Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 iunie-4 iulie. Leul trebuie să clarifice lucrurile în relația sa

Leul trebuie să clarifice lucrurile în relația și în inima sa.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi mai deschis/î în această săptămână și îți va veni să cunoști tot felul de oameni cu care intenția inițială este de a deveni prieteni. Ar trebui să depui eforturi mari pentru a-i putea oferi inima primei persoane care pare să fie interesată de tine.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să rezolvi problemele recente care nu vă permit să avansați într-un viitor promițător. Nu ezita să faci tot posibilul să fie liniște și pace.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți iubești partenerul cu mult patos. Este în regulă să fii foarte tandru/ă și să înmoi neplăcerile vieții cu cuvinte iubitoare, totuși, nu uita de tine.

Să faci ceea ce simți și vrei cu adevărat e foarte important. Recuperează-ți într-un fel libertatea la care ai renunțat. 

Citește și: 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aceasta va fi o săptămână specială pentru tine. Dacă ai încercat recent să schimbi ceva în viața ta sentimentală, acum vei găsi în sfârșit răspunsuri, liniște și ușurare.

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, astrele te avertizează totuși despre necesitatea de a acorda o atenție sporită nevoilor partenerului/ei. Ascultarea sentimentelor persoanei iubite și să fii mai blând/ă și amabil/ă sunt modalități foarte bune de a menține vie flacăra iubirii. Dacă ești singur/ă, vei găsi cu ușurință persoane cu care poți cocheta și juca jocul seducției.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Căsnicia ta va deveni un roller coaster plin de urcușuri și coborâșuri, emoții și frici. Simți că există unele elemente exterioare care te provoacă și, în anumite momente din această săptămână, îți va fi greu să-ți ții sub control schimbările de dispoziție. În conversațiile cu persoana iubită vei găsi puncte de vedere opuse și zone în care totul este perfect.

Prin urmare, găsirea unor soluții pentru discrepanțe este complexă, dar este totuși posibilă. Dacă ești încă singur/ă, dar în căutări, vei fi plin/ă de încredere în tine, iar excesul de iubire de sine poate fi foarte ușor confundat cu egoismul de către cei din jur. Sunt posibile doar aventuri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să clarifici lucrurile atunci când vine vorba de dragoste și de persoana cu care ai o relație în acest moment. În această săptămână, nu vei mai vrea să te joci. Vei fi nerăbdător/oare să pui nume și etichete pe ceea ce se întâmplă în viața ta amoroasă pentru a ști ce cale să alegi.

Dacă ești singur/ă, te vei întoarce la cineva care ți-a plăcut în trecut, dar la care ai renunțat din cauza opiniilor voastre diferite. Se pare că magnetismul dintre voi doi este mai puternic decât diferențele voastre. Concentrați-vă pe ceea ce aveți în comun.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ultima vreme nu ai fost prea deschis/ă în ceea ce privește sentimentele tale. Cu toate acestea, începând din această săptămână, va trebui să comunici tot ce se întâmplă în inima ta. Nu îți mai reține vorbele și nu te mai gândi că ideile tale valorează mai puțin decât ale altora, în special decât ale partenerului/ei de viață.

Dacă ești singur/ă, te-ai putea bucura de o întâlnire neașteptată. Ți-a frânt cineva inima recent? Atunci ai și mai multe motive pentru a-ți recupera speranța! Bucură-te de viață în fiecare zi și în fiecare moment. Și deschide ușile iubirii, pentru că este cel mai bun sentiment, cel care face lumea să se învârtă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Prioritatea ta din această săptămână va fi să nu mai oferi atât de mult altora și să începi să îți oferi ție. A te pierde printre alții nu ți-a adus decât probleme de dependență și stimă de sine scăzută. Spre jumătatea săptămânii, lucrurile se vor îmbunătăți, dar în curând problemele vor reveni, deoarece noua ta poziție ar putea să-ți nemulțumească partenerul/a și familia care erau obișnuiți să lași mereu de la tine.

Dacă ești singur/ă, nu ar trebui să te aștepți la schimbări mari. Este puțin probabil să întâlnești pe cineva cu care ai putea începe o poveste adevărată de iubire. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei simți o anumită contradicție între tendința spre erotism și senzualitate și sensibilitatea maternă/paternă pe care o inspiră mișcările astrale prezente. Cu toate acestea, vei reuși să găsești compatibilitatea între ambele forme de iubire.

Vei dori să-ți surprinzi partenerul/a sau persoana pe care o placi cu daruri mici și mari. Dacă ești singur/ă, ai multă iubire de oferit. Vei reuși să seduci acea persoană care te ține în suspans de ceva vreme.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În primele zile ale săptămânii, influențele astrale te vor ajuta să-ți arăți sentimentele ceva mai mult. Vei fi blând/ă și pasional/ă în același timp. Iubirea va avea un loc privilegiat în viața ta. De asemenea, vei putea primi o surpriză din partea partenerului/ei, ceea ce te va face foarte fericit/ă.

Dragostea, prietenii și familia vor funcționa împreună fără probleme. Dacă ești singur/ă, vei avea noroc. Cu toate acestea, vor exista momente de reflecție, mai ales când îți reamintești de unele experiențe din trecutul tău care par să se repete și acum.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta amoroasă va fi cadoul din partea astrelor din această săptămână. Dragostea arde în inima ta. Vei putea vedea diferențele care te-au îndepărtat de persoana iubită și, din acel moment, vei avea șanse reale de a repara lucrurile dintre voi.

Comunicarea non-verbală este o parte esențială din relația ta. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de o atmoseferă incendiară care îți va favoriza viața sexuală și întâlnirile pasionale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele prezic că primele zile ale acestei săptămâni vor fi caracterizate printr-o îmbunătățire generală a tuturor relațiilor personale, în special cele sentimentale. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii, o serie de probleme care apar din cauze externe ar putea tensiona relațiile de familie, distrugând armonia pe care ai obținut-o.

Dacă ești singur/ă, vei începe săptămâna cu perspective bune, iar unii dintre voi probabil veți întâlni oameni foarte dinamici cu care veți petrece momente memorabile.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, săptămâna aceasta te vei simți mulțumit/ă și împlinit/ă. Orice gest pe care persoana iubită îl are față de tine te face să te simți recunoscător/oare și fericit/ă. Scapi de ideile pe care le au alții despre modul în care o relație stabilă sau o căsnicie este plictisitoare, deoarece situația ta este cu totul altul, și anume este imaginea bucuriei și a pasiunii. E posibil ca această atmosferă bună să fie impulsul de care ai nevoie pentru a face pasul spre următorul nivel: întemeierea sau mărirea familiei.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva care să-ți placă și care să-ți captiveze cu adevărat atenția. Cu toate acestea, pe măsură ce îl cunoști, vei vedea că acțiunile și cuvintele lui nu se potrivesc cu imaginea pe care ți-a creat-o. Îți vei lua rapid la revedere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod