7 trenduri retro care se poartă în vara 2021

Anul acesta, mai mult ca niciodată, trendurile retro par să fie cât se poate de populare.
De la pantofi cu platformă și până la ochelari de soare cu rama dreptunghiulară sau imprimeuri psihedelice, vom vedea tot mai des elemente inspirate de moda anilor ‘60, ‘70 și ‘80. La fel de puternice sunt și tendințele inspirate de anii ‘90.

Iată care sunt tendințele retro care se poartă în acest sezon:


Piese croșetate

Sezonul acesta vom purta tot mai multe elemente croșetate, de la topuri, rochii, poșete și până la pălării. Este un stil inspirat de mișcarea flower power și se poartă în special piesele multicolore, în nuanțe intense.

Citește și: Ținute simple și frumoase pe care să le porți toată vara


Platforme

Fie că este vorba de papuci, sandale, saboți, flatforme sau pantofi sport, încălțămintea cu talpă înaltă este din nou în tendințe.
Acest trend revine cu regularitate la modă, astfel că merită să investești în încălțăminte de vară cu platformă. Se potrivesc foarte bine cu alte piese foarte populare în acest sezon, precum blugii evazați și pantalonii largi.

Ochelari de soare cu rama retro

Influențele retro se observă cel mai bine în acest sezon în ceea ce privește ochelarii de soare. De la ochelarii cu formă dreptunghiulară, la cei cu ramă groasă sau cei cu lentile colorate, există o mulțime de stiluri retro din care să alegi. Descoperă aici ce ochelari de soare se poartă în vara 2021.

Imprimeuri grafice

Este imposibil să găsești o colecție în prezent care să nu includă cel puțin câteva piese cu imprimeuri grafice în stil retro.
Pot fi motive psihedelice, inspirate de moda anilor '60, motive florale stilizate în stilul anilor '70 sau cele de tip tie-dye care se purtau intens în anii '90.

Costume disco

Poate că ești obișnuită deja cu compleurile formate din top și fustă sau pantaloni, însă sezonul acesta se poartă seturile în stil disco, ce amintesc de anii '80. Realizate din materiale cu o strălucire metalică sau în nuanțe intense, acestea sunt ideale pentru petreceri și evenimente speciale.

Eșarfe din mătase

Eșarfele cu imprimeuri colorate au devenit piese must have încă din vara anului trecut, când fashionistele le purtau pe post de topuri și bustiere.
În acest sezon le vom vedea mai mult incluse în coafuri, fie împletite în cadrul cozilor sau folosite ca bentițe sau bandane.


Top halter

Maioul cu bretea după ceafă a atins maximul popularității în anii '60 și '70, iar în prezent pare să revină în tendințe. Fie că este un top, o rochie sau un costum de baie, fashionistele de pretutindeni par să se fi îndrăgostit de acest detaliu.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod