Ce nu vor face niciodată zodiile, conform astrologiei

Dacă unele semne zodiacale sunt mai predispuse să facă compromisuri, altele nici să nu audă de asta! Totuși, pentru fiecare zodie există ceva ce nu ar face niciodată, conform astrologiei!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu ești un lider. Dacă oamenii nu știu încă asta despre tine, vor afla foarte curând. În calitate de lider, ești obișnuit să iei decizii dure cu care nimeni nu s-ar simți confortabil și o faci fără emoții. De fapt, te emoționează să știi că oamenii îți admiră curajul.

Un lucru pe care nu îl vei face niciodată este să ceri permisiunea cuiva. Pe lângă faptul că ești liderul neînfricat care merge înainte fără aprobarea sau opiniile altcuiva, îți trăiești viața după propriile reguli. 

Citește și: Cele mai tenace 6 zodii. Nu spun niciodată NU unei provocări

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Indiferent de locul unde te duce viața, singurul lucru care te ajută să te ghidezi pe calea cea bună este setul tău de credințe de bază. Fiecare relație și nouă aventură din viața ta începe cu o bază sigură și solidă a valorilor tale, pe care îți dorești întotdeauna să le cultivi. Vrei ca oamenii să știe cine ești și în ce crezi.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să te abați sau să îți schimbi convingerile. Vrei să fii cunoscut ca un om de încredere și onest pe care ceilalți se pot baza. Cu siguranță, acest lucru îi face pe cei din jurul tău să te vrea să în echipa lor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu preferi să privești imaginea de ansamblu. Orice lucru prea serios care te obligă să fii atent la detalii nu e ceva de care să-ți pese. Fiind o fire extrem de activă, trebuie să trăiești o viață interesantă și spontană. În caz contrar, te vei plictisi crunt.

Singurul lucru pe care nu te vezi niciodată făcându-l este să pui la inimă lucrurile negative. Viața este mult prea scurtă pentru a te agăța de critici și comentarii negative care sunt menite doar să te rețină în viață. Ai prea multe planuri pentru a te lăsa influențat de opiniile altcuiva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Singurul lucru din viață care înseamnă totul pentru tine sunt relațiile tale. Orice altceva s-ar putea prăbuși în jurul tău, dar știind că ai un sistem de susținere solid care te ține sus și e acolo pentru tine este de neînlocuit. Chiar dacă ești recunoscător pentru cei pe care îi ai în viața ta, simți că ești recunoscător destul.

Acestea fiind spuse, singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să ignori un prieten care are nevoie de tine. Devotamentul pe care îl ai față de prieteni, relații și familie este mult prea mare pentru a te putea gândi vreodată să renunți la cineva pe care îl iubești. Preferi să fii cunoscut drept un om căruia îi pasă prea mult sau care face prea mult pentru cei pe care îi iubește, decât unul care să nu facă suficient.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu există prea multe lucruri care să te poată îndepărta de obiectivele tale, dacă există vreunul. Ca Leu, odată ce îți propui ceva, nimeni nu te poate opri. Oamenii pot încerca să îți schimbe opiniile, pot încerca să te saboteze, pot să îți spună că nu vei avea succes, dar, toate acestea sunt doar vorbe pentru tine.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să te mulțumești să fii pe locul doi. Nu ai ajuns unde ești astăzi pentru că ai deciz să te faci cale întoarsă din drum. Nu ai făcut-o nici atunci și, cu siguranță, nu vei începe să o faci acum. Lasă oamenii să te urască, lasă-i să fie geloși, tu vei fi aici pentru a fi cel mai bun.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când vine vorba de tine, simți întotdeauna că ai putea face mult mai mult. Cred că e evident că ești mult prea critic față de tine. Ai așteptări atât de mari, încât te străduiești întotdeauna să faci și să fii mai bun. Oamenii văd că modestia ta nu este doar pentru spectacol.

