre defectele fiecărei zodii, trebuie să ne amintim şi care sunt calităţile. Fiecare semn se remarcă printr-o caracteristică pozitivă esenţială, care se

Horoscop: Cum să-l joci pe degete în funcţie de zodia lui

Reprezentanţii sexului opus susţin sus şi tare că femeile n-au cum să-i schimbe pe bărbaţi. Ce nu ştiu ei este că femeile deţin arme secrete prin care pot face un bărbat să creadă că este independent, când este, de fapt, sub papucul partenerei de cuplu.

Horoscop: Topul celor mai norocoase zodii

Eşti norocoasă sau atragi mai mult ghinionul de partea ta? Află dacă te-ai născut sub un semn zodiacal norocos sau trebuie să munceşti şi să atragi norocul în calea ta!

Horoscop: Cum atragi bărbatul care îţi place, în funcţie de zodia ta

Ţi s-a întâmplat şi ţie să primeşti atenţie doar din partea bărbaţilor care nu te atrag sub nicio formă? Ca să-l atragi pe cel de care eşti tu interesată, învaţă să seduci cu ajutorul calităţilor date de zodia ta. În acest fel dezvolţi un şarm unic.

Zodia lui: Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine? (II)

Dacă în ultimul post ţi-am dezvăluit cum reacţionează când sunt îndrăgostiţi nativii din primele şase zodii, a venit momentul să le descoperi şi pe celelalte şase. Iată câteva

Horoscop: Topul zodiilor care fac bine dragoste

Vrei să ştii cât eşti de bună la pat, dar parcă nu îndrăzneşti să faci un "sondaj"? Descoperă cu ajutorul zodiilor. Află cât eşti de senzuală, sălbatică sau pasională în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Horoscop: Fericirea căsniciei tale, în funcţie de zodia lui

Secretul unei căsnicii fericite constă în potrivirea dintre parteneri. Compatibilitatea astrologică are şi ea un cuvânt de spus în căsnicia ta. Află dacă vă este sau nu scris în stele să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi! În continuare vei descoperi trei zodii cu care te potriveşti şi alte trei de care rişti să divorţezi.

Zodia lui: Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine? (I)

Fiecare bărbat reacţionează diferit când se îndrăgosteşte. Iar unii dintre ei, pentru că nu au curajul să o spună direct (cei mai mulţi, de altfel) au tot felul de manifestări ciudate prin

Horoscop: Gestul tău care-l excită în funcţie de zodia lui

Poţi să fii cea mai seducătoare femeie în ochii lui cu un singur gest! Bărbaţii se aprind foarte repede şi răspund la gesturi simple, dar de efect. În funcţie de zodia iubitului tău, poţi descoperi ce fel de gest i se pare atât de erotic încât trebuie să te aibă în acel moment!