Zodiile și promisiunile. Află pe cine te poți baza!

Află care sunt zodiile care se țin de cuvânt atunci când promit ceva și pe care te poți baza!

Când faci o promisiune sau spui că vei face ceva, ce șanse sunt să o faci de fapt? Pentru unii oameni, cuvântul este foarte important, pentru alții nu înseamnă nimic și nu are absolut nicio valoare. Tu sau cei din jurul tău știi din ce categorie faceți parte? Dacă nu, află aici!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul chiar vrea să-și țină promisiunile.

El își dorește ca toată lumea să fie fericită, așa că le promite luna de pe cer. Cu toate acestea, are atât de multe lucruri de făcut și e tras într-o sută de direcții diferite, încât uneori uită și acele promisiuni sunt în van. Nu vrea să fie un ticălos, de fapt, e exact opusul: vrea să fie mult prea drăguț. Berbecul ar trebui să nu mai promită cu o așa mare ușurință, ci să gândească logic și dacă nu crede că va putea să se țină de cuvânt, să nu mai spună că poate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cuvântul este foarte important pentru Taur.

Dacă spune că va face ceva, chiar o va face. Singurul lucru de menționat este că promite destul de rar ceva. Încrederea e ceva greu de obținut și nu vei promite nimic cuiva în care nu ai încredere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii vor să își țină promisiunile, dar nu întotdeauna le e ușor să o facă.

Cu toate acestea, au un talent de a face să pară că s-au ținut de cuvânt, chiar dacă nu au făcut-o. Este greu ca cineva să se supere pe ei atunci când nu reușesc să-și țină promisiunile, pentru că se știe că sunt ușor de distras și nu au vreo rea intenție.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul e îngrozit de ideea că cineva ar putea spune despre el că nu e de cuvânt sau că și-a încălcat promisiunile.

Așadar, el își respectă în general promisiunile. Nu va promite ceva pe care nu e sigur că îl poate îndeplini. Din punctul său de vedere, o promisiune încălcată este o inimă frântă și nu i-ar plăcea să cauzeze nimănui această durere.
 

Citește și: Studiu. Partenerii care se ceartă des se iubesc cu adevărat

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul știe că oamenii sunt cu ochii asupra lui, așa că e o mândrie și o onoare pentru el să-și țină promisiunile.

Cu toate acestea, deoarece Leii sunt adesea politicieni, el face promisiuni de campanie greu de dus la bun sfârșit, deși poate fi o provocare. El vrea să facă genul de promisiuni pe care le poate onora, deoarece s-ar simți groaznic dacă ar dezamăgi oamenii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă își dă cuvântul cu privire la ceva, Fecioara va face tot ce îi stă în putință pentru a-l respecta.

Se simtă obligată să-și țină promisiunile, așa că nu va spune că face ceva ce nu poate face. Dacă cineva dorește ca ea să facă ceva care să contravină cu ceea ce crede, nu o va face, indiferent de consecințe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța vrea să se facă plăcută și ce modalitate mai bună de a câștiga aprecierea oamenilor poate să existe decât să le promită ce vor?

Ar fi bine dacă intenția sa este să se țină de cuvânt, dar dacă doar promite lucruri știind că nu se va ține de ele, atunci nu e în regulă. Se va simți îngrozitor când va vedea că a dezamăgit pe cineva și va încerca să repare lucrurile. Uneori e prea târziu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu își va da cuvântul cu privire la nimic decât după ce cercetează temeinic și verifică persoana care îi solicită ceva.

El consideră că a face o promisiune pe care nu intenționezi să o ții echivalează cu a minți. Și urăște mincinoșii. Dar, va depune tot efortul pentru a respecta ceea ce spune și nu există prea multe situații în care să nu o facă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu ia promisiunile pe cât de serios ar putea.

Le face, nu le respectă, dar nu e mare lucru. Partea bună este că e atât de amuzant și optimist, încât nimeni nu se supără pe el când își încalcă cuvântul. Nu prea își ține promisiunile, dar face el ce face pentru a-i împăca pe cei pe care îi dezamăgește.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu ar face o promisiune decât dacă știe că poate să o țină.

Nu suportă oamenii care nu sunt de cuvânt și nu ar vrea niciodată să fie ca ei. Cuvântul său este ca banii în bancă, te poți baza pe el atunci când ai cea mai mare nevoie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul se ține de cuvânt.

Dar, dacă persoana căreia îi promite ceva îl enervează, atunci îi va ține o prelegere atât de acidă încât s-ar putea să regrete că a avut de-a face cu el. De asemenea, nu va face o promisiune doar pentru că e dator față de cineva.

Pești(19 februarie - 20 martie)

De obicei, Peștii încearcă să-și țină promisiunile, chiar și față de oamenii care i-au trădat în trecut.

Dar, uneori, s-ar putea să fie atât de implicați sau absorbiți de altceva, încât vor uita ce au promis și își vor încălca cuvântul. Nu o fac cu rea intenție, pur și simplu se iau cu altele și uită.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod