Pentru ce ar trebui să-ți faci mai mult timp în viață, în funcție de zodia ta

Se pare că nu există niciodată suficiente ore pe zi pentru a face tot ce trebuie să facem. Cu toții ducem o viață extrem de ocupată, iar lucrurile importante sunt uneori amânate!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul trebuie să-și facă timp pentru a nu face nimic.

A nu face nimic necesită efort din partea lui, dar este ceva esențial, deoarece are nevoie de timp pentru a se relaxa, a gândi și a respira.

Berbecii sunt cei mai buni la multitasking și supra-programatorii zodiacului. Sunt cunoscuți pentru că fac mai multe lucruri deodată, dar trebuie să apese butonul de pauză din când în când. Dacă nu o fac, se vor simți epuizați.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul trebuie să încerce să fie mai spontan din când în când.

Acestui individ îi place să planifice tot și să știe mereu ce are de făcut, unde și când, eventual cu mult înainte.

Dacă te-ai întrebat cine ar verifica meniul unui restaurant înainte de a merge acolo, răspunsul este Taurul. Trebuie să se lase purtat de val din când în când, să improvizeze și să facă ceva neașteptat, doar așa își va relaxa mintea și trupul.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii trebuie să-și facă timp pentru a se concentra asupra pasiunilor lor.

Ei sunt mai mereu ocupați cu munca, prietenii, voluntariatul și evenimentele sociale. De fapt, adesea sunt atât de absorbiți de lucrurile de zi cu zi încât uită complet de pasiunile lor, de lucrurile care îi ajută să se cunoască mai bine și să fie creativi.

Aceste hobby-uri sunt mai importante decât atât, deoarece îi ajută pe Gemeni să se concentreze și să evolueze ca persoană.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul trebuie să-și facă timp pentru a avea grijă de sine.

Întotdeauna are grijă de alți oameni și se asigură că cei dragi sunt bine, iar asta înseamnă că uită să aibă grijă de el însuși. El poate ignora simptomele pe care propriul corp i le transmite sau poate amâna să facă lucruri pentru el însuși.

Dacă Racul nu își face timp pentru el însuși, va fi în pericol să rămână complet fără energie. Trebuie să știe că este în regulă să fie puțin egoist din când în când.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul trebuie să-și facă timp să râdă.

Uneori pare că lumea depinde de Leu pentru a o salva sau, dacă nu, pentru a o conduce. El tinde să-și asume toate responsabilitățile și să le ia în serios, poate prea mult.

Râsul ajută la eliberarea tensiunii, poate oferi perspective noi, iar umor poate ajuta la creativitate. Leul poate obține acea injecție de umor de care are nevoie vizionând un film amuzant, citind cărți pline de umor sau interpretând o piesă de teatru de comedie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara trebuie să-și facă timp pentru a se aprecia.

Ea poate fi exagerat de critică, mai ales când vine vorba de ea însăși, și există momente când trebuie să renunțe la acel ochi critci și să se privească cu dragoste.

Ea poate face o listă cu toate calitățile și reușitele ei, astfel încât să-și schimbe mentalitatea cu una de autoapreciere. În loc să se concentreze asupra a ceea ce este în neregulă cu ea, Fecioara trebuie să-și privească latura bună.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța trebuie să lupte pentru ea și pentru nevoile sale.

Mult prea des, această zodie este reținută și nu spune ce vrea de teama că va răni sentimentele cuiva sau că mesajul ei va fi interpretat greșit.

Trebuie să-și facă timp pentru a realiza că vocea ei este validă și că relațiile ei nu vor fi puse în pericol dacă alții nu sunt de acord cu ea. Poate părea mai ușor dacă nu spui nimic sau dacă te dai după altcineva, dar nu este adevărat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul tinde să încerce să-și rezolve singur problemele și poate cădea în capcana propriei sale decizii.

Dar, uneori, trebuie să-și facă timp pentru a se conecta cu ceilalți. Scorpionul poate fi surprins de toată dragostea și sprijinul pe care îl are în jurul său și nu trebuie să facă totul singur.

Sunt momente în care chiar are sens să ceri ajutor și acest lucru nu te face mai slab sau mai incompetent.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul trebuie să-și facă timp pentru a se înțelege pe el însuși.

E mereu în mișcare și rareori profită de șansa de a se cunoaște mai bine pe el însuși. Evoluția și creșterea personală vine din capacitatea de a recunoaște ceva care nu funcționează bine și de a explora modalități de a-l schimba.

În loc să încerce să se convingă că este perfect, trebuie să-și facă timp pentru a fi sincer cu el însuși și pentru a decide dacă merită să se schimbe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul trebuie să-și facă timp pentru joacă.

Acest semn zodiacal este extrem de dedicat și absorbit de muncă. El nu ia suficiente pauze și este o provocare să-l determini să-și ia timp liber.

Cu toate acestea, vacanțele și relaxarea sunt cruciale. Este vital pentru el să construiască un fel de echilibru între viața profesională și cea privată pentru propria lui bunăstare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul are nevoie de timp pentru a se conecta cu natura.

El tinde să se concentreze pe parte de tehnologie și muncă, dar are nevoie să petreacă timp în natură pentru propria lui bunăstare.

Vărsătorul are nevoie de mai mult decât de deconectare, trebuie să facă ceva care implică multe dintre simțurile sale. Drumețiile, campingul sau chiar un picnic pe o pajiște sunt lucruri care ar trebui să devină o prioritate pentru el. A fi conectat cu natura îi oferă energie și îi revitalizează viața.

Citește și: Ți-e frică că îți va frânge inima? Iată ce spune zodia lui!
 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii trebuie să-și facă timp pentru a se reconecta cu prietenii lor.

Le place să petreacă timp singuri cu gândurile lor sau să lucreze la proiectele în care sunt implicați trup și suflet și pot uita de bucuria de a se conecta cu oamenii.

Petrecerea timpului cu oamenii care îi iubesc și îi înțeleg le poate face mult bine. Aceștia îi poate ajuta să se simtă mai bine cu ei înșiși. Izolarea nu este deloc sănătoasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod