Horoscop: Cum stai cu banii de Sărbători

În plan financiar astrele ne-au pregătit un sfârşit de an cu multe surprize, unele plăcute, altele mai puţin plăcute. Consultă predicţiile pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de Sărbători îmbelşugate, dar şi cum te poţi redresa cu banii, dacă se ivesc unele pierderi la orizont.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Luna decembrie se anunţă plină de peripeţii pentru majoritatea zodiilor. Planetele ne influenţează să acţionăm spontan, fără să ne gândim la consecinţe. Vom trăi fiecare sentiment la intensitate maximă. Multe lucruri se pot schimba din temelii în acest sfârşit de an.

Horoscop: Topul zodiilor materialiste

Chiar dacă se spune că banii nu aduc fericirea, cei mai mulţi oameni vor să se convingă singuri de asta... E normal să vrem mai mult şi mai bine, dar când această goană după avuţii

Horoscop: Ce surprize erotice să-i faci

În curând începe luna cadourilor, prilej cu care merită să fii mai darnică cu iubitul tău. Bărbaţii adoră surprizele cu tentă sexuală, aşa că lasă portofelul deoparte şi investeşte cu trupul şi sufletul într-un cadou super erotic! Află ce surpriză sexuală va aprecia iubitul tău, în funcţie de zodia lui!

Horoscop 2012: Dragostea în zodiacul chinezesc

În conformitate cu zodiacul Chinezesc, anul 2012 marchează intrarea în anul Dragonului de Apă, care începe luni, 23 ianuarie 2012 şi se termină sâmbătă, 9 Februarie 2013. În tradiţia chineză, este anul 4710. Vezi cum vei stă cu dragostea potrivit zodiacului chinezesc!

Am intrat în zodia Săgetătorului: Cum ne afectează?

De pe 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător, unde va sta până pe 21 decembrie. Această tranziţie ne scoate din etapa întunecată şi dramatică în care ne băgase Scorpionul şi ne aduce

Horoscop: Cât de dependent e de tine, în funcţie de zodia lui

Într-o relaţie, unii bărbaţi vor ca iubita lor să fie lângă ei la bine şi la rău, în timp ce alţii preferă să hoinărească pe cont propriu, chiar dacă au o parteneră de cuplu. În funcţie de cele 12 semne zodiacale, putem realiza un top al bărbaţilor...

În ce zodii sunt cei mai duplicitari bărbaţi?

Evele votează pe forum în ce zodie este cel mai duplicitar bărbat, într-u post din 2006, în care şi acum se mai adaugă "dovezi". Iar prin duplicitari se înţelege în cazul de faţă bărbaţi

Horoscop: Ce Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

În cazul în care încă nu ţi-ai făcut planuri de Revelion, iată cum ar trebui să petreci noaptea dintre ani, potrivit semnului tău zodiacal. Fie că vorbim de petreceri fanteziste sau accesibile oricărui buzunar, află ce fel de Revelion ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta.

Zodia ta: Cum reacţionezi când ai dreptate?

Ai dovedit că ai dreptate, într-o situaţie în care toată lumea căuta soluţii. Sau ai avut o idee în care nimeni nu avea încredere, dar care în final s-a dovedit senzaţională. Îţi strigi

Horoscop: Cum stai cu dragostea în iarna asta

Frigul de afară ne avertizează că iarna se apropie, aşa că suntem tot mai curioase să vedem ce ne pregătesc astrele în plan amoros în aceste luni de ger. Află cum te vei încălzi în iarna 2011-2012: te va strânge cineva la pieptul lui sau vei da piept cu certuri înfierbântate?

Horoscop: Cum îţi dai seama că te prosteşte

Semnul zodiacal în care s-a născut acel tip drăguţ, care îţi face ochi dulci, află că îi influenţează modul în care te minte. Află cât de tare te-ar minţi, dar şi cum poţi să-l prinzi, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cum vă feriţi de despărţire

În funcţie de data aniversării voastre, poţi afla care este semnul zodiacal care vă guvernează relaţia. Zodia în care s-a născut relaţia ta cu iubitul îşi lasă amprenta asupra voastră ca şi cuplu, aşa că e important să ştii care sunt influenţele ei negative, în primul rând.

Horoscop: Cum să-l abordezi în funcţie de zodia lui

Iubitul tău este cel care ia mereu iniţiativa când vine vorba de sex? Sigur că e comod să-l aştepţi pe el să facă prima mişcare, mai ales că o face destul de des... Totuşi, n-ar strica, ocazional, să fii tu cea care dă tonul distracţiei în pat.

Care este cea mai dificilă zodie?

Se întâmplă uneori să dai peste oameni cu care ţi se pare de-a dreptul imposibil să te înţelegi. Cea mai mare problemă este când o astfel de persoană îţi este rudă, coleg de muncă

Horoscop: Ciudăţeniile lui în funcţie de zodie

Uneori, reprezentanţii sexului masculin au reacţii de-a dreptul ciudate atunci când îşi dau seama că s-au îndrăgostit. Iată cu ce fel de ciudăţenii vine la pachet un bărbat atunci când se implică într-o relaţie serioasă, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Descoperă-ţi al şaselea simţ!

Dacă nu ţi-ai folosit încă intuiţia feminină, astrele îţi oferă o mână de ajutor. Află ce ritualuri îţi descătuşează al şaselea simţ, astfel încât să fii cu un pas înaintea tuturor, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Zodia ta: Cât de amuzantă eşti?

Sunt unii oameni care reuşesc să ne binedispună prin simpla prezenţă. Chiar dacă nu se pot lăuda că totul este roz în viaţa lor, fac ce fac şi sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Horoscop: Cu ce replică îl cucereşti, în funcţie de zodie

Fiecare bărbat este atins profund de unele replici care vin din partea femeii iubite. Iar fiecare zodie are anumite sensibilităţi din acest punct de vedere. Prin urmare, află care sunt replicile care îl vor da pe spate şi care îl vor face să se îndrăgostească şi mai mult de tine!

Horoscop: Cine conduce în relaţia ta, în funcţie de zodie

Fiecare om iubeşte în modul său unic. Poate că tocmai de aceea ni se pare, uneori, că unul dintre parteneri iubeşte mai mult, iar celălalt mai puţin. Aceste diferenţe între cum iubim nasc raporturi de putere în relaţie.