Și, un lucru pe care nu îl vei face niciodată este să uiți de unde ai plecat. Chiar și atunci când, în sfârșit, perfecționezi acel lcuru la care lucrezi de mult timp, îmbrățișezi succesul cu o recunoștință umilă și trec la următorul proiect. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În lumea ta perfectă, tot ceea ce merită trăit ar trebui să vină ușor și des. Crezi cu adevărat în toate lucrurile frumoase și bune și chiar ai face orice pentru a le obține și a le menține în viața ta. Același lucru este valabil și pentru dragoste.

Singurul lucru pe care știi că nu l-ai face niciodată este să renunți la dragoste. În timp ce lucrurile haotice și dezordonate te pot stresa serios, știi că cele mai bune și mai solide relații sunt cele care au trecut prin toate astea și sunt încă la fel de puternice ca la început. Chiar și atunci când situația devine dificilă, nu ești genul care să renunțe la primul hop. Ești un cal de cursă lungă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu îți deschizi inima în fața oricui. Motivul pentru care ai un cerc de prieteni atât de mic este că știi că doar în aceștia poți avea încredere deplină. Oricine încearcă să pătrundă în viața ta va primi, cu siguranță, o răceală elegantă, dar practică.

Și, dacă nu era clar până acum, ești dispus să extinzi această răceală și în rândul celor din cercul tău interior care îți trădează încrederea. Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să tolerezi necinstea. Relațiile se bazează pe onestitate, încredere, fidelitate, și, dacă acestea dispar, totul se prăbușește.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Deși e adevărat că vorbești mult, nu vorbești doar pentru a te auzi vorbind. Vorbești pentru că vrei să fii auzit. Este posibil să ai multe de spus și totul să fie important pentru tine. Sigur, unii oameni ar putea să-și dea ochii peste cap și să încerce să te ignore atunci când începi să îți spui opiniile, dar pur și simplu nu te cunosc.

Singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să îți ții gura închisă atunci când vine vorba de a-ți exprima părerile și valorile. Nu-ți pasă dacă nimeni nu este de acord cu tine, o să spui ce-ți trece prin cap pentru că este important pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un lucru pentru care ești cunoscut este faptul că te ridici de jos de fiecare dată când viața te doboară. De fapt, îți plac provocările, iar eșecul doar te ambiționează.

Deci, evident, singurul lucru pe care nu îl vei face niciodată este să lași greutățile și eșecul să îți stea în cale. Vei depăși orice obstacol și vei reuși ce ți-ai propus de fiecare dată. Nimeni nu are rezistența sau determinarea ta. E de admirat!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești dispus să încerci orice o dată, nu? Adică, viața nu ar fi viață dacă nu riști și nu încerci lucruri noi. Cum altfel ai experimenta viața? Chiar dacă ceva nu iese bine, poți cel puțin să spui că ai încercat și să faci un pas înapoi.

Singurul lucru pe care nu-l vei face niciodată este să renunți la ceva ce îți dorești foarte mult. În acest caz, nu faci lucrurile cu jumătăți de măsură. Așadar, când vine vorba de ceva care chiar înseamnă mult pentru tine, lupți până în pânzele albe.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un lucru pe care oamenii adoră să ți-l arunce în față este că ești o persoană foarte sensibilă. Aceștia se gândesc că nu ești capabil să îți controlezi și gestionezi emoțiile. În realitate, ești foarte conectat la sentimentele tale și te simți confortabil să te exprimi fără perdea acolo unde alții s-ar ascunde. Oamenii nu văd cu ochi buni faptul că îți lași emoțiile să iasă la iveală atunci când le simți, mai degrabă decât să reacționezi ca un copil reprimat.

Singurul lucru pe care nu l-ai face niciodată? Să lași negativitatea altora să te doboare. Contrar a ceea ce cred ei, ești mai puternic tocmai datorită sentimentelor tale intense. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod