Horoscop 2012: Ce pericole te pândesc în dragoste, anul viitor

În anul 2012 astrele favorizează noi începuturi şi tot felul de răsturnări de situaţie. Ca să ai o viaţă de cuplu armonioasă în noul an, află ce pericole o pândesc şi cum le poţi îndepărta. Iată previziunile astrale pentru zodia ta şi ce lecţii amoroase e cazul să înveţi în 2012!

Horoscop 2012: Ce şanse ai să te ceară de soţie

Încă nu ţi-ai găsit jumătatea sau poate eşti deja implicată într-o relaţie serioasă, dar care nu pare să ducă nicăieri? Indiferent cât de tristă este viaţa ta amoroasă din prezent, află în continuare, din predicţiile pentru zodia ta, care sunt şansele să primeşti în anul 2012 o cerere romantică în căsătorie!

Horoscopista: Află de la expert în ce zodie este soţul ideal

Te-ai întrebat vreodată care este secretul căsniciilor lungi şi fericite? Astrele îşi pun puternic amprenta asupra relaţiilor pe care le legăm cu cel pe care l-am ales la bine şi la greu.

Mercur retrograd: Ai grijă ce spui!

Până pe 14 decembrie, Mercur retrograd în Săgetător ne dă tuturor bătăi de cap şi ne poate aduce pe marginea unor conflicte iscate de câteva cuvinte spuse fără a sta prea mult pe gânduri.

Horoscop 2012: Ce şanse ai să rămâi singură

În anul 2012 unele inimi vor fi frânte, în timp ce altele îşi vor găsi perechea. Află care sunt şansele să rămâi singură, fie din cauză că bărbatul potrivit nu ţi-a ieşit în cale, fie din cauză că relaţia în care te afli nu va supravieţui influenţei astrelor în 2012. Vezi predicţiile pentru zodia ta.

Horoscop 2012: Află dacă îţi găseşti jumătatea

Sfârşitul anului te-a prins fără un iubit? Află, atunci, ce ţi-au rezervat astrele pentru anul 2012 în plan amoros! Îţi vei întâlni oare sufletul pereche sau te vei îndrăgosti fix de cine nu trebuie? Află dacă îţi găseşti alesul în anul 2012, în funcţie de semnul tău zodiacal.

Horoscop: Cum stai cu banii de Sărbători

În plan financiar astrele ne-au pregătit un sfârşit de an cu multe surprize, unele plăcute, altele mai puţin plăcute. Consultă predicţiile pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de Sărbători îmbelşugate, dar şi cum te poţi redresa cu banii, dacă se ivesc unele pierderi la orizont.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Luna decembrie se anunţă plină de peripeţii pentru majoritatea zodiilor. Planetele ne influenţează să acţionăm spontan, fără să ne gândim la consecinţe. Vom trăi fiecare sentiment la intensitate maximă. Multe lucruri se pot schimba din temelii în acest sfârşit de an.

Horoscop: Topul zodiilor materialiste

Chiar dacă se spune că banii nu aduc fericirea, cei mai mulţi oameni vor să se convingă singuri de asta... E normal să vrem mai mult şi mai bine, dar când această goană după avuţii

Horoscop: Ce surprize erotice să-i faci

În curând începe luna cadourilor, prilej cu care merită să fii mai darnică cu iubitul tău. Bărbaţii adoră surprizele cu tentă sexuală, aşa că lasă portofelul deoparte şi investeşte cu trupul şi sufletul într-un cadou super erotic! Află ce surpriză sexuală va aprecia iubitul tău, în funcţie de zodia lui!

Horoscop 2012: Dragostea în zodiacul chinezesc

În conformitate cu zodiacul Chinezesc, anul 2012 marchează intrarea în anul Dragonului de Apă, care începe luni, 23 ianuarie 2012 şi se termină sâmbătă, 9 Februarie 2013. În tradiţia chineză, este anul 4710. Vezi cum vei stă cu dragostea potrivit zodiacului chinezesc!

Am intrat în zodia Săgetătorului: Cum ne afectează?

De pe 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător, unde va sta până pe 21 decembrie. Această tranziţie ne scoate din etapa întunecată şi dramatică în care ne băgase Scorpionul şi ne aduce

Horoscop: Cât de dependent e de tine, în funcţie de zodia lui

Într-o relaţie, unii bărbaţi vor ca iubita lor să fie lângă ei la bine şi la rău, în timp ce alţii preferă să hoinărească pe cont propriu, chiar dacă au o parteneră de cuplu. În funcţie de cele 12 semne zodiacale, putem realiza un top al bărbaţilor...

În ce zodii sunt cei mai duplicitari bărbaţi?

Evele votează pe forum în ce zodie este cel mai duplicitar bărbat, într-u post din 2006, în care şi acum se mai adaugă "dovezi". Iar prin duplicitari se înţelege în cazul de faţă bărbaţi

Horoscop: Ce Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

În cazul în care încă nu ţi-ai făcut planuri de Revelion, iată cum ar trebui să petreci noaptea dintre ani, potrivit semnului tău zodiacal. Fie că vorbim de petreceri fanteziste sau accesibile oricărui buzunar, află ce fel de Revelion ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta.

Zodia ta: Cum reacţionezi când ai dreptate?

Ai dovedit că ai dreptate, într-o situaţie în care toată lumea căuta soluţii. Sau ai avut o idee în care nimeni nu avea încredere, dar care în final s-a dovedit senzaţională. Îţi strigi

Horoscop: Cum stai cu dragostea în iarna asta

Frigul de afară ne avertizează că iarna se apropie, aşa că suntem tot mai curioase să vedem ce ne pregătesc astrele în plan amoros în aceste luni de ger. Află cum te vei încălzi în iarna 2011-2012: te va strânge cineva la pieptul lui sau vei da piept cu certuri înfierbântate?

Horoscop: Cum îţi dai seama că te prosteşte

Semnul zodiacal în care s-a născut acel tip drăguţ, care îţi face ochi dulci, află că îi influenţează modul în care te minte. Află cât de tare te-ar minţi, dar şi cum poţi să-l prinzi, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cum vă feriţi de despărţire

În funcţie de data aniversării voastre, poţi afla care este semnul zodiacal care vă guvernează relaţia. Zodia în care s-a născut relaţia ta cu iubitul îşi lasă amprenta asupra voastră ca şi cuplu, aşa că e important să ştii care sunt influenţele ei negative, în primul rând.

Horoscop: Cum să-l abordezi în funcţie de zodia lui

Iubitul tău este cel care ia mereu iniţiativa când vine vorba de sex? Sigur că e comod să-l aştepţi pe el să facă prima mişcare, mai ales că o face destul de des... Totuşi, n-ar strica, ocazional, să fii tu cea care dă tonul distracţiei în pat.