Ce mănâncă Michelle Obama pentru a fi în formă și pentru a face față unei zile solicitante

Legumele și fructele sunt nelipsite din dieta fostei Prime Doamne a Americii. Alimentația sa echilibrată îi permite și câteva abateri.
Dupa ce si-a incheiat rolul de Prima Doamna a Americii, in 2017, Michelle Obama nu a dat deloc inapoi. Dimpotriva, sotia lui Barack Obama, avocata, mama a doua fete, Sasha si Malia, fondatoarea platformei Let’s Move! si adepta mancarii sanatoase, a facut mai multi pasi inainte. Ea si-a publicat autobiografia, „Becoming”, a filmat un documentar, a fondat compania media Higher Ground Productions si a lansat un nou show de gatit pentru copii, „Waffles + Mochi”, pe Netflix.

In ciuda programului foarte incarcat si a stresului ridicat pe care il genereaza cariera ei, Michelle arata, la 57 de ani, cu doua decenii mai tanara.
Este evident ca ea urmeaza principiile pe care le propovaduieste in privinta dietei echilibrate si a practicarii miscarii, noteaza Shape.

Iata ce mananca Michelle Obama intr-o zi pentru a face fata unei zile incarcate:

Micul dejun


In 2011, cand Brierley Horton, fondatoarea revistei EatingWell, a avut ocazia sa ia masa cu Michelle Obama, aceasta a povestit ca Prima Doamna a SUA si-a inceput ziua cu o omleta, carnati de curcan si grapefruit. Insa Michelle nu se bazeaza intotdeauna pe proteine la micul dejun: ea a dezvaluit pentru The New York Times ca ii plac porumbul fiert si vafele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod