cele mai norocoase

Cele mai norocoase 4 culori pentru zodia Vărsător

Descoperă care sunt cele mai norocoase culori pentru zodia Vărsător și motivul pentru care trebuie să le poarte tot mai des!

Albastrul este culoarea preferata a multora, dar știai că este și una dintre nuanțele perfecte pentru zodia Vărsător?

Care sunt cele mai bune culori pentru Vărsător?


Există 4 culori pe care Vărsătorul ar trebui să le poarte mai des: albastrul electric, turcoaz, alb și violet. Toate aceste nuanțe sunt minunate pentru această zodie!

Conform științei, culorile influențează comportamentul, starea de spirit și impresia pe care o lăsăm celorlalți. Purtarea culorilor potrivite te poate ajuta să obții o promovare, să îți faci un nou prieten sau îți poate oferi un impuls de energie.

Fiecare culoare are propriile sale beneficii care vor scoate în evidență și vor îmbunătăți anumite calități ale acestui semn zodiacal.

Citește și: 4 zodii de femei care îți pot fura iubitul/soțul



Deoarece Vărsătorul este condus de Uranus, planeta care guvernează rebeliunea, inovația și evenimentele surprinzătoare, are sens că acesta tinde să fie netradițional și nonconformist.

Ca semn de aer, Vărsătorul plutește în aer.

Este un gânditor profund, comunică excelent și e foarte inteligent. Deși Vărsătorul este un semn de aer, el este simbolizat de Purtătorul de apă. Această apă reprezintă viața pe care acesta le-o aduce celorlalți ca semn umanitar al zodiacului.

Anumite culori amplifică aceste trăsături pozitive și pot scoate dintr-un Vărsător tot ce are el mai bun.

Cele mai norocoase culori pentru zodia Vărsător:

 

Albastru electric


Una dintre culorile norocoase ale Vărsătorului este albastrul electric. Această nuanță vibrantă, încărcată cu energia neliniștită a lui Uranus, scoate în evidență vitalitatea personalității Vărsătorului și îi permite să-și îmbrățișeze forța interioară.

Aceasta este o culoare excelentă pentru a fi purtată de un Vărsător atunci când lucrează și are nevoie de un plus de încredere sau când vrea să se simtă puternic.

Dacă are un interviu sau trebuie să poarte o discuție importantă, albastrul electric este calea de urmat.

Turcoaz


Ca semn de aer, Vărsătorul are tendința de a zbura prin viață, fără a se opri pentru a-și regla respirația. Aici intervine culoarea turcoaz, care este capabilă să ofere o liniște atât de necesară și un sentiment de calm Vărsătorului excentric.

Dacă se simte stresat, trebuie să poarte turcoaz pentru a se liniști. Această culoare promovează echilibrul emoțional și conștiința de sine. Turcoazul este, de asemenea, o culoare excelentă de purtat pentru meditație, yoga sau contemplare spirituală.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Alb


Vărsătorul este unul dintre cele mai intuitive semne zodiacele, iar albul poate accentua acest lucru și mai mult. Dacă are îndoieli de sine sau are nevoie de o energie liniștitoare, albul este calea de urmar pentru sentimentele de pace și sănătate.

Ajută la claritatea mentală și elimină energiile negative.

Albul poate reprezenta, de asemenea, un început reușit, deci este o culoare excelentă de purtat pentru prima zi la un nou loc de muncă sau la o primă întâlnire romantică.

Violet


Ametistul, un frumos cristal violet cunoscut pentru ameliorarea stresului, tristeții și îmbunătățirii abilităților psihice, este piatra de naștere a Vărsătorului. Acest lucru face ca violetul să fie o culoare ideală de purtat.

Această culoare are capacitatea de a aduna energiile excentrice ale Vărsătorului. Este o alegere excelentă pentru o activitate creativă sau o activitate care necesită multă energie. Nuanța promovează inspirația și inovația.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod