Ce pantofi se poartă în 2021. 7 modele în tendințe

Pantofii cu tocuri kitten și „flatformele” se numără printre încălțările pe care le vom vedea tot mai des în 2021. Află ce pantofi sunt în tendințe anul acesta
Prezentările de modă pentru colecțiile de primăvară-vară și toamnă-iarnă 2021 ne-au oferit deja câteva indicii cu privire la ce pantofi, sandale sau cizme se poartă în acest an. Unele dintre ele ne sunt deja cunoscute pentru că sunt modele care au rămas în tendințe încă de anul trecut, iar altele sunt stiluri noi și interesante, pe care le vom vedea tot mai des în sezoanele următoare. 

Iată ce pantofi se poartă în 2021:


Pantofi cu detalii din lanțuri

Dacă sezonul trecut am văzut des modele de sandale și pantofi decorate cu accente metalice și în special cu lănțișoare subțiri și delicate, în acest an sunt în tendințe accentele statement, precum lanțuri groase care decorează pantofii.

Citește și: Moda sustenabilă. De ce își cumpără fashionistele haine second hand și ce piese aleg


Sandale cu barete subțiri

Un alt stil păstrat de sezoanele trecute este cel al sandalelor cu barete subțiri. Diferența este dată de numărul acestora.
Dacă înainte vedeam tot mai des sandale în stil minimalist, cu numai câteva barete subțiri, în acest an sunt în trend sandalele cu multiple fâșii din piele subțire și cele în stil roman, care se înfășoară în jurul gleznelor și gambelor. Se potrivește atât pentru sandalele cu talpă joasă, cât și pentru cele cu toc subțire.

Saboți în culori neutre

Saboții au parte de o revenire în forță în 2021, iar elementul definitoriu în acest an sunt culorile neutre. Alege saboți în nuanțe nude precum bej, crem, roz pal sau camel.

Tocul kitten

Dacă preferi pantofii confortabili și nu vrei să renunți la toc, atunci poți alege tocul kitten, un alt trend important al acestui an.
Vei găsi sandale, pantofi și chiar cizme cu toc kitten care vor reuși să adauge un plus de eleganță ținutelor tale, fără să faci compromisuri în ceea ce privește confortul.

Flatforme cu barete subțiri

Spre deosebire de platformele care au o diferență de nivel de la toc la vârf, flatformele sunt mult mai drepte, având o înălțime aproximativ egală în zona din față și la călcâi. Pentru a fi confortabile, alege flatforme ușoare, cu talpă din plută sau spumă. Sunt confortabile și se numără printre tendințele acestui an, în special cele cu barete subțiri din piele sau material textil.

Pantofi sport în stil retro

A venit momentul să ne despărțim de pantofii sport cu talpă masivă pentru că 2021 aduce un alt trend mult mai interesant.
Este vorba despre pantofii sport în stil retro, care amintesc de stilul anilor '70.

Balerini din piele moale

Sunt numiți balerini „glove” - mănușă, pentru că sunt realizați din piele moale, fără întărituri în partea din față. Se numără printre cele mai confortabile încălțări în tendințe pentru acest an, însă este de preferat să alegi o pereche cu talpă suficient de groasă pentru a absorbi șocul la nivelul călcâielor în timpul mersului.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod