Care este cea mai dificilă zodie?

Se întâmplă uneori să dai peste oameni cu care ţi se pare de-a dreptul imposibil să te înţelegi. Cea mai mare problemă este când o astfel de persoană îţi este rudă, coleg de muncă

Horoscop: Ciudăţeniile lui în funcţie de zodie

Uneori, reprezentanţii sexului masculin au reacţii de-a dreptul ciudate atunci când îşi dau seama că s-au îndrăgostit. Iată cu ce fel de ciudăţenii vine la pachet un bărbat atunci când se implică într-o relaţie serioasă, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Descoperă-ţi al şaselea simţ!

Dacă nu ţi-ai folosit încă intuiţia feminină, astrele îţi oferă o mână de ajutor. Află ce ritualuri îţi descătuşează al şaselea simţ, astfel încât să fii cu un pas înaintea tuturor, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Zodia ta: Cât de amuzantă eşti?

Sunt unii oameni care reuşesc să ne binedispună prin simpla prezenţă. Chiar dacă nu se pot lăuda că totul este roz în viaţa lor, fac ce fac şi sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Horoscop: Cu ce replică îl cucereşti, în funcţie de zodie

Fiecare bărbat este atins profund de unele replici care vin din partea femeii iubite. Iar fiecare zodie are anumite sensibilităţi din acest punct de vedere. Prin urmare, află care sunt replicile care îl vor da pe spate şi care îl vor face să se îndrăgostească şi mai mult de tine!

Horoscop: Cine conduce în relaţia ta, în funcţie de zodie

Fiecare om iubeşte în modul său unic. Poate că tocmai de aceea ni se pare, uneori, că unul dintre parteneri iubeşte mai mult, iar celălalt mai puţin. Aceste diferenţe între cum iubim nasc raporturi de putere în relaţie.

Horoscop: Cum îi corectezi defectele, în funcţie de zodie

Oricât de mult îţi iubeşti partenerul de viaţă, este imposibil să nu-i vezi şi defectele. Iar când vine vorba de zodii, se pare că fiecare semn are propriile "hibe". Descoperă care sunt şi cum poţi să i le corectezi.

Horoscop chinezesc: Află ce vrea de la o femeie

În timp ce unii bărbaţi sunt atraşi pe loc de femei sensibile, cu care pot comunica deschis, alţii sunt seduşi de femeile dezinhibate, care emană sexualitate. Ce vor bărbaţii de la o femeie? Răspunsul diferă în funcţie de semnele zodiacului chinezesc.

Zodia şi talismanele tale norocoase

Pentru fiecare zodie în parte există diverse situaţii care aduc tot ceea ce este mai benefic. Este valabil şi în ceea ce priveşte cifrele, zilele sau pietrele preţioase. Există talismane

Horoscop: Cum să-l răsfeţi în funcţie de zodia lui

Vrei să afli care este calea către inima iubitului tău, cum îi poţi intra în graţii după ce v-aţi certat sau cum îl poţi face, pur şi simplu, foarte fericit? Fiecare bărbat are pasiunile sale mistuitoare, iar în funcţie de zodia lui, poţi afla ce fel de răsfăţ îl duce în culmea extazului.

Venus în Săgetător - Energie maximă!

Când Venus intră în Săgetător, de pe 2 noiembrie şi până pe 26 noiembrie, ne vine cheful de ducă. Săgetătorul este întotdeauna în căutarea păşunii mai frumoase şi mai verzi, iar în

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

Luna noiembrie va aduce în plan sentimental multe schimbări. Unele relaţii se vor oficializa, iar altele se vor destrăma. Planetele îşi fac de cap şi ne determină să fim impulsive şi să riscăm totul. Ca-n orice joc, unii vor câştiga şi se vor bucura, iar alţii vor suspina.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna noiembrie

Şansele legate de carieră şi de a câştiga o sumă frumoasă de bani sunt în strânsă legătură cu previziunile astrale. Află cum va fi luna noiembrie din punct de vedere financiar şi la ce trebuie să fii atentă pentru a nu pierde bani!

Horoscopul lunii noiembrie

Luna noiembrie are potenţialul să-ţi transforme viaţa pentru totdeauna, potrivit astrelor! În această perioadă aprofundăm trăiri superficiale şi primim răsplata pentru eforturile depuse până acum. În plan amoros şi profesional vom avea parte de schimbări majore, schimbări benefice pe termen lung.

Luna Nouă în Scorpion - Cursa către succes

Luna Nouă în Scorpion, începând de pe 26 octombrie, ne trezeşte cumva la viaţă capacitatea de a observa obstacolele care stau în calea succesului. Scorpionul ne "arde" toate iluziile şi ne

Horoscop: 3 gesturi care-l fac să se îndrăgostească

Dacă vrei să-i stârneşti dragostea, nu doar atracţia faţă de tine, află care sunt acele detalii care îl impresionează la o femeie. Iată trei gesturi pe care le poţi face în prezenţa celui care ţi-a pus inima pe jar, ca să-l faci să se îndrăgostească de tine!

Soarele întră în Scorpion - Perioada revelaţiilor

Când Soarele iese din balanţă şi intră în scorpion, trebuie să fii pregătită! Este momentul să laşi în urmă mediocritatea şi atitudinea temperată, pentru că urmează o perioadă

Zodia ta şi problemele de sănătate

Fiecare zonă a corpului este reprezentată de o zodie, iar problemele de sănătate la care eşti predispusă sunt strâns legate de aceasta. Iată care sunt sensibilităţile tale, în funcţie de

Horoscop: Cât de perversă vrea să fii în pat, în funcţie de zodia lui

Crezi că viaţa ta sexuală este fantastică şi nu are nevoie de îmbunătăţiri? Satisfacţia depinde de preferinţele fiecăruia, aşa că e cazul să descoperi dacă iubitul tău e mulţumit cu ce îi oferi în pat sau şi-ar dori mai mult. Află cât de perversă vrea să fii în pat, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cât de misogin e, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi au încă răbufniri de misoginism. Răbufnirile depind şi de semnul zodiacal. În timp ce unele zodii sunt orientate către o gândire inovatoare, altele nu se pot dezlipi de conceptele tradiţionale. E important să afli cât de misogin e iubitul tău, mai ales dacă doriţi să vă întemeiaţi o familie.