De ce nu are încredere în el, în funcție de zodie

A avea o stimă de sine scăzută nu este ceva care apare de obicei rapid sau care poate fi gestionat cu ușurință.

Adesea, motivul pentru care avem o stimă de sine scăzută este că rămânem blocați într-un circuit de lucruri negative legate de propria persoană, care se transformă într-o spirală descendentă de care este greu să scăpăm.

Este nevoie de timp pentru a transforma acea imagine negativă de sine în ceva pozitiv, așa că este important să insiști dacă nu se întâmplă imediat.

Și, dacă partenerul tău este cel care are o stimă de sine scăzută, fă-ți timp pentru a afla motivul pentru care se confruntă cu aceste probleme de încredere, astfel încât să poți fi alături de el.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are o stimă de sine scăzută, deoarece se critică mereu.

Este atât de competitiv cu el însuși nu doar pentru că vrea să fie cel mai bun dintre cei mai buni, ci și pentru că simte că trebuie să se îmbunătățească constant ca persoană.

Toți oamenii știu cât de muncitor este. Este genul de persoană care se străduiește constant să-și atingă obiectivele și să-ți stabilească altele noi.

Din cauza presiunii imense, stima de sine a Berbecului scade atunci când simte că nu poate fi la înălțimea acestei imagini.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nevoia de stabilitate a Taurului îi guvernează viața. E vorba de siguranță în relații, în ceea ce privește banii sau cariera lui.

Motivul pentru care are o stimă de sine scăzută este că, oricât de mult încearcă să mențină această stabilitate, tot trăiește cu frica că nu face suficient.

Sigur, poate avea o slujbă stabilă și niște bani economisiți pentru situații de urgență, dar în străfundul minții lui se gândește mereu că poate nu se descurcă atât de bine precum ar trebui în acest moment al vieții. La fel se întâmplă și în cazul prietenilor și familiei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii nu au fost niciodată buni în a lua decizii. Ei tind să se gândească prea mult și să se întrebe dacă fac sau nu ceea ce este corect.

Motivul stimei de sine scăzute a Gemenilor este faptul că simt că fac în mod constant alegeri proaste și pur și simplu plutesc prin viață fără direcție.

Citește și: Cât de sâcâitoare sunt zodiile și ce vor să obțină prin cicăleala lor

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un semn zodiacal incredibil de sensibil. Foarte ușor i se poate schimba starea de spirit atunci când sentimentele îi sunt rănite sau când există stres în relațiile lui. Vorbind despre relațiile lui, de aici provine cea mai mare parte a stimei de sine scăzute.

Racul pune prea mult accent pe relațiile lui, dar dacă îi spui asta, probabil că nu va fi de acord cu tine. Când se ceartă cu o persoană pe care o iubește sau când o relație de termină, se învinovățește pentru toate acestea, chiar dacă nu este vina lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este una dintre cele mai muncitoare zodii. El luptă constant pentru a-și atinge obiectivele și pentru a-și face un nume. În timp ce el se dezvoltă cel mai bine într-un mediu cu un ritm rapid, aceste lucru poate duce, de asemenea, la o stimă de sine foarte scăzută.

Motivul pentru care are o stimă de sine scăzută este că pune prea multă presiune pe el pentru a reuși. Vrea să le demonstreze celorlalți că el este omul de succes pe care toți îl cred, chiar dacă asta presupune să se forțeze prea mult. Preferă să păstreze îndoielile pentru el, chiar dacă doar pentru a-și salva fața.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este una dintre acele zodii care tinde să despice firul în patru și să analizeze totul exagerat. Chiar și atunci când își spune că nu este nimic de care să-și facă griji, mintea ei pare că înnebunește.

Motivul stimei de sine scăzute a Fecioarei este că își creează probleme în cap care nu există.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este una dintre cele mai liniștite zodii, ceea ce înseamnă că nu este deschisă sau îndrăzneață în discuții sau în comportament. Deși asta nu este o problemă, deoarece are o mulțime de alte puncte forte, poate fi totuși motivul stimei de sine scăzute.

Balanța poate fi foarte încrezătoare atunci când nu ascultă părerile celorlalți. Dar, motivul pentru care are o stimă de sine scăzută este tocmai pentru că îi ascultă pe ceilalți. De asemenea, îi este greu să vorbească și să se afirme atunci când contează cel mai mult. Iar când oamenii se prind de această slăbiciune a ei, ea se convinge că îi este predestinat să rămână nesigură.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oricât de mult ar încerca, Scorpionul nu poate să nu de gândească la ceea ce ar fi putut fi, în loc să privească spre viitor. Pentru el, viața înseamnă a evolua și a învăța, dar nu poate face asta dacă este blocat în trecut.

Motivul pentru care Scorpionul are o stimă de sine scăzută este că are tendința de a rămâne ancorat în trecut și de a lăsa resentimentele să-i conducă viața. El vrea să poată trece prin viață ca un optimist, dar în schimb este un realist. Un realist care nu se poate abține să nu se blameze din cauza greșelilor din trecut.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorului îi place să creadă că nu există nimic în lume care să-l influențeze, că el este propriul lui stăpân până la capăt. Deși acest lucru este cu siguranță admirabil, acest mod de gândire nu este mereu posibil.

Motivul stimei de sine scăzute a Săgetătorului este tendința lui de a avea uneori mai multă încredere în ceilalți decât în sine. Vrea să fie plăcut de toți, așa că își lasă prietenii și familia să decidă cine și cum ar trebui să fie, mai degrabă decât să se asculte pe el însuși. Când în cele din urmă își dă seama că este nefericit, acest lucru face ca stima de sine să scadă și mai mult.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este foarte muncitor. Este genul de persoană care se trezește devreme și stă până târziu doar pentru a rezolva un lucru total neimportant, chiar dacă pică frânt.

Dar, ca și restul zodiilor, și el se confruntă cu o stimă de sine scăzută. De ce? Pentru că este incredibil de dur cu el însuși, chiar și atunci când îi merge bine în viață. Se învinovățește chiar și pentru cel mai mic lucru, deoarece uneori simte că nu merită ceea ce a câștigat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului îi place să creadă că este deasupra tuturor, dar asta nu este întotdeauna adevărat. De fapt, în spatele încrederii Vărsătorului există multă îndoială de sine.

Motivul pentru care Vărsătorul are o stimă de sine scăzută este că se îndoiește adesea de sine și de abilitățile sale. Când reușește, își face griji că nu este suficient de bun, iar când eșuează, poate deveni exagerat de dramatic și se poate comporta ca și cum ar fi sfârșitul lumii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt foarte sensibili și, din această cauză, se luptă adesea cu probleme de încredere. Motivul pentru care stima lor de sine este atât de scăzută este că iau totul personal, inclusiv lucrurile care se întâmplă în viața altor oameni.

Fiind foarte empatici, preiau adesea problemele altora, chiar și atunci când nu au nicio legătură cu ei.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod