barbatul perfect

Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie

Află care este bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie!
Legea compatibilității este adevărată pentru prietenii tăi, familia ta și, mai ales, pentru partenerul tău.

Iubim oamenii care sunt ca noi pentru că ne plac lucruri similare. Pentru a găsi bărbatul potrivit nu depinde doar de compatibilitatea dintre voi, ci de o mulțime de alți factori: valori, respect, priorități.

Valorile tale contează cel mai mult


Nu e vorba de politică aici, dar dacă valorile tale cu privire la modul de creștere a unui copil intră în conflict cu ale lui, atunci cel mai probabil relația nu va funcționa.

Te tratează așa cum meriți să fii tratată?


Te respectă? Este deschis față de tine și familia ta? Îi place familia ta? Face lucruri mărunte pentru a te face să simți că ești singura fată pe care o iubește? Toate aceste întrebări sunt valabile atunci când vine vorba de găsirea iubitului perfect.


Știe cum să te facă să te simți pe primul loc?


De asemenea, este foarte important să te uiți la prioritățile sale. Deși te poate iubi, un bărbat are dreptul să se pună pe primul loc.

Citește și: Ce nu vor face niciodată zodiile, conform astrologiei


Nu trebuie să te simți ofensată dacă decide să plece într-o călătorie de afaceri decât să aleagă să-și petreacă timpul cu tine. Scopul său este de a se realiza profesional și trebuie să îi respecți visurile.

Te face să te simți ca o femeie? Este ceea ce majoritatea femeilor își doresc. Pune accentul pe asta, nu trebuie ca viața lui să se învârtă doar în jurul tău.

Pentru o evaluare corectă, există câteva caracteristici unice pe care trebuie să le cauți la un bărbat, iar semnul lui zodiacal te poate ajuta mult în acest sens.

Iată care sunt caracteristicile de bază pe care trebuie să le cauți la un bărbat, pentru ca el să fie alesul:


Berbec

Ca Berbec, îți place să concurezi, așa că încearcă să găsești pe cineva care adoră să fie competitiv în toate.


Taur

Taur, îți place să te relaxezi și să lenevești. Așadar, încearcă să găsești pe cineva care adoră să tragă câte un pui de somn ziua în amiaza mare și să se alinte.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Gemeni

Gemeni, capacitatea ta de concentrare este destul de redusă, așadar încearcă să găsești pe cineva a cărei atenție este de scurtă durată la fel ca și tine.

Rac

Rac, ești foarte sensibil și poți prelua cu ușurință emoțiile celorlalți. Așadar, găsește pe cineva la fel de emoțional ca și tine.


Leu

Prețuiești faima. Adori să fii idolatrizat și admirat pentru fiecare pas pe care îl faci în viața ta. Așadar, găsește pe cineva care vrea, de asemenea, să-și lase amprenta pe acest pământ.

Fecioară

Pui mare preț pe rațiune, așadar găsește pe cineva care nu se lasă condus de emoții și care poate purta discuții și dezbateri inteligente cu tine.

Balanță

Balanță, îți place să fii popular, așa că găsește pe cineva căruia îi place să fie în centrul atenției la fel ca și tine.

Scorpion

Să lucrezi din greu și să fii ambițios ți se pare ceva firesc. Așadar, găsește pe cineva care este la fel de muncitor și determinat ca tine.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Săgetător

Iubești aventura. Așadar, caută pe cineva care să poată ține pasul cu tine și care își dorește să exploreze lumea.


Capricorn

Ești atras de meditație. Așadar, găsește pe cineva care este deschis să mediteze alături de tine sau care adoră deja să o facă.

Vărsător

Ești liderul absolut atunci când vine vorba de a schimba ceva în lume. Așadar, caută pe cineva care are același tip de credințe ca și tine.

Pești

Ești o persoană foarte creativă. Așadar, caută pe cineva interesat de artă și muzică. Poate ți-ar plăcea să fii cu cineva care cântă la un instrument, spre exemplu.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 22 Dec 2021, 00:40
    Gica contra pt Pești

    Sunt Pești, femeie și nu sunt atrasa deloc de artiști sau de bărbați Pești. Deși eu ma iubesc ca femeie in aceasta zodie. Dar la bărbați… un bărbat trebuie sa aibă altceva, sa fie puternic și hotărât.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod