Ținute simple și frumoase pe care să le porți toată vara

Secretul unor ținute impecabile zi de zi este simplitatea. „Efort minim, impact maxim” pare să fie motto-ul fashionistelor care au descoperit formula perfectă pentru a avea în fiecare zi outfit-uri admirate de zeci de mii de fani.
Ținutele pe care le obții în numai câteva minute, dar care arată ca și cum ai fi petrecut ore întregi în fața oglinzii pentru a decide ce să porți, sunt mai simplu de obținut decât ți-ai fi imaginat.

Sunt ideale pentru vară și pot fi create folosind numai câteva piese vestimentare pe care le ai deja în colecția ta de haine. Le vei putea purta întreaga vară, prin rotație, astfel încât să creezi impresia că ai de fiecare dată un look nou și original.

Citește și: 5 perechi de pantofi care se potrivesc perfect cu blugii drepți


Vara este anotimpul perfect pentru a purta astfel de ținute lejere, minimaliste și ușor de purtat.
Cu piese precum rochii midi, cămăși, pantaloni scurți sau topuri feminine poți obține numeroase outfit-uri ideale pentru zilele de vară.

Top vestă, blugi drepți și papuci mules

Topul vestă este una dintre piesele în tendință pentru această vară. Arată elegant și sofisticat, fiind o piesă care se potrivește de minune cu jeanșii drepți.

Pantaloni scurți, maiou și cămașă

O cămașă albă este completarea ideală pentru o ținută formată din maiou și pantaloni scurți. Adaugă un aer șic acestei ținute clasice de vară și te ajută să creezi un look relaxat și modern.

Compleu format din fustă și top

Piesele coordonate sunt atât de simplu de purtat încât ar fi o mare pierdere dacă nu deții cel puțin un set.
Se poartă cele formate din top și fustă lejeră, din materiale care se adaptează perfect sezonului cald, așa cum sunt bumbacul, inul sau materialele vaporoase.

Rochie florală midi

Nu este vară dacă rochiile midi nu fac parte din ținutele tale de zi cu zi. Fie că preferi imprimeurile florale, cele abstracte sau culorile bloc, rochiile midi pot deveni „uniforma” ta pentru zilele călduroase. Avantajul este că le poți purta cu orice tip de încălțăminte, de la sandale cu talpă joasă sau toc, platforme, papuci mules, pantofi sport sau chiar bocanci.

Cămașă cu mâneci scurte și pantaloni largi

Anul acesta, pantalonii largi au revenit în tendințe și îi putem include cu succes în ținutele noastre de vară.
Dacă vrei un look lejer și relaxat, asociază-i cu o cămașă cu mâneci scurte. De asemenea, arată excelent în combinație cu un top scurt, cu umerii goi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